Pogledaj jedan post
Old 24.01.2018., 10:11   #99
Po definiciji, iliti po pravilima službe foruma, pozicija moderatora na forumu je pozicija policajca i suca u istoj funkciji. Paradoks prelazi u grotesku ako taj vunbacitelj želi još diskutirati i koristi argumentum ad hominem s etiketiranjem i diskvalificiranjem i to sa jedne samodopadne, neskriveno narcisoidne pozicije partijskog političkog komesara sa zadatkom. Kerempatak dobio zadatak, pa se kartoni dijele, jer se citiraju brojke iz ključnog izvora srednjevjekovne povijesti ovih prostora, ali s nedovoljno pažnje prema novovjekim kritičarima lika i djela Basileusa.
U svjetskoj povijesti vrhunski povjesničarski umovi čovječanstva su s dužnom pažnjom čitali što je Porfirogenet zapisao O upravljanju imperijem i nikome od njih u tih tisuću godina nije palo na pamet da racionalnim metodama pokušaju osporiti brojke koje je Basileus zapisao. Sve do pojave partijske škole na katedri za povijest Filozofskog fakulteta u Zagrebu, gdje se odmah nađu dvojica koji se obračunavaju s brojkama zbog ideološko dnevnopolitičkih potreba. Neću dalje komentirati.
Z.O. postavljen si u šizofrenu poziciju pa bi Jekillhideovski razmjenjivao misli? I kad pišeš crno nisi izgubio ništa na funkciji moderatora.
Već sam dobio karton jer sam kritizirao rad moderatora na krivom mjestu. Gdje se može ići ad moderatorum ovdje ako ne na ovom topicu?
Ako si u poziciji moderatora ovdje onda zaboravi na ad hominem ili nemoj biti moderator pa ćemo se pokefati ko ljudi.

Citiraj neki moj post gdje sam "pristran i nepouzdan".
mozak_free is offline