Pogledaj jedan post
Old 22.07.2017., 01:31   #51
Quote:
Revenger20 kaže: Pogledaj post
A što je po tebi normalno?
Vi nevjerojatno podcjenjujete poljski utjecaj u svijetu. Pogotovo njihov lobi u Americi.

Trump i Putin mogu dogovoriti da se Njemačka drži na štapu. Glavni financijer Tri mora je Kina. Kako sada to objasniti?

Uostalom, Tri mora paše i Rusiji. Nisam uvjeren da im je lijepo sjelo vršljanje BND po Ukrajini i petljanje po Bjelorusiji. Poljska nema snagu ući u ekonomske tokove tih država, dok Njemačka ima. Sada se pitaj što Rusiji više paše.
ja samo predlažem drugi kut gledanja jer ne treba smetnuti s uma činjenicu da su većina zemalja 3 mora zemlje ex varšavskog bloka. Što mi znamo o tome koliki je stvaran omjer pro-američkih snaga u Poljskoj u odnosu na antiameričke?
Ti apriori izbacuješ taj faktor kao nebitan? Ili si uvjeren da su antiameričke struje u Poljskoj beznačajne?
I dalje, zašto bi Putin i Trump držali Njemačku na štapu? Trump može pustit Njemačku da ide svojim putem. Putin može potpisati gradnju još 4 sjeverna toka i dogovorit hrpu biznisa s Njemcima. A onda imamo sasvim drugačiju Evropu od ove sada.

Kina je glavni financijer svega i svačega, u odnosu na Evropu, prvenstveno financijer puta svile i euroazijskog projekta. Čisto sumnjam da bi Kina radila na stvaranju antiruskog džepa, dok je primarni cilj stvaranje euroazijske unije.

Što je meni normalno, to me pitaš za političare?
Ako me pitaš za političare; ljudi koji su sada na vlasti su samo namjesnici, koji izvršavaju naredbe i izgovaraju šuplje fraze. Nema autentične vizije, kao ni autentičnog govora i djelovanja. Za mene su to obični bezveznjakovići. Manekeni.
__________________
--> MAGA

Zadnje uređivanje TheQuill : 22.07.2017. at 01:45.
TheQuill is offline  
Odgovori s citatom