Pogledaj jedan post
Old 13.01.2018., 23:23   #115
Quote:
kokicha kaže: Pogledaj post
O standardima koje spominješ, su priče za mulce. Onima kojima se te priče mogu podvaliti. Svaki par ima svoj standard, bilo to jednom dnevno ili jednom mjesečno.
Indvalidnu osobu i ja mogu voljeti. Samo ne znam odakle pretpostavka da oni nemaju seksualan život i potrebe?! Ja ih poznajem dosta koji imaju svoju djecu. Misliš da su nastala i rodila se po duhu svetome.
Tvoje iskustvo je zanimljivo i pohvalno (što je nisi ostavio). Točno je i da ne znamo što nam život nosi, ali treba s partnerom biti iskren i možda postoje načini koji se mogu primjeniti da sreća i zadovoljstvo budu obostrani.
Ja sam samo dao jedan primjer koji eto mogu po kratkom postupku izvući iz rukava. Ok, ti se nebi mogla pomiriti sa "gladi usred kuhinje", pošteno i iskreno i podržavam.
Boldano. Ta podvala stvara određene pritisske i malo se previše razmahala u zadnje vrijeme, nije li ?
Danas nije nemoguće zatrudniti 'bezgrešno', samo treba otići u kliniku i obavit što se obaviti želi sa čime ispunjenje seksualnog života nebi trebalo upadati u isti koš, ali vjerujem da i osobe sa određenim hendikepom pronađu način kako obostrano funkcionirati i biti zadovoljni.
Jedino ne razumijem pohvalu što nisam ostavio ex zbog smanjenog libida (wtf?), iako razumijem da je tebi to jako bitno s tvoje točke gledišta. No, različiti smo pa sve stoji.
"...treba s partnerom biti iskren i možda postoje načini koji se mogu primjeniti..." - postoje sigurno, samo se treba dovoljno (i zajedno) potruditi
Blurred Vision is offline  
Odgovori s citatom