Tema: David Icke
Pogledaj jedan post
Old 27.07.2017., 12:21   #6344
Quote:
7nationarmy kaže: Pogledaj post
nema oko ovog rasprave, imas njegove govore iz tog vremena na youtube pa ako ne vjerujes ni meni ni ikojem izvoru s interneta eto ti davidove rijeci. zanimljivo kako si samo njegove pokusaje relativizacije tvrdnji zapamtio ali ionako je jos zanimljivije kad krene blebetati o reptilima. da ti pomognem oko reptila? zidove smatra reptilima, lik je antisemiticko smece, ponekad zabavan ali zapravo samo dobar biznismen.
Uopće ne smatra Židove reptilima kao narod u cijelini, NIKADA to nije rekao. Gdje je kraj tvojem izmišljanju. Već si se osramotio na temi o fluoriziranoj vodi u SAD-u. Bolje se pokrij ušima..

Postoje reptili u mnogo naroda, ne samo u židovskom. Još jedan primjer u potpunosti neinformirane osobe. Jesi li uopće pročitao ijednu knjigu Ickea. Ako jesi, onda ne znaš čitati s razumijevanjem.
Riječ antisemit dolazi od riječi semit, a ona označava skupinu jezika kojim većinom govore arapi i muslimani. Ta riječ se u potpunosti krivo koristi u kontekstu židovskog naroda. Još jedna Orwellovska novokovanica...
Icke je anticionist, kao što bi trebao biti svaki normalan čovjek. Cionizam je pokret stvaranja države Izrael koji se sastojao u tome da se Arapima u Palestini otima njihova vlastita zemlja i domovi, a pritom ako se pokušaju (s razlogom) obraniti, onda ih bombardiraju i ubijaju. Je li to po tebi normalno.

E protiv toga je Icke, kao što bi trebao biti svaki normalan čovjek.
__________________
ne pomaži iracionalnom sebi, pomaži samom sebi
istina je samo svjetlost: bijela, čista, topla, nježna, poput vanilije, te predivne orhideje
Kimi7 is offline  
Odgovori s citatom