Pogledaj jedan post
Old 04.12.2017., 22:29   #123
Quote:
selenaq kaže: Pogledaj post
Kao prvo moji hormoni nemaju veze s tim jer sam trudna tek 2 mj a o tome intenzivno razmisljam barem 6 mj. Kao sto sam i navela u pocetku posta, od pocetka nisam bas bila za tu ideju. Kao drugo nitko ja ne krivim osim samu sebe sto sam popustila u toj odluci. Ulozeno je jako puno novaca ..kompletna kuca, prosirivanje,dizanje, krov, stolarija, fasada, solarno grijanje za vodu, kompletna restauracija dvorista, nadstrsnica za 3 auta,a da ne govorim interijer..za te novce mogli smo napravit barem dio svoje vlastite kucice..samo o tome je rijec.i bit sami svoji gazde.. Samo jedno pitanje..A s kim ti zivis?
Uh uh,
Ja sam spomenula da mislis na svoju guz,, jer ti se sada jos moze, dok ne dodje bebac,tada ce se prioriteti promjeniti sasvim prirodno.
Nisam mislila da si zla i sebicna naspram svojih svekica.
Ovo MOGLI ste, ja kazem da iz tvoj posta citam da ste mladi, sposobni, dobrostojeci a i da niste,ljudi se uvijek imaju pravo predomisliti.
Napisala sam da ces brze promjeniti svoj status da budes postanar ili dignes kredu, nego je trebalo vremena da sve to uredite..
Stekla sam dojam da niste na rubu prezivljavanja i da ste mogli birati gdje i kako cete zivjeti.
Ima li neki posebni dan kada zenu puknu hormoni ili je to individualno a da toga ponekad i nismo svjesne sta mislis.
Trenutno ja i dragi zivimo sami
milencica is offline  
Odgovori s citatom