ovak...mene zanima dal bi mogo upast u 3. s 54 boda za opcu i 53 boda za prirodoslovno-matematicku???i dal se mogu u jednu skolu dat papiri za dva smjera???
ovak...mene zanima dal bi mogo upast u 3. s 54 boda za opcu i 53 boda za prirodoslovno-matematicku???i dal se mogu u jednu skolu dat papiri za dva smjera???
papire predaš (ispuniš dolje da želiš na oba dva smjera pokušati) pa ako ne uspiješ u općoj prebace te u matematičku.. ili obrnuto (ovisi gdje predaš)
Poznata i pod nazivom "Kušlanova"
Ima li forumaša koji idu u tu gimnaziju i kakva je? Ekipa, profesori, strani jezici....? Iskustva??
kušlanova svake godine sve više gubi na kvaliteti.. ono, ekipa se razuzdala i svake godine sve više smanjuje kriterije..
tamo s 4 prođeš bez problema..
ako kojim slučajem prođeš s 2- onda si kreten teški..
a za 5 ćeš se malo pomučiti..
profesori-
ono, u svakoj školi ima kretena.. al sve se to da srediti..
imaš par ludih prof.. njima ćete se bar dobro nasmijati..
nekad će vam praviti probleme.. al to kratko traje.. ubrzo kasnije svi nastave kao da nikad ništa nije bilo
Haha buffalo-soldier necemo mi u klasicnu.. ako ne prodjemo, gornjogradska here we come xD.. @keyka ajde sa nama na matematicki.. imas msn usput?
gle brijem da za gornjogradsku nece ostat mjesta za drugi rok...
al zato za klasicnu uvijek ostane......pa kaj ucit cemo grcki jedno polugodiste pa se prebacimo nekam...sam cemo to polugodiste strebat tak da se imamo sanse prebacit...yea...
Ide frend iz osnovne (ja sam u istu zgradu isao u osnovnu). Imaju ludjakinju iz fizike, inace se ne zale puno. Kako ce biti s upisima ove godine - ne znam, pred 3g je prag bio cak 57 bodova za opci smjer i mislim 52 za prirodoslovno-matematicki.
__________________ But she took me back to her courtyard, where magnolia perfume screams
Behind the gates and the granite, of the planet of New Orleans
to je sigurno moja draga bivša raskica! anđela gojević? i žena je duša od čovika! samo laje, ne grize.
a pro po kušlanove, toplo preporučam! je da je gimnazija spustila kriterije, ali i dalje ima dosta kvalitetno osoblje od kojeg se može puno naučiti, ako ti je to cilj. posebno izdvajam profesore iz hr - Ilićku (meni je predavala, odlična u svom poslu, a i privatno) i Pilića (moja prija ga stalno hvali). župetić ima jako dobar pristup na predavanju, zanimljiv je, ali takvog debila od čovika nisam u životu vidila! a šta se tiče banovca, zbog njega sam u prvom razredu isplakala suza i suza... ali mogu reć da smo se kasnije i pomalo skompali! kako mi je samo zna mavat glavom dok sam stajala podbočena pokraj mreže za odbojku i slušala mp3ijac s frendicom! hahaha, lipa stara vrimena!!!
btw, evo ja sam ju završila i na prijemnom iz prava bila sam među prvih 10. mislim da je to dobar argument!
__________________ Siamo fatti per sbagliare, e poi tornare indietro e desiderare sempre quello che sta dietro al vetro
ma prenditi le scarpe e riprendi la tua rabbia e continua a cercare il tuo ago nella sabbia...
treca kao gim najgora nocna mora... dosta ludih profesora tj. frikova ako pisete testove uzasno pada vam kriteriji u ocima profesora uzasno...ako budete uzasni kao mi nece ici nigdje (ravnatelj kao da je na horsu tripu ili necemu trese se non stop) baba iz njem je luda ako birate taj jezik proci cete izvrsno makar necete nista znati al koga briga( zena je nasred hodnika prije dvije god vristala da je vidla vanzemaljce i da joj je vrag kihnuo u facu pa nitko nesmije kihat oko nje)
jedna od profesorica pala je niz stepenice i kotrljala se dva kata zato je malo puknuta...profesor iz zemljpisa K. Zupetic to je legenda kakve nema nazalost zbog laznih traceva suspendiran je (kao da je silovao neku curu) inace covjek je preslika dr.House-a sarkastican do boli i naravno realan ako ste dobri naucit cete svasta ako ste budale ondas ste budale...ako vas pocnu strasit sa prvim e nevjeruj te to je čista glupost hh...ekipa vam je super...wc non stop puni pusaca
tako da je to minus na upravu..e da ima puno kamera jako puno oni u bb su male bebe za nas...kad padne prva prava kiša onda ste najebali sve promoci..ako dobijete banovca kao profesora iz tjel. onda ste ga najebali to kao da se pripremate za olimpijadu sta taj trazi od vas ubija covjek...ako imate kakvih pitanja tu je pp pitajte sve kaj vas zanima...bodovi su 53-54 54 za opci smjer 53 matematicki tu vam je samo sranje sa inficom...
Ide frend iz osnovne (ja sam u istu zgradu isao u osnovnu). Imaju ludjakinju iz fizike, inace se ne zale puno. Kako ce biti s upisima ove godine - ne znam, pred 3g je prag bio cak 57 bodova za opci smjer i mislim 52 za prirodoslovno-matematicki.
Koga???
Quote:
p3tica kaže:
Hmm...A ima li nekoga tko je završio III. i upisao se na željeni faks?
Jep. Eto me. U biti se samo jedna osoba iz razreda nije upisala na faks.
Quote:
jack trobosjek kaže:
treca kao gim najgora nocna mora... dosta ludih profesora tj. frikova ako pisete testove uzasno pada vam kriteriji u ocima profesora uzasno...ako budete uzasni kao mi nece ici nigdje (ravnatelj kao da je na horsu tripu ili necemu trese se non stop) baba iz njem je luda ako birate taj jezik proci cete izvrsno makar necete nista znati al koga briga( zena je nasred hodnika prije dvije god vristala da je vidla vanzemaljce i da joj je vrag kihnuo u facu pa nitko nesmije kihat oko nje)
jedna od profesorica pala je niz stepenice i kotrljala se dva kata zato je malo puknuta...profesor iz zemljpisa K. Zupetic to je legenda kakve nema nazalost zbog laznih traceva suspendiran je (kao da je silovao neku curu) inace covjek je preslika dr.House-a sarkastican do boli i naravno realan ako ste dobri naucit cete svasta ako ste budale ondas ste budale...ako vas pocnu strasit sa prvim e nevjeruj te to je čista glupost hh...ekipa vam je super...wc non stop puni pusaca
tako da je to minus na upravu..e da ima puno kamera jako puno oni u bb su male bebe za nas...kad padne prva prava kiša onda ste najebali sve promoci..ako dobijete banovca kao profesora iz tjel. onda ste ga najebali to kao da se pripremate za olimpijadu sta taj trazi od vas ubija covjek...ako imate kakvih pitanja tu je pp pitajte sve kaj vas zanima...bodovi su 53-54 54 za opci smjer 53 matematicki tu vam je samo sranje sa inficom...