u story-u i starsu sam pročitala simonove intervjue gdje on govori o navodnom sexu između stanara...ima li u tome istine ili on jednostavno pokušava zaradit?
u story-u i starsu sam pročitala simonove intervjue gdje on govori o navodnom sexu između stanara...ima li u tome istine ili on jednostavno pokušava zaradit?
ja brijem da ovoj ekipi koja je ultra super duper mega turbo trula ni ne pada nis drugo napamet za radit za vrijeme sata privatnosti osim seksanja.
nis protiv seksa, samo kazem...sto posto ga je bilo
ja brijem da ovoj ekipi koja je ultra super duper mega turbo trula ni ne pada nis drugo napamet za radit za vrijeme sata privatnosti osim seksanja.
nis protiv seksa, samo kazem...sto posto ga je bilo
ja iz pouzdanih izvora sam saznao da od seksa nemi ni h
pa sta si ti tako naivna da mislis da od 7-8 mole krunicu ili nevino spavaju.... ne budi naivna...najzanimljivije stvari se desavaju upravo tada(pa valjda cujes da stalno spominju taj sat privatnosti)..a sta tad rade-samo oni znaju...
__________________ i u zabranjenom vocu naletis na crva...
Story je najtračerskija novina kod nas. Parira im jedino 24 sata. Sve izvlače iz konteksta, dodaju, prerađuju po vlastitom nahođenju....
Sa druge strane nije ni čudo kad vidite kako ti novinari/urednici izgledaju. Hrpa ispodprosječnih,isfrustriranih, nedojeb..ih, ružnih baba bez ukusa za odjevanje, a kamoli za nešto više....
Najviše me se dojmilo kako Simon točno zna tko se sve i kojih dana budio u 7, ali on se nikad nije probudio.
hahaha,da i mene fascinira njegova izjavastali stanari su se redovito budili u 7,ali ja sam tada spavao pa ne znam što su radili.A kasnijeee:naravno da je bilo seksa u big brother kući...
hahaha,da i mene fascinira njegova izjavastali stanari su se redovito budili u 7,ali ja sam tada spavao pa ne znam što su radili.A kasnijeee:naravno da je bilo seksa u big brother kući...