Natrag   Forum.hr > Lifestyle > Zdravlje > Žensko zdravlje

Žensko zdravlje Od mjesečnice do menopauze: za ginekološke probleme i pitanja

Zatvorena tema

Tematski alati Opcije prikaza
Old 10.11.2006., 15:32   #1201
Quote:
mater kaže:
evo ti moj prijedlog za javnu doktoricu:
dr. sandra kovačević, ona ambulanta blizu željezničkog kolodvora..

di blizu željezničkog? u varaždinu, zagrebu?
MaLo is offline  
Old 10.11.2006., 22:59   #1202
ps. samo nemoj dr. konrada nižetića, lik zna bit jako neugodan (rekla bi iskren) kad mu postaviš neka konkretna pitanja!

Ma tip nema pojma... na niti jedno pitanje mi nije odgovorio, a kamo li rješio problem. Učestale upale je usporedio s upalom grla koje pokupiš kad staviš žlicu u usta. Pa me eto sad tu nakon svih divnih ginića čeprkam po forumima ne bi li našla kakav savjet zlata vrijedan...
Pa bih molila da se ne ustručavate u obsipanju savjetima
Ja bi dakle jednog mladog i prije svega stručnog tako da više nikad ne moram u ovu potragu jer mi se čini da bi prije Sveti Gral našla nego dobrog ginića, a onda to još dva put u jednom životu!?
Dobro bi došle dodatne informacije o dr: Šebo, Egzet, Wahid, Shadid i o
ginekologiji u domu zdravlja Borovje.
Niti žene nisu isključene, ali privatnjake mislim da sam otpisala jer su jednako loši, ako ne i gori i to ti još masno naplate!
Old 10.11.2006., 23:00   #1203
mater sorry mislila sam da sam te uspjela citirat
Old 12.11.2006., 15:57   #1204
Curke,imam jedno pitanjcepremam se kod dr. Topalovica u Studenstsku polikliniku na pregled.Cula sam da je dobar,pa me zanimaju vasa misljenja???????
iivancica27 is offline  
Old 12.11.2006., 16:32   #1205
Quote:
iivancica27 kaže:
Curke,imam jedno pitanjcepremam se kod dr. Topalovica u Studenstsku polikliniku na pregled.Cula sam da je dobar,pa me zanimaju vasa misljenja???????
Najblaže što mogu reći je Topalović =
otocanka is offline  
Old 12.11.2006., 18:02   #1206
Otocanka,nisam bas shvatila sto si time htjela reci?? mozes pojasnit malo...
iivancica27 is offline  
Old 12.11.2006., 18:07   #1207
Moje iskustvo sa Topalovićem imaš na 17. stranici ove teme
otocanka is offline  
Old 12.11.2006., 22:02   #1208
Quote:
iivancica27 kaže:
o doticnom je vec barem 5 forumasica nesto reklo, ako procitas CIJELI topic sigurna sam da ces nac
hana is offline  
Old 13.11.2006., 16:23   #1209
jel neko čuo o ginekologici na krugama zove se jadranka puvačić solomun??
zanima me kakva je??

tnxxx

Old 13.11.2006., 19:28   #1210
Quote:
ajv kaže:
jel neko čuo o ginekologici na krugama zove se jadranka puvačić solomun??
zanima me kakva je??

tnxxx

Ja sam tamo ali ne kod nje nego kod drugog. Ali i za nju sam čula da je ok. Jedna poznanica mi je pričala.
Kristina19 is offline  
Old 14.11.2006., 14:12   #1211
evo samo da pohvalim svoju ginekologicu, grujić na zvijezdi! žena je fakat super! imala sam prije nje, groznih iskustava, a ona mi je vratila vjeru u ginekologe
Velandra is offline  
Old 14.11.2006., 14:25   #1212
Quote:
kolotekrpac kaže:
ps. samo nemoj dr. konrada nižetića, lik zna bit jako neugodan (rekla bi iskren) kad mu postaviš neka konkretna pitanja!

