U ovu temu možete staviti i razmijeniti osobna iskustva u svezi unlockinga Nokia mobilnih uređaja.
Naravno, pridržavajte se pravila podforuma. Svaki pokušaj reklamiranja će biti sankcioniran, kao i spam-postovi u kojima nema konkratnih odgovora.
Dodatak: Prije traženja koda- pogledajte listu mobitela koji se ne mogu otključati putem koda.
Zadnje uređivanje assassin : 26.10.2010. at 08:14.
To nije točno. Znam da je stari za svoju nokiu dobio neki ludi kod koji treba ukucat kao telefonski broj i mob je bio otključan. Štos je jedino doći do tog koda. U njegovom slučaju je bial riječ o nekom opskurnom forumu.
morati ces odnijeti u dobro opremljen servis , nokie BB5 generacije je moguce otkljucati jedino na uredjaje a kod mozes dobiti jedino od providera, na kodove koji se mogu iskalkulirati preko neta je moguce otkljucati jedino nokie starije dct3 i dct4 generacije
Znaci nema teorije da se BB5 moze dekodirati sa kodom...Kako kontakrirai providera
zazoves sluzbu za korisnike mreze na kojoj je zakljucan i pitas mogucnosti i cijene otkljucavanja ako ti neodgovara cijena ili operator iz nekog razloga neda kod onda se obrati nekom dobrom unloceru ili servisu.
To nije točno. Znam da je stari za svoju nokiu dobio neki ludi kod koji treba ukucat kao telefonski broj i mob je bio otključan. Štos je jedino doći do tog koda. U njegovom slučaju je bial riječ o nekom opskurnom forumu.
Zagarantirana zarada. Javi mi se na mail ukoliko te zanima, ivan133@net.hr
Quote:
mobitelaš kaže:
da li neko zna tko može otključati nokiu 6120 clasic
Možeš otključati za nekih 400-500kn.
a i mislim čak da kod nekih telefona još to ne možeš napraviti
imam isti problem... zasto toliko? nije malo preskupo to?
nije preskupo s obzirom da je potrebna skupa oprema i iskusan serviser, hocu reci da ti ja dam opremu za dekodiranje tog aparata i da ti pokazem testpointe ispod flasha chipa i rapa onda bi zakljucio da je bolje da platis nekome iskusnijem...mozda se u buducnosti ti aparati budu radili sa dva clicka kao sto neki to ovdje misle ali za sada je ovako...
Upute pišu,samo ih pratite i otključat ćete svoju Nokiu za 1-2 minute.
Uživajte!!!!!