Quote:
Zoran Oštrić kaže:
Dobio si karton zbog toga što izvodiš zaključke kao da je tvoje neznanje relevantno.
|
Nije točno!
Ja sam dobio ban zbog toga što vi VJERUJETE da su u jami kosti,a ja zbog toga što NE VJERUJEM da su u jami kosti.
Znači u pogrešne stvari vjerujem,trebao bih vjerovati u stvari u koje vi vjerujete.
Quote:
To je točno. Ako se spomene jedna tema i drugi sudionik diskusije navede nedavno objavljenu knjigu, čiji su autori trojica doktora historije, odgovoriti »Opa još jedna knjiga "znanstvenih" povjesničara,vjerovatno šund prepun pretpostavki« je naprosto neodgojeno. Kao i pokušaji ironije i historijski revizionizam (negacionizam)
|
Pa ako vi možete napisati da Igor Vukić laže,zašto ja ne mogu napisati da je Geigerova knjiga šund
Quote:
Ne, ali ni slijepo negiranje.
|
Pobogu čovječe pa kakvo je slijepo negiranje,ako tamo gdje NEMA VIDLJIVIH dokaza o kosturima kažem da ih nema i da ih nisam vidio !?
Slijepo negiranje bi bilo da su kosti pronađene i POKAZANE,a da ja tvrdim da ih nema i da ih ne vidim.
Vi ste taj koji baštini sljepoću jer upravo ste vi taj koji slijepo slijedi tezu da su u jami kosti iako ih nitko NIJE VIDIO.
I tako slijepo negirate ono što je svima očito.
Quote:
Naprotiv. Ono što si ti demonstrirao u postu za koji si kažnjen je "strah od razmišljanja".
|
Hehe naprotiv Oštriću naprotiv.
Ono što ti demonstriraš kao moderator je očiti strah od razmišljanja.