Pogledaj jedan post
Old 03.10.2017., 08:15   #2401
Tražim osobu koja osjeća život na način na koji ga ja osjećam.

Tražim curu koja hoda kroz život sa određenom dozom melankolije, sjete. Koja gleda u oblačno nebo i divi se prizoru, no u isto vrijeme osjeća neku vrstu čežnje. Ne nužno tuge, već pozitivne melankolije. Tražim onu koja će ove riječi razumjeti, koliko god se pretenciozne možda one na prvi pogled činile, jer se u njima pronalazi.

Tražim ženu koja se ne srami svoje seksualnosti, i koju nije briga za društveno nametnute norme koje joj govore kako bi se ona trebala ponašati. Ženu koja je senzualna i strastvena na sebi svojstven, pomalo mračan način. Koja bi radije ostala pod toplim plahtama sa posebnom osobom tijekom hladnog kišnog dana, nego partijala vani u fensi klubovima sa glasnom, zatupljujućom i uvijek istom glazbom. Tražim onu koja cinično odbacuje koncept romantike i srodne duše, no duboko u sebi želi da ju pronađe. Tražim puno znam, a za uzvrat dajem cijelog sebe, sa svim svojim manama i vrlinama.

Ja sam muškarac/dečko/momak iz istočnog dijela zemlje, u srednjim dvadesetima. Neću se ograničavati na lokaciju i godine, iako je dakako blizina meni u objema prednost, stoga ako smatraš da sam sa ovime opisao upravo tebe, javi se. Nisam ovdje da ubijam vašu dosadu, niti sam ovdje za beskonačno dopisivanje bez granica. Izmjena riječi je super, ali dokle god ona ima svrhu. Konačni cilj je ipak upoznavanje, ako si kliknemo. Također nisam od onih koji traže esej od osobe u početnoj poruci, javi se kako želiš, dokle god znaš što želiš. Više informacija o meni ćeš naravno saznati razgovorom, jer mislim da sam rekao ono što je stvarno bitno najbolje kako sam mogao. Nikad nije lako izraziti osjećaje putem riječi, a da to nešto znači. Ako tebi nešto znači, javi se.

P.S. Molim samo javljanje osoba sa ozbiljnim namjerama.
TheRevenant is offline  
Odgovori s citatom