Žensko zdravlje Od mjesečnice do menopauze: za ginekološke probleme i pitanja |
|
|
10.11.2006., 15:32
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: May 2006.
|
Quote:
mater kaže:
evo ti moj prijedlog za javnu doktoricu:
dr. sandra kovačević, ona ambulanta blizu željezničkog kolodvora..
|
di blizu željezničkog? u varaždinu, zagrebu?
|
|
|
10.11.2006., 22:59
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jul 2006.
|
ps. samo nemoj dr. konrada nižetića, lik zna bit jako neugodan (rekla bi iskren) kad mu postaviš neka konkretna pitanja!
Ma tip nema pojma... na niti jedno pitanje mi nije odgovorio, a kamo li rješio problem. Učestale upale je usporedio s upalom grla koje pokupiš kad staviš žlicu u usta. Pa me eto sad tu nakon svih divnih ginića čeprkam po forumima ne bi li našla kakav savjet zlata vrijedan...
Pa bih molila da se ne ustručavate u obsipanju savjetima
Ja bi dakle jednog mladog i prije svega stručnog tako da više nikad ne moram u ovu potragu jer mi se čini da bi prije Sveti Gral našla nego dobrog ginića, a onda to još dva put u jednom životu!?
Dobro bi došle dodatne informacije o dr: Šebo, Egzet, Wahid, Shadid i o
ginekologiji u domu zdravlja Borovje.
Niti žene nisu isključene, ali privatnjake mislim da sam otpisala jer su jednako loši, ako ne i gori i to ti još masno naplate!
|
10.11.2006., 23:00
|
|
Registrirani korisnik
|
mater sorry mislila sam da sam te uspjela citirat
|
12.11.2006., 15:57
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Oct 2006.
|
Curke,imam jedno pitanjce  premam se kod dr. Topalovica u Studenstsku polikliniku na pregled.Cula sam da je dobar,pa me zanimaju vasa misljenja???????
|
|
|
12.11.2006., 16:32
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Feb 2006.
|
Quote:
iivancica27 kaže:
Curke,imam jedno pitanjce  premam se kod dr. Topalovica u Studenstsku polikliniku na pregled.Cula sam da je dobar,pa me zanimaju vasa misljenja???????
|
Najblaže što mogu reći je Topalović = 
|
|
|
12.11.2006., 18:02
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Oct 2006.
|
Otocanka,nisam bas shvatila sto si time htjela reci?? mozes pojasnit malo...
|
|
|
12.11.2006., 18:07
|
|
Registrirani korisnik
|
Moje iskustvo sa Topalovićem imaš na 17. stranici ove teme 
|
|
|
12.11.2006., 22:02
|
|
-x-
Registracija: Oct 2003.
|
Quote:
iivancica27 kaže:
|
o doticnom je vec barem 5 forumasica nesto reklo, ako procitas CIJELI topic sigurna sam da ces nac 
|
|
|
13.11.2006., 16:23
|
|
Pacijent
|
jel neko čuo o ginekologici na krugama zove se jadranka puvačić solomun??
zanima me kakva je??
tnxxx
|
|
|
13.11.2006., 19:28
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: May 2004.
|
Quote:
ajv kaže:
jel neko čuo o ginekologici na krugama zove se jadranka puvačić solomun??
zanima me kakva je??
tnxxx
|
Ja sam tamo ali ne kod nje nego kod drugog. Ali i za nju sam čula da je ok. Jedna poznanica mi je pričala.
|
|
|
14.11.2006., 14:12
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Nov 2006.
|
evo samo da pohvalim svoju ginekologicu, grujić na zvijezdi! žena je fakat super! imala sam prije nje, groznih iskustava, a ona mi je vratila vjeru u ginekologe 
|
|
|
14.11.2006., 14:25
|
|
norma belle
|
Quote:
kolotekrpac kaže:
ps. samo nemoj dr. konrada nižetića, lik zna bit jako neugodan (rekla bi iskren) kad mu postaviš neka konkretna pitanja!
Ma tip nema pojma... na niti jedno pitanje mi nije odgovorio, a kamo li rješio problem. Učestale upale je usporedio s upalom grla koje pokupiš kad staviš žlicu u usta. Pa me eto sad tu nakon svih divnih ginića čeprkam po forumima ne bi li našla kakav savjet zlata vrijedan...
