Tema: David Icke
Pogledaj jedan post
Old 27.07.2017., 08:46   #6341
Quote:
Kimi7 kaže: Pogledaj post
I ja sam ga slušao u Zagrebu i sigurno to nije rekao.
tko zna kaj si ti slusao, icke je o tome prvi put pisao i predavao prije 20 godina, a najraniji datum kad je to izgovorio javno je 1991. nakon sto je proglasen redikulom se 'popravio' i 'objasni' da nije bas tako mislio. prekasno ali nema ni veze, ionako su mu ostali stavovi jednako debilni.

Quote:
I koliko puta moram reć ili očito imaš oblik autizma, i to teži. On nije rekao da je on Isus Krist, nego Sin božji. Kao što smo i svi mi.
sto se mene tice mozes ponavljati u nedogled, bas kao prava autisticna papiga koja ignorira stvarnost i lupa svoje bez obzira na podrazaje iz okoline.

Quote:
A izvora za ljude reptile ima mnogo, ima puno svjedoka koji su to naveli u svojim svjedočenjima. Ako ti ne vjeruješ u to, to je tvoj problem. Tako i ja mogu reći da ne vjerujem nečem što je netko izjavio, npr. političar ili ti. I to je svačije pravo. Pa tako i tvoje. Ali da postoje osobe koje su to rekle, da, postoje. To što je tvoje poimanje svijeta ograničeno je tvoja stvar.
ima mnogo, ima svjedoka, truc muc muc - jedno te isto u krug. pa gdje su svjedoci, gdje su dokazi? u rijecima bivseg sportskog komentatora koji se proglasio isusom i krenuo osvjescivati ljude?
__________________
Stand fast, faithful one
See the moon and not the sun but I...
All I need is a simple reminder
7nationarmy is offline  
Odgovori s citatom