Pogledaj jedan post
Old 24.09.2017., 23:31   #62
Thumbs up

Quote:
eqinor kaže: Pogledaj post
Dakle, prije ćeš povjerovati da postoji bog, i to ni manje ni više nego onaj koji ti je kroz kulturu najviše bio nametnut kroz život, čisto radi puke slučajnosti, tj. geografske lokacije na kojoj si odrasla, prije ćeš to povjerovati nego:
1) da su liječnici fulali prognozu, i
2) da su ti se u mozgu nakon žešće traume dešavale čudne stvari koje se ne obično ne dešavaju zdravim i prisebnim ljudima jer su.... wait for it...... - zdravi i prisebni.

Zašto ti je tek tada otvorio srce i oči, a ne prije? Što je do tada čekao? Zašto meni ne želi otvoriti srce i oči? Moram li se baciti pod auto da se konačno odluči na tu radnju?

PRVO: pretpostavka je majka svih pogrešaka...a ti puuuuno pretpostavljaš,i to još k tome ljutito....cccc...nepristojno,ali to je tvoj izbor...o TEBI govori....
DRUGO:nemaš blage veze o tome što je meni kroz odrastanje "servirano" a što nije,kao što nemaš pojma niti s čime sam se susretala tijekom života i što sam sve proučavala.
TREĆE:da imaš imalo zdravog razuma,onda bi ispravno protumačio što znači kad se za nekoga kaže da su ozljede takve da se očekuje što se već,u mom slučaju očekivalo...ali ti si,vjerojatno,stručnjak za mnoge stvari,pa tako i za medicinu i njenu terminologiju i materiju.
ČETVRTO: navodim primjer "tvog" poznavanja gore spomenute materije i struke;"da su ti se u mozgu nakon žešće traume dešavale čudne stvari koje se ne obično ne dešavaju zdravim i prisebnim ljudima jer su.... wait for it...... - zdravi i prisebni"....evo čekam.....ali još me ništa nije uvjerilo da ti spadaš u tu skupinu"...
...i pitam te "čudne stvari"?!?! I tu si expert!?!
PETO: opravdavati i objašnjavati tebi,koji si se baš ljudski referirao na moju prometnu,pitajući me moraš li se baciti pod auto da bi se On napokon odlučio TEBI objaviti,sebe i moja uvjerenja je bacanje bisera pred svinje.
Sori,"kompa",al biseri nisu za praščiće...
Laku i blagoslovljenu noć želim svima,pa i tebi,Ewhatever,okorjeloga srca...s takvim ćeš ga stavom sresti tek kad bude prekasno....jer,sto ako Ga ipak ima?
Totoljuška is offline  
Odgovori s citatom