Pogledaj jedan post
Old 26.08.2017., 20:51   #48
Quote:
Jaya kaže: Pogledaj post
Teta čuvalica će ti pojest tvoju plaću
Kaj je sa jaslicama?
Vjerojatno joj neće pojest bas cijelu plaću a i svi se kače prvo za te novce a bitnije je da nađeš pouzdanu i normalnu osobu za posao - svega ima i svakakvih luđaka, nezainteresiranih, frustriranih.

Uostalom, teta cuvalica je tak i tak privremeno rjesenje, za par mjeseci kaj bu netko cuvao dijete ne budu propali. Bolje joj je da počne raditi pa ak je na poslu ok što se tiče plaće, sefova i kolega tih par plaća bu nekak i pregrmila. Što se baka tiče većina bi i pristala čuvati i paziti unuka ili unuke ali to je isto rješenje za kraći rok.

Divim se i čudim ljudima pogotovo ako su stariji da pristaju biti zamjena za vrtić ili jaslice, pa to je 8 sati posla ili barem 5 ako je dijete spavalica pa će zakrmiti na dva, tri sata.

Frendica je sad na moru sa 9mj djetetom, kod svojih staraca u viksi, ovi jedva cekaju da ode. Ne radi toga jer ne vole nju i unuka al oko malog ima posla cijeli dan a to su već ljudi u godinama, sa preko 6 banki nemaš više ni energije ni želje za tim da posluješ oko malog djeteta full time pet dana u tjednu.
__________________
I can turn a gray sky blue
SubSV is offline  
Odgovori s citatom