Pogledaj jedan post
Old 06.10.2017., 17:19   #57
Quote:
Delibal kaže: Pogledaj post
Smatram da se trebaš postaviti čvrsto jer nisi samo odgovorna za sebe sada si odgovorna i za to dijete. Ili zelis da dijete odrasta uz nezadovoljnu i nesretnu majku. Postavi se i daj striktne uvijete svom mužu ili ce bit musko i postavit se tako ili ce izgubit ženu... Daj mu prvo rok da proba on to rijesit sa svojim roditeljima, znaci da ih stavi tamo gdje im je mjesto, tj na pristojnu udaljenost... ili ako ni tako ne ide onda se morate udaljit od njih pa makar u podstanarstvo. Ako ni to ne ide onda gledaj sebe i to dijete i makni se od njega... zasto ostajat u necemu nekvalitetnom i kakvu poruku saljes svom djetetu da mora ostajat u necemu sto nije dobro i gdje je nesretan. Misli i na njega u kakvu ce osobu izrast ako stalno slusa svadje i gleda nesretnu majku...
A gle sve to stoji, ali lako je reci otiđi. Nije to bas tako jednostavno. Natovarit si na glavu socijalnu službu i ići na sud dogovarat se gdje ve dijete živjeti i s kim koliko vremena provoditi ko da je neka stvar a ne osoba.
Muž i ja se volimo ali bi to bilo puno skladnije da imamo svoj ulaz npr. Da ne moram svaki dan pričati s njegovima i smjeskat se a možda mi bas nije dan.
Strah od nepoznatog isto. Sta da radim ako me doma sa malom bebom i starcima uhvati depra i paranoja.
Pulank is offline  
Odgovori s citatom