Pogledaj jedan post
Old 05.10.2017., 22:56   #4344
Quote:
manchild kaže: Pogledaj post
Na sjednici slovenske vlade predstavljen je grafički prikaz granice između Hrvatske i Slovenije u mjerilu 1:5000, kako to u ovom trenutku vidi službena Ljubljana. Zemljovide je izradila Geodetska uprava, a javnosti će biti dostupni sljedeći tjedan nakon sjednice odbora za vanjsku politiku slovenskog parlamenta.

Prijedlozi tih zakona bit će u parlamentu početkom studenoga, a već sada su napisani i spremni za usvajanje. Sljedećih dana očekuje se i sastanak šefova zastupničkih klubova koji će biti detaljno obaviješteni o svim planovima koje Slovenija ima nakon 29. prosinca, kada istječe šestomjesečni rok za primjenu odluke arbitražnog suda. Među zakonima koji će se tako naći u parlamentu je i onaj koji bi trebao riješiti “teškoće” slovenskih građana čije su kuće na područjima koja bi po odluci arbitraže trebala pripasti Hrvatskoj. Među predloženim zakonima je i onaj o morskom ribolovu, a slovenska policija tvrdi da je do sada, nakon objavljivanja odluke arbitražne komisije, bilo 300 kršenja od strane hrvatskih ribiča i policije.

Kad je riječ o Svetoj Geri, Slovenci tvrde da nije moguće povlačenje slovenske vojske ako u cijelom procesu “primopredaje” neće sudjelovati hrvatska strana. To bi značilo i da Hrvatska prihvaća odluku arbitražnog suda, a u protivnom očito Slovenci nemaju namjeru da u tom dijelu kopnene granice provedu arbitražu.

http://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvat...evise/6619524/

znači oni bi na moru na svoju ruku proveli arbitražu a na kopnu ne bi
Pa dobro, nema primopredaje, nema ni provedbe pa nema ni primopredaje trecine piranskog zaljeva Slo strani.

Erjavec bi neke bove postavljao.

Mogli bi i mi nesto slicno ako ce vec htjeti ici u tome smjeru...

http://www.sibenik.in/upload/novosti...64830/mor4.jpg

(Kakve jbne bove, pa taj Erjavec nije normalan...)
agentRico is offline  
Odgovori s citatom