| Star Wars Wretched hive of scum and villainy. |
|
Pogledaj rezultate ankete: Koji vam je najbolji Jedi vs. Sith dvoboj?
|
|
Obi Wan Kenobi i Anakin Skywalker vs. Count Dooku
|

|
2 |
2.33% |
|
Qui-Gon Jinn i Obi Wan Kenobi vs. Darth Maul
|

|
23 |
26.74% |
|
Luke Skywalker vs. Darth Vader (TESB)
|

|
11 |
12.79% |
|
Luke Skywalker vs. Darth Vader (ROTJ)
|

|
3 |
3.49% |
|
Obi Wan Kenobi vs. Darth Vader
|

|
4 |
4.65% |
|
Yoda vs. Palpatine
|

|
9 |
10.47% |
|
Yoda vs. Count Dooku
|

|
8 |
9.30% |
|
Obi Wan Kenobi i Anakin Skywalker vs. Count Dooku
|

|
0 |
0% |
|
Obi Wan Kenobi vs. Anakin Skywalker
|

|
22 |
25.58% |
|
Mace Windu vs. Palpatine
|

|
0 |
0% |
|
Obi Wan Kenobi vs. Grievous
|

|
4 |
4.65% |
 |
|
24.05.2009., 22:51
|
|
|
Ankh
Registracija: Sep 2008.
|
Najbolji Jedi vs. Sith dvoboj
Koji vam je njabolji Jedi vs. Sith dvoboj?
Meni je najbolji Obi Wan Kenobi vs. Anakin Skywalker na Mustafaru 
|
|
|
25.05.2009., 00:19
|
|
|
Registrirani ovisnik
Registracija: May 2008.
|
Yoda vs. Emperor, or should i call you Darth Sidious...
I odmah da dodam totalno neshvaćanje Yodinog odustanka od borbe.
Šta, pao je sa one kapsule na pod i to je to - odustaje?
Za najvećeg Jedija u galaksiji to mi se ne čini tako čvrst razlog...
|
02.07.2009., 13:55
|
|
|
Nomen est omen
Registracija: Feb 2008.
|
Quote:
router kaže:
|
Ma šta će zec Yoda.... Uteka ko kakva pi...
J... ga njegov Dagobah!
|
02.07.2009., 22:53
|
|
|
Registrirani ovisnik
|
Quote:
zidd kaže:
Ma šta će zec Yoda.... Uteka ko kakva pi...
J... ga njegov Dagobah!
|
Hahaha  i ja kažem...
Iz onakve civilizacije u močvaru!
Jeba ga logika, a bio je jači.
|
|
Sponsored links
|
|
Advertisement
|
|
05.07.2009., 23:14
|
|
|
maliciozni progonitelj
Registracija: Jun 2006.
|
Quote:
router kaže:
Hahaha  i ja kažem...
Iz onakve civilizacije u močvaru!
Jeba ga logika, a bio je jači.
|
ajmo malo realnosti... ako je ikako možemo ubaciti u bajku...
yoda je upao kod palpatina na prepad, nije bilo previše čuvara oko njega... valjda se štogod vojske skupilo dok su njih dva igrali curling... da je dulje yoda ostao, vjerojatno bi ga izrešetali... ni jedi ne može protiv mase...
|
06.07.2009., 14:59
|
|
|
Sensory Overload
Registracija: Dec 2002.
|
I ja glasam za Luku i Vadera u imperiji koja uzvrača... da naravno da je kraj najjači.
Luka, sine (ups)... khm... nego jel ti znaš ko ti je Čača?
Ne znam matere mi.
A jes blesav pa ja sam ti Čača...
Neeeeeeeeeee, kud baš tiiiii
|
|
22.08.2009., 13:00
|
|
|
Banned
|
Quote:
router kaže:
|
Bože koji ste vi likovi... Nije on ništa odustao nego se povukao znajuci da je ta bitka izgubljena ali ne i rat i da je SIDIOUS uspio savladati Republiku... Uzmite sve podvale koje je Sidous izveo, počevši od ratova sa Federacijom, stvarenjem Klonova... Sithi su ocigledno tu odnijeli pobijedu u toj bitci... Poanta da je čak Yoda i ubio Sidiousa, ne zaboravite da je Anakin već postao Darth Vader... I po sili koja je u njemu bila jaka, već je sam Qui-Gon Jinn i ostatak Jedia shvatio da je ona jača nego u samoga Yode...
Proročanstvo se ispunilo, ali ne na onaj nacin na koji je Qui-Gon Jinn mislio kad je upoznao Anakina.
Mudar potez Yode, koji pokaziva da treba znati i odustati da bi dosli do konačne pobijede.
Znajući da će republika jednom biti vraćena...
Zadnje uređivanje Road_Warrior : 22.08.2009. at 13:07.
|
|
|
24.08.2009., 15:02
|
|
|
Jarl of Fenris
Registracija: Oct 2008.
|
Quote:
ROAD_WARRIOR kaže:
Ma za mene Grievous nije uopce Sith, to je jedan kiborg ili bolje reći stroj i mislim da je njegovo poznavanje SILE na amebe...
|
Složit ću se ovdje, mislim kužim da je dobar mačevaoc (vjerojatno je programiran tako) ali nema pojma o sili, pa što ga nebi onda par force trikova trebalo sredit?
Quote:
ROAD_WARRIOR kaže:
Bože koji ste vi likovi... Nije on ništa odustao nego se povukao znajuci da je ta bitka izgubljena ali ne i rat i da je SIDIOUS uspio savladati Republiku...
|
Dobro, oke -ali zašto je onda naš svemoćni imperator pokušao pobjeći na početku borbe? i zašto bi Yoda, koji je opisan kao najmudriji i vidio budućnost, uopće srljao u izgubljenu bitku?
|
|
|
12.09.2009., 20:11
|
|
|
Banned
|
Quote:
Logan Grimnar kaže:
