Evo dragi moji da otvorimo novu temu, jer uskoro, točnije 1.9. ide nova emisija, pa da ne brkamo sa Večerom za 5, jer su to dvije različite emisije....
Naravno da ćemo i dalje komentirati VZ5, jer ona i dalje postoji.....
Ali mislim da će PP, biti isto tako zanimljiva i jaka na ovom forumu!
Oni koji vole “Večeru za 5”, obožavat će “Punom parom”, novu RTL-ovu emisiju opisanu kao – kulinarski izazov. Pet natjecatelja, koji nisu profesionalni kuhari, svaki tjedan borit će se za nagradu od 5000 kuna, a da bi je osvojili, morat će skupiti što bolje ocjene kuhajući po jedno jelo četiri dana u tjednu, dok će jedan dan konobariti.
Osim što će morati dati sve od sebe da zasjene konkurenciju, bit će pod dodatnim pritiskom jer neće kuhati u svom domu, već u poznatom restoranu!
Strah u kosti utjerat će im strogi šefovi kuhinja koji će svaki dan ocjenjivati njihov rad, a bit će ondje i strog ocjenjivački sud. Dakle, njihov trud svaki dan ocjenjivat će 20 ljudi.
– I ova emisija naša je verzija uspješnoga njemačkog formata, a omogućit će gledateljima da bolje upoznaju natjecatelje, ali i kuharima amaterima da se bolje upoznaju međusobno – poručuju iz RTL-a.
Ovaj tjedan emisija se snima u zagrebačkom People’s baru, a kada završi ciklus snimanja u glavnom gradu, kulinarsko natjecanje u nastavcima seli se na more. Emitiranje novog RTL-ova kulinarskog showa počinje u ponedjeljak 1. rujna.
U početku će biti puno starih i dobro poznatih likova iz VZ5.
Nekog će to veseliti, a nekog razbijesniti i eto opet razloga za dobru raspravu i zanimljivu temu na forumu
bit će zanimljiivo vidjeti poznate kandidate kako se snalaze u stranoj kuhinji i kakve su im konobarske sposobnosti.
zanima me da li kuhate ono što je na meniju u restoranu ili sami osmislite neki svoj meni.
sam osmislis meni i onda svaki dan jedan kandidat kuha odredeno jelo,dakle jedan dan kuhas predjelo,drugi dan glavno jelo..svi se mijenjaju
ali napravili su to vise kao reality show nego kao kulinarski.
__________________ I might be schizophrenic but at least we have each other.
sam osmislis meni i onda svaki dan jedan kandidat kuha odredeno jelo,dakle jedan dan kuhas predjelo,drugi dan glavno jelo..svi se mijenjaju
ali napravili su to vise kao reality show nego kao kulinarski.
Vidim Skatte ti si u prvoj, sa mojim stričekom Ljubom.....
koncept izgleda ok - bar ne može biti ocjenjivanja u stilu:
rajčica nije moj prvi izbor pa je moja ocijena 3,2. inaće je sve bilo super...
ili: ne volim kolače pa zato dajem 4,0.
ili: ne volim kolače pa zato dajem 4,0.
Iako sam čula (od ljudi koji su već bili) da su i ovi kušači - statisti zajebani!