Tema: David Icke
Pogledaj jedan post
Old 27.07.2017., 19:04   #6347
Quote:
7nationarmy kaže: Pogledaj post
vec sam ih ranije pisao. kao krivce za 'ovakav svijet' navodi 'pleme koje se razmnozava iskljucivo medjusobno' - na pitanje da li misli na zidove odgovara ne ali nastavlja o protokolu sionskih mudraca koji smatra istinitim. zatim spominje reptile koji drze filmsku industriju i financijske sektore cijelog svijeta.

a jos malo o tome kako je izjavio da je isus. imate snimku intervjua i primjetite da ne kaze 'a son of god' vec decidirano 'THE son of god'. sretno s izmotavanjem kako on to nije tako mislio, ja se nemam namjeru baviti uvjeravanjem ikoga u ista - njegove rijeci dakle ne interpretacije, su dostupne pa neka svatko za sebe procijeni.
O protokilma sionskih mudraca je rekao da savršeno opisuju svijet kakav on danas jest. Ali nikako krivnju ne svaljuje na obične ljude kojima je vjeroispovjest židovska.
A ovo "the son of god" ne mora uopće biti iluzija na isusa. Dapače on negira religije i raznorazne božje sinove koji su samo jedna od mantri kroz čitavu povijest religijskog sustava. Prekini se stalno hvatat jednih te istih mantri, poput papige.
__________________
ne pomaži iracionalnom sebi, pomaži samom sebi
istina je samo svjetlost: bijela, čista, topla, nježna, poput vanilije, te predivne orhideje
Kimi7 is offline  
Odgovori s citatom