Pa bih molila da se ne ustručavate u obsipanju savjetima
Ja bi dakle jednog mladog i prije svega stručnog tako da više nikad ne moram u ovu potragu jer mi se čini da bi prije Sveti Gral našla nego dobrog ginića, a onda to još dva put u jednom životu!?
Dobro bi došle dodatne informacije o dr: Šebo, Egzet, Wahid, Shadid i o
ginekologiji u domu zdravlja Borovje.
Niti žene nisu isključene, ali privatnjake mislim da sam otpisala jer su jednako loši, ako ne i gori i to ti još masno naplate!
|
Bok,
imam puno iskustva s ginekolozima (operacija, porod x 2, pregledi svako malo itd...) pa mislim da sam relevantna za slijedeće što ću napisati: ginekolozi su također samo ljudi sa svojim lošim danima i specifičnim načinom komuniciranja.
Uvijek će svaki od njih nekom biti ok, nekom vrhunski, a nekom totalni bezveznjak. Zavisi o od toga što pacijent očekuje. E sad, ja očekujem stručnost i pristojnost, a ako je liječnik usput topla osoba iz koje ne moraš čupati riječi koje se tiču tvog zdravlja - di ćeš bolje?! Eto, po mom bogatom iskustvu takav liječnik je dr. Ratko Matijević iz bolnice Sv. Duh. Iako moram spomenuti da mi je sasvim korektan i dr. Mario Ćurić sa Studentske poliklinike. 
|
15.11.2006., 13:17
|
|
Registrirani korisnik
|
Prijateljica me zamolila da pitam za iskustva sa doktoricom Silvom Babić iz Ginoderme??Pa molim ako ide netko kod nje da proslijedi svoje iskustvo!

|
|
|
15.11.2006., 14:44
|
|
Pacijent
|
Svaka žena ima barem jedno loše iskustvo sa ginekologom,ja sam na preporuku otišla kod dr.Latin,moram priznati da sam se ugodno iznenadila,žena je odličan dijagnostičar,ima strpljenja,i što je najvažnije ima puno iskustva.Radila je u Petrovoj i na Sv.Duhu.Spasila mi je mamu na vrijeme,a i ja sam kod nje riješila sve svoje probleme.
|
|
|
15.11.2006., 15:37
|
|
norma belle
|
Quote:
lamala kaže:
Svaka žena ima barem jedno loše iskustvo sa ginekologom,ja sam na preporuku otišla kod dr.Latin,moram priznati da sam se ugodno iznenadila,žena je odličan dijagnostičar,ima strpljenja,i što je najvažnije ima puno iskustva.Radila je u Petrovoj i na Sv.Duhu.Spasila mi je mamu na vrijeme,a i ja sam kod nje riješila sve svoje probleme.
|
 I ja imam s njom dobro iskustvo. U njenoj klinici (čini mi se da je u Hebrangovoj) sam i upoznala dr. Matijevića.
|
15.11.2006., 23:12
|
|
Registrirani korisnik
|
dr Dmitrović???
Zna li netko gdje sada radi dr Romana Dmitrović sa Svetog Duha? Zena je super, bavi se neplodnoscu, bila sam kod nje pred 2 g, otisla je u Ameriku, vratila se i sad ne znam di je!!
|
|
|
16.11.2006., 07:22
|
|
Faith No More
Registracija: Sep 2005.
|
žena je fantastična i nalazi se kod višnje tadić dvije ulice od kvatrića, u mašićevoj
dakle, po internetu potraži gdje je ordinacija od Tadić pa ćeš je naći
meni je vodila trudnoću vrlo dobro i uspješno riješila neke problemičiće poslije, naj ginićka u zgb 
|
|
|
16.11.2006., 12:46
|
|
registrirana korisnica
|
Quote:
R-winter kaže:
Zna li netko gdje sada radi dr Romana Dmitrović sa Svetog Duha? Zena je super, bavi se neplodnoscu, bila sam kod nje pred 2 g, otisla je u Ameriku, vratila se i sad ne znam di je!!
|
radi i na IVF-u, Vocarska 14, tel 4678600. nakon povratka iz Amerike na Svetom duhu su smatrali da vise nemaju mjesta za nju.
|
|
|
16.11.2006., 13:44
|
|
remorker
Registracija: Aug 2003.
|
|
|
16.11.2006., 16:45
|
|
Registrirani korisnik
|
Da li netko zna kakva je dr Sanja Gršić-Burić?
|
|
|
 |
|
Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 16:54.
|
|
|
|