Pogledaj jedan post
Old 25.09.2017., 23:45   #68
Quote:
krena kaže: Pogledaj post
Ti bi vjerojatno rekla da je moga prijatelja posjetio vrag:
http://www.forum.hr/showpost.php?p=4...&postcount=114

Zanimljiv post Krena.
Ne, ne bih rekla kako ga je posjetio vrag.

Ovome ne bih baš tu na Religiji i na ovoj temi.
Uostalom može biti vezano za duhovnost, tzv.senzor energija određene osobe, transcedennešto iskustvo, samouvjerenje o magiji Lokruma koje je prijatelj zakopao u podsvijesti... mislim, time može biti inspirirano to njegovo iskustvo, a čak može biti uzrokovano vremenskim prilikama i tjelesnim fenomenima. Isto tako može biti uzrokovano psihičkim ili emotivnim neravnotežama.
Ne znam.
Trebalo bi preispitati njegove osjećaje u trenu doživljenja toga kaj si napisao i situacija koje su tome prethodile. Često stres, snažne emocije mogu otvoriti osjetila za takva iskustva.
Baš zanimljiv događaj. Imala sam slično iskustvo ali u svezi nečega drugog, jednom dok sam rano ujutro išla na zornicu moleći Krunicu putem.
Budna, naspavana, svjesna doživjela sam jedno predivno iskustvo (za kaj sad riskiram da me proglase tu ćaknutom pa neću detaljizirati )
Ipak, shvaćam tvoga prijatelja.
Dogodi se svašta zanimljivo duhovno osjetljivim ljudima, čak i ako nisu vjernici.

Svakako je to autentično iskustvo koje mu se desilo autentično za njega. Kužiš ? Za njega. U to nema sumnja. No velim odgovore je bolje potražiti na Alternativi.
Lokrum ima svoje "stražare" i toliko ću o tome reći. Pokušavam tu ostati djetinjasta, poluupućena, šašava vjernica... takav mi imidž. Ne smijem to pokvariti pa neb sad o Lokrumu, antičkim stvarima, ritualima, prokletstvima, povijesti i zonama sumraka.

Ovo sa lizanjem oltara, ajd budimo kulturni, tolerantni i ne vrijeđajmo tuđe vjerske osjećaje i usmjerenja, okidoki ? Posebno ako sam ne prakticiraš vjeru i nemaš dublji uvid u prakticiranje vjere ili zašto su mnogi ljudi vjernici.


Sad sam se izblamirala, ravno za Tresh
__________________
Ja sam..
...get a panda :)))
pozitivax is offline  
Odgovori s citatom