Pogledaj jedan post
Old 10.11.2017., 11:43   #1684
Zaboravio sam da u bosanskom jeziku Hrvati i Srbi označava samo stanovnike Hrvatske i Srbije, pošto je tema BiH ne vidim kakve veze s njom imaju stanovnici tih država.
O kriminalu u Hrvatskoj imaš tisuće tema na forumu pa bujrum, prvo pometite svoje dvorište pa gledajte u tuđe.

Kriminal iz patrijotskih poriva i zaštite Bosne bošnjačko biračko tijelo puši već preko 20 godina. Čak i odobrava, kao na primjeru Edina iz Goražda, šta ima veze što je pokrao 130 000KM, glavno da imamo svoga "Hrvata" u Domu naroda koji predstavlja cijelih 16 Hrvata iz Bosansko-podrinjskog kantona.

Već preko 20 godina bošnjačko biračko tijelo puši ovakvu propagandu sarajevskih javnih servisa pod kontrolom dinastije Izetbegović.
Nedavno je objavljen propagandno editiran i uređen intervju s begovicom Sebi ja.
BHT se potrudio i najboljem stilu goebels medija bošnjačkoj javnosti ponudio dva intervju u jednom, pa tako kadrovi s početka intervjua ne odgovaraju onima na sredini i na kraju intervjua.

Očito Bošnjacima slabo ide Pogodi razliku, kao što je očito da ih državni mediji smatraju za ovce koje slijepo vjeruju u sve što im servira neovisno čaršijsko kvazi novinarstvo, zašto ne bi vjerovali kad te fore pale već desetljećima.
http://poskok.info/wp/wp-content/upl...63700484_n.jpg
zrimo is offline  
Odgovori s citatom