....dakle, trebam malu pomoc...
...buduci da me vec nekoliko slatkih sezona odusevljavaju Elbazove kreacije , pozeljeh konacno isprobati i neki od parfema ove modne kuce...medjutim, trazila sam ih na nekoliko mjesta u Zg-u, ali ih nisam pronasla ...
...pa me zanima, jeste li ih vidjele/isprobale u nekoj od zagrebackih (ili sire, ali su mi ove zanimljive jer cu znati kamo da odem buduci da sama i nisam neka poznavateljica i cesta posjetiteljica gradskih parfumerija) parfumerija i kakvi vam se cine? ja sam inace ljubiteljica prozracnih parfema (obicno ih mozete prepoznati po krastavcima ), ali pretpostavljam da su njihovi nesto zenstveniji...
meni se svidio njihov eclat d'arpage....mislim da sam ga šnjofnula u limoniju u ilici..ali prije skoro godinu dana.
mozda da probas ilicom prosetati od trga do frankopanske ima brdo parfumerija iris-limoni...ili u muelleru
....dakle, trebam malu pomoc...
...buduci da me vec nekoliko slatkih sezona odusevljavaju Elbazove kreacije , pozeljeh konacno isprobati i neki od parfema ove modne kuce...medjutim, trazila sam ih na nekoliko mjesta u Zg-u, ali ih nisam pronasla ...
......
pun izlog lanvina u fulminu u teslinoj...
__________________ ~ I don't believe in email. I'm an old-fashioned girl. I prefer calling and hanging up... ~
jooooooj, lanvin, moj najdrazi! eclat d'arpege - u sam vjerna vec zadnje tri godine. i bas mi ne moze nikako dosadit!!! divan je: poseban, zaista ga rijetko tko ima, gro zena i ne zna za lanvinove mirise, ne snjofam ga u kaficima, tramvajima, na zeni do mene u redu za kasu i to mi je drago...svjez, jednostavan, nenametljiv, a opet i klasican. ako volis takve parfeme i mrzis pomodarska naspricavanja sa posljednjim hitom sezone, kupi ga, bit ce ti otkrice!
jooooooj, lanvin, moj najdrazi! eclat d'arpege - u sam vjerna vec zadnje tri godine. i bas mi ne moze nikako dosadit!!! divan je: poseban, zaista ga rijetko tko ima, gro zena i ne zna za lanvinove mirise, ne snjofam ga u kaficima, tramvajima, na zeni do mene u redu za kasu i to mi je drago...svjez, jednostavan, nenametljiv, a opet i klasican. ako volis takve parfeme i mrzis pomodarska naspricavanja sa posljednjim hitom sezone, kupi ga, bit ce ti otkrice!
Obično imam predrasude prema tim losionima.. Imala sam jednom Light Blue.. i nikad ga nisam koristila.. Uvijek sam mislila da ću dobiti milijun alergija od tih stvarčica Ali ova me sad mami.. imam neki osjećaj da bi ovaj losion mogao biti dobar