Pogledaj jedan post
Old 11.10.2017., 21:29   #3115
Quote:
aaaaaaaa kaže: Pogledaj post
Ma to su sve gluposti, možeš ti selekcionirati i čekati i birati do besvijesti, jednom kad konačno uđeš u vezu, opet su pred tobom godine i godine i godine truda i rada i žrtve i kompromisa da se stvori jedna funkcionalna i kvalitetna veza.

Oni što misle drugačije obično završe tako da ili skaču iz veze u vezu u nadi da će im iduća biti bolja (što naravno redovito nije, jer bez da se zasuču rukavi rješavanja problema nema) ili čekaju do besvijesti, na kraju iz očaja završe u vezi.

Ali ok, svatko ima svoj film u glavi.
Istina, na svakom odnosu se treba radit... Na svemu općenito, ako misliš nešto postić.

Samo si zaboravio treću opciju: odjebat to sve skupa. Niti čekaš i biraš do besvjesti - zgrabiš usput što ti se svidi, pa dok vam se putevi poklapaju (ili ne moraš ni to, naravno) - niti iz očaja završiš u vezi, jer si to ionako prekrižio.

Naravno, ako se čudo desi, a voljan si se investirat u to, onda kad naiđe kvaliteta posvetiš joj se - no ne mora ikad naić, a i ne treba ti da na život do tog trenutka gledaš kao na nekakvo "čekanje do besvjesti", kao da je to nešto što mora bit. Ti živiš, ak se potrefi super, ako ne, šta sad.
__________________
"Tragedy is when I cut my finger. Comedy is when you fall into an open sewer and die." - Mel Brooks
The Ambadassor is offline  
Odgovori s citatom