Tema: Sirova hrana
Pogledaj jedan post
Old 05.10.2017., 19:57   #6052
@Ibrahim
Do sada sam vec procesuirala puno informacija i u zadnjih par dana naucila jako puno o ovoj prehrani. Sto sa ovih stranica, sto sa raznih stranica na internetu.
Najdraza su mi ipak stvarna iskustva, jer to su ljudi koji su probali ovakvu prehranu, hrane se na taj nacin i tocno znaju sto pisu i govore. A meni su iskustva puno vaznija od nekog prepisanog i tko zna na koji nacin provjerenog novinskog clanka.

Stvarno bih htjela doci na razinu da mi konzumiranje sirove hrane bude automatizirano i bez komplikacija ali prije nego dodem do tog stupnja moram vjerojatno organizam dovesti skroz u red i nauciti jos puno detalja i steci jos prilicno iskustva u pripremi obroka da zadovoljim sve potrebe tijela.

Kao sto si i sam rekao, ne zanimaju me ovi pocetni padovi, stvarno sam se fokusirala na "uspjeh" ako se to tako moze nazvati.
Moj cilj je da se osjecam zdravo i zadovoljno u svom tijelu. Svjesna sam da tek razbijam neka svoja ogranicenja i da put do uspjeha ne mora biti bas previse jednostavan niti me to zanima.
Polazim od toga da su dobri temelji najbitniji, a sto vise gresaka odradim sada, manja ce biti vjerojatnost da ih ponovim kasnije, a ako se i dogode nece mi biti nepoznanica ni razlog za strah. Posluzit ce kao opomena i bit cu mirna i spremna na njih.
Opcenito sam mirna oko ovog prelaska, ne zurim i ne srljam bezglavo u to, bitno mi je da kroz neko vrijeme znam sto radim, sto mogu ocekivati i na koji nacin se razvijati i uzivati u plodovima tog prelaska.
Pozitivna sam oko svega, samo da izdrzim ove pocetne napore, ne zalim ni trenutka.
Takoder ne vjerujem u slucajnosti i sada razmisljam da je moja dosadasnja prehrana i bila ovakva, zato da bih dosla do ove razine.
Medutim nije ni vazno.
Sto god bilo, osvijestila sam jedan veliki vazni dio sebe i u kojem god smjeru se kretala moja buduca prehrana, bit ce sto puta drugacija nego ova do sada.

Hvala ti na ovom receptu, sigurna sam da cu ga isprobati vec ovih dana
Ja ti nisam bas od ideja, pa ih kradem sa ovih stranica
Sto se mene tice, meni je najjednostavnije staviti na stol i ne razmisljati o receptima. Izvorni oblik je meni trenutno najvidljiviji, za ostalo jos uvijek nemam razvijene senzore
avelina is offline  
Odgovori s citatom