Golman: Thierry Omeyer
Lijevo krilo: Michael Guigou
Desno krilo: Ivan Čupić
Pivot: Igor Vori
Lijevi vanjski: Blaženko Lacković
Srednji vanjski: Nikola Karabatić
Desni vanjski: Marcin Lijewski
MVP prvenstva: Igor Vori (iako svi znamo da je to Hrvatin)
možda je karabatić trebao otići na lijevog vanjskog (gdje je uvijek i završavao dok je tata balić bio zdrav) a da je duvnjak koji je oduševio na ovom prvenstvu uzeo njegovu poziciju. također mislim da je umjesto lijewskog tu trebao kiro lazarov biti.
neznam po cemu je lac zasluzio da bude tu u momcadi imao je par suteva sa 10-12metara al ono
slazem se, nije da se bas napucao na ovom prvenstvu, ja ga vise pamtim iz portugala gdje je stvarno rasturio nego s ovog prvenstva...ali dobro.
vori- stvarno zasluzeno
Nema Lazarova, najbolji golman je Omeyer (9. golman po službenoj statistici), Lacković (mislim wtf?!), čista sprdačina..
ma IHF na celu sa onin spimaticnin lakrdijasen mustafon je seoska zadruga!
..nema tu cudjenja: 2007 u NJemackoj u prvoj sedmorki srednji vanjski Michael Krauss, a najbolji igrac turnira Ivano Balic
..Vorrrriiiii, definitivno najbolji na njegovoj poziciji,
Cuuuupiiic takodjer, drugi strijelac prvenstva(mislim tako)
Lac?? pa vise je golova dao Boris Beker= Karol Bielecki(samo u utakmici za trece mjesto 8 kom ili tako nekako)
Omeyer !!?? ok statistika se nije nikad gledala ali da je dobar, dobar je(uvijek protiv nas)
Lijevski ! naravno bez Kire ne smije ici
Kararetajbatic...lijevi vanjski ok ali ne sredina
Lijevi krilo Francuz?? dao u finalu 10 kom = zasluzeno
Za Duvnjaka je trebalo biti mjesta ali nije= Mustafa i pajdasi se bas i ne razumiju
Za Vorija i Čupića potpisujem, bez dileme, ali ono Lac, pa brate mili, gdje su im oči i brojke bile (mogli su mu onda i za lijevo krilo dati, kako je i nagemištani Drele greškom najavio)...slažem se i za Kiru da je oštećen neuvrštavanjem, koliko se natrpao.
Joj moj IHF (Idem Hrvatsku Fuckati) ili (Iskarajmo Hrvate Francuzima)
Svake godine isto, od sedmorke prvenstva 3, 4 su zaslužila tu bit, ovi ostali su tu skroz slučajno..toliko slučajno da su se valjda i oni iznenadili šta su tu
lac je iman osjecaj bija kompezacija za lose suđenje!
kiro je definitivno zasluzija sedmorku! IHF je pre smijesan! a kad vidim tko mu je na celu sve mi je jasno! mustafa mozda je zabavan i lakrdijas (ka mesic) ali nema on veze s nicim!