Ma tip nema pojma... na niti jedno pitanje mi nije odgovorio, a kamo li rješio problem. Učestale upale je usporedio s upalom grla koje pokupiš kad staviš žlicu u usta. Pa me eto sad tu nakon svih divnih ginića čeprkam po forumima ne bi li našla kakav savjet zlata vrijedan...
Pa bih molila da se ne ustručavate u obsipanju savjetima
Ja bi dakle jednog mladog i prije svega stručnog tako da više nikad ne moram u ovu potragu jer mi se čini da bi prije Sveti Gral našla nego dobrog ginića, a onda to još dva put u jednom životu!?
Dobro bi došle dodatne informacije o dr: Šebo, Egzet, Wahid, Shadid i o
ginekologiji u domu zdravlja Borovje.
Niti žene nisu isključene, ali privatnjake mislim da sam otpisala jer su jednako loši, ako ne i gori i to ti još masno naplate!

Bok,

imam puno iskustva s ginekolozima (operacija, porod x 2, pregledi svako malo itd...) pa mislim da sam relevantna za slijedeće što ću napisati: ginekolozi su također samo ljudi sa svojim lošim danima i specifičnim načinom komuniciranja.
Uvijek će svaki od njih nekom biti ok, nekom vrhunski, a nekom totalni bezveznjak. Zavisi o od toga što pacijent očekuje. E sad, ja očekujem stručnost i pristojnost, a ako je liječnik usput topla osoba iz koje ne moraš čupati riječi koje se tiču tvog zdravlja - di ćeš bolje?! Eto, po mom bogatom iskustvu takav liječnik je dr. Ratko Matijević iz bolnice Sv. Duh. Iako moram spomenuti da mi je sasvim korektan i dr. Mario Ćurić sa Studentske poliklinike.
Old 15.11.2006., 13:17   #1213
Prijateljica me zamolila da pitam za iskustva sa doktoricom Silvom Babić iz Ginoderme??Pa molim ako ide netko kod nje da proslijedi svoje iskustvo!
bucek is offline  
Old 15.11.2006., 14:44   #1214
Svaka žena ima barem jedno loše iskustvo sa ginekologom,ja sam na preporuku otišla kod dr.Latin,moram priznati da sam se ugodno iznenadila,žena je odličan dijagnostičar,ima strpljenja,i što je najvažnije ima puno iskustva.Radila je u Petrovoj i na Sv.Duhu.Spasila mi je mamu na vrijeme,a i ja sam kod nje riješila sve svoje probleme.

Old 15.11.2006., 15:37   #1215
Quote:
lamala kaže:
Svaka žena ima barem jedno loše iskustvo sa ginekologom,ja sam na preporuku otišla kod dr.Latin,moram priznati da sam se ugodno iznenadila,žena je odličan dijagnostičar,ima strpljenja,i što je najvažnije ima puno iskustva.Radila je u Petrovoj i na Sv.Duhu.Spasila mi je mamu na vrijeme,a i ja sam kod nje riješila sve svoje probleme.
I ja imam s njom dobro iskustvo. U njenoj klinici (čini mi se da je u Hebrangovoj) sam i upoznala dr. Matijevića.
Old 15.11.2006., 23:12   #1216
dr Dmitrović???

Zna li netko gdje sada radi dr Romana Dmitrović sa Svetog Duha? Zena je super, bavi se neplodnoscu, bila sam kod nje pred 2 g, otisla je u Ameriku, vratila se i sad ne znam di je!!
R-winter is offline  
Old 16.11.2006., 07:22   #1217
žena je fantastična i nalazi se kod višnje tadić dvije ulice od kvatrića, u mašićevoj
dakle, po internetu potraži gdje je ordinacija od Tadić pa ćeš je naći

meni je vodila trudnoću vrlo dobro i uspješno riješila neke problemičiće poslije, naj ginićka u zgb
Kent is offline  
Old 16.11.2006., 12:46   #1218
Quote:
R-winter kaže:
Zna li netko gdje sada radi dr Romana Dmitrović sa Svetog Duha? Zena je super, bavi se neplodnoscu, bila sam kod nje pred 2 g, otisla je u Ameriku, vratila se i sad ne znam di je!!
radi i na IVF-u, Vocarska 14, tel 4678600. nakon povratka iz Amerike na Svetom duhu su smatrali da vise nemaju mjesta za nju.
Vilenica is offline  
Old 16.11.2006., 13:44   #1219

Zena je za svaku pohvalu.I meni je vodila trudnocu
Poslije nje nista vise nije isto. I da mislim da sada radi kod dr. Tadić
Old 16.11.2006., 16:45   #1220
Da li netko zna kakva je dr Sanja Gršić-Burić?
Rebecca is offline  
Zatvorena tema

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 16:54.