Pogledaj jedan post
Old 06.10.2017., 00:18   #30
Quote:
istox kaže: Pogledaj post
da malo dignem temu .... pa ako ima kakvih novih informacija u vezi generala Praljka neka se napiše ,
hvala
Presuda sestorci je odredjena za 29.11.2017.

Odabir datuma izricanja presude izaziva jezu. Kakva god da bude presuda pisati ce se knjige sljedecih godina.

Jedino je objavio narod.hr informaciju, https://narod.hr/svijet/odluka-hrvat...o-sto-optuzeni

Prema biografijama zakljucujem da su vecinom bili dobrovoljsci, svi su se ciste savijesti i u Haag javili.

Haski sud je zakljucio "šestorka sudjelovala u udruženom zločinačkom pothvatu kojemu je cilj bio etničko čišćenje prostora Herceg-Bosne od muslimanskog stanovništva, uspostava hrvatskog entiteta i njegovo pripajanje Hrvatskoj", sto je smijesno.

Naime, Hrvatska je odmah priznala Bosnu i Hercegovinu, na Livanjskoj bojisnici ju je obranila, a obranila ju je tako sto je i sama ostala na nogama. Preko Hrvatske je islo i oruzije za Bosnu i Hercegovinu, Hrvatska je primala i Muslimanske i Hrvatske izbjeglice. Pa bili su i medjunarodni sporazumi izmedju Alije i Tudjmana kada smo skupa ratovali. Preko Hrvatske je islo i oruzije za Muslimane.

A naravno da nije postojao nikakav plan pripajanja Bosne i Hercegovine Hrvatskoj, za Srbe je postojao plan uspostave 'Velike Srbije', a za Hrvatsku cak ni danas ne odgovara pripojenje, jer je puno Hrvata izvan tog prostora.

U Bosni i Hercegovini se danas sudi Hrvatima po retroaktivnom strozem zakonu, a Muslimanima po onom iz SFRJ.

Kao sto je medjunarodno pravo bilo smijurija do sada (npr. osudjujuce pa oslobadjajuce presude za Gotovinu i Markaca), ne znam sto ocekivati.

Iza tih igara su ljudski zivoti, a sudi se pobjednickoj vojsci za rad protiv BIH, a ta vojska je spasavala i pomagala BIH.

Podrska generalima!
__________________
1. Cjeloviti i pregledni prikaz cinjenica (s REFERENCAMA) je najbolji put k Istini. Oni kojima Laz odgovara i koji za Istinu bitke biju to najbolje znaju i u tom smislu za 'get banned' spreman

2. Prepoznati one s kojima se ne moze vodit argumentirana rasprava i koji truju iskljucivo protiv svih hrvatskih velikana i Hrvatske drzave i iskljucivo podrzavaju sve sto je protiv hrvatskih velikana i Hrvatske drzave (neinformirani potomci crvenog plemstva), medjunarodne sile Zla i domace sluge
The Instruktor is offline  
Odgovori s citatom