Dobro, oke -ali zašto je onda naš svemoćni imperator pokušao pobjeći na početku borbe? i zašto bi Yoda, koji je opisan kao najmudriji i vidio budućnost, uopće srljao u izgubljenu bitku?
|
Da ti možeš vidit budućnost u kojem privremeno gubiš od svoga neprijatelja, zar bi jednostavno pobjegao, ili ukrstio mačeve? Uostalom, nije YODA ništa znao, 5000 puta je YODA u filmu rekao da mračna sila baca sjenu na cijelu budućnost, prema tome nije on ništa mogao vidjet, jer da je vidio, onda bi ubio ili zatvorio ANAKINA jos u drugom dijelu, zajedno sa Sidiousom, jedini koji je vidio i vukao sve konce je Darth Sidious.
Još nešto, vi se svi ovdje pozivate na to da pojam "vidjeti budućnost" u Star Wars znači da će se desiti, NE! To je uvijek dvojako tumačenje i jedna od mogućih dogadjaja, nikad jedino moguće.
Svemoćni Imperator je htio pobjeći na pocetku borbe, jer je jednostavno takav, što bi sad tu trebalo objasniti? Bože... kad objasniš Yodu onda se traži objašnjenje za druge... Što ti ne objasnis sve svoje postupke u životu? 
Zadnje uređivanje Road_Warrior : 12.09.2009. at 20:16.
|
|
|
26.08.2009., 21:22
|
|
|
Registrirani ovisnik
|
Quote:
ROAD_WARRIOR kaže:
Bože koji ste vi likovi...
|
Mi smo star wars likovi!
Quote:
ROAD_WARRIOR kaže:
Nije on ništa odustao nego se povukao znajuci da je ta bitka izgubljena ali ne i rat i da je SIDIOUS uspio savladati Republiku... Uzmite sve podvale koje je Sidous izveo, počevši od ratova sa Federacijom, stvarenjem Klonova... Sithi su ocigledno tu odnijeli pobijedu u toj bitci... Poanta da je čak Yoda i ubio Sidiousa, ne zaboravite da je Anakin već postao Darth Vader... I po sili koja je u njemu bila jaka, već je sam Qui-Gon Jinn i ostatak Jedia shvatio da je ona jača nego u samoga Yode...
Proročanstvo se ispunilo, ali ne na onaj nacin na koji je Qui-Gon Jinn mislio kad je upoznao Anakina.
Mudar potez Yode, koji pokaziva da treba znati i odustati da bi dosli do konačne pobijede.
Znajući da će republika jednom biti vraćena...
|
Ma mislim da bi Anakin/Vader teško sam pohvatao sve konce i uspio Republiku staviti pod svoju vladavinu, to je možda mogao postići s vremenom i uz Imperatora, ali sam...
Ipak je Palpatine bio vrhovni kancelar (s izvanrednim ovlastima  ) i upravljao je svime što je mogao, dok je Anakin u to vrijeme bio u sjeni svoga gospodara, a i da je Palpatine ubijen tko bi Anakina došao spasiti, znaš da je osjetio da je njegov novi učenik u opasnosti, malo je tko znao za tajni zadatak Vadera na Mustafaru, klonovi se sigurno ne bi sjetili doći po njega jer bez vođe (Imperatora) su kao muhe bez glave.
I da slažem se što kaže Logan Grimnar, zašto bi Yoda išao u bitku ako zna da je izgubljena?
|
25.05.2009., 12:37
|
|
|
Ankh
Registracija: Sep 2008.
|
Možda je shvatio da je Darth Sidious jači od njega i da bi bilo uzaludno nastaviti borbu 
Ali da su se filmovi snimali od I prema VI tko zna kako bi to onda izgledalo 
|
|
|
28.05.2009., 22:02
|
|
|
Registrirani ovisnik
|
Quote:
Dino007 kaže:
Možda je shvatio da je Darth Sidious jači od njega i da bi bilo uzaludno nastaviti borbu 
Ali da su se filmovi snimali od I prema VI tko zna kako bi to onda izgledalo 
|
Teško da je jači od njega kada je Sidious nekoliko puta u brobi pokazao strah.
U početku je htio pobjeći iz one prostorije kada je Yoda rekao "ako tako moćan si, zašto odlaziš?", onda je počeo bacati one kapsule na njega i strujom mu je bacio mač jer nije dalje želio nastaviti borbu svjetlo-mačevima, shvatio je da je Yodimir tu prejak.
Kada je Yoda ipak prihvatio njegovu "igru", vratio mu kapsulu i odbio ga onom strujom bio je još jedan znak Sidiousove slabosti...
Uz sve ovo što je George prikazao u toj sceni borbe između njih dvojice svatko bi zaključio da je Yoda tu trebao poraziti Imperatora, a ako već radnja filma to ne dopušta tada je trebao odabrati nekakav drukčiji način za Yodino odustajanje od borbe, ovo mi nema nikakvog smisla. 
|
29.05.2009., 08:28
|
|
|
Jarl of Fenris
|
Quote:
Han Solo kaže:
Ta borba bi bila puno bolja da nema onih gluposti poput rušenja tornja, skakanje po platformicama nad lavom....koje samo unište dojam svega a i koreografski je lošija od borbe Obi Wan - Qui Gon vs. Darth Maul kojoj ide moj glas
a iz starih dijelova bih glasao za Luke - Vader (TESB)
|
Slažem se, znam da je bilo u cilju napraviti epsku borbu, ali tolika količina