Pogledaj jedan post
Old 29.09.2017., 14:26   #44
Quote:
Withur kaže: Pogledaj post
Nije baš da mogu derat po nečem drugom, ovo je nešto što osjećam cijeli svoj život, samo što sam tek unazad deset godina otkrio o čemu se točno radi. Ne znam imam li germanskih predaka i iskreno nije mi to toliko bitno.
Onda si na pravom putu.

Quote:
Withur kaže: Pogledaj post
Mjesta koja sam vidio izgledaju dosta zemaljski ali ja ih nikad nisam vidio. Mjesta na koja mislim često su mi se pokazivala u snovima i to su uvijek bili lucidni snovi. Kad sam pokušavao putovati "namjerno" tj. dok nisam u snu, nisam vidio nikakva mjesta nego lica (od kojih sam za jedno sto posto siguran da znam kome pripada), s time da ženska lica nikad nisam vidio cijela nego samo oči. Osim lica, vidio bi nešto nalik korjenju koje svjetli u mraku i to je to.
U snovima si putovao Midgardom (koji je proširena verzija naše stvarnosti). Korijenje i lica/oči mogli bi označavati tvoje pretke. Budući da si muško, pristup epigenetičkim podacima iz ženske linije ti je malo teži, zato samo oči. Naravno, ja tu samo nabadam - kad nešto ne znaš, najbolje ti je pitati. Zato ako ti se sljedeći put netko pojavi, pitaj ga je li tvoj rod, je li ti došao pomoći i što te je došao naučiti. Možeš čuti glas, vidjeti slike, osjetiti određene emocije u tijelu, dobiti izravnu spoznaju... sve su to relevantne informacije.

Kad ih dobiješ, pa (čak i ako ih ne dobiješ) zahvali se toj osobi što te je posjetila i pozdravi se do sljedećeg puta. Onda se istim putem vrati u prostoriju iz koje si krenuo i u svoje tijelo (čak i ako misliš da nisi nikamo otišao). Malo se protegni, uzmi bilježnicu i olovku i zapiši/nacrtaj što si doživio. (Ne oslanjaj se na mobitele i kompjutere, ja sam tako ostala bez bilješki cijelog jednog ciklusa putovanja).

Quote:
Withur kaže: Pogledaj post
Zato bi htio dublje ući u to jer znam da vjerojatno mogu. Dok sam putovao puštao sam si tiho Wardrunu.
Za ovo nisam sigurna što bih ti rekla. S jedne strane, dobro je što si otkrio nešto što ti pomaže da se baciš u željeno stanje. S druge, te pjesme nisu namijenjene tome pa nemaju auditivni signal koji ti javlja da se vratiš. (To ti se zove 'call back', 'callback' ili 'return beat'). Do sada ti to nije bilo potrebno, ali ako kreneš malo dalje vrlo je korisno imati tako nešto. Također, trebat će ti netko tko će te pratiti u tvojim putovanjima. To je obično životinja (divlja, ne psi i mačke), ali može biti i mitska životinja, izumrla vrsta, učitelj u ljudskom obliku (božanstvo npr.).

Kako stojiš s čitanjem engleskog? Poznaješ li rune?
Leteća is offline  
Odgovori s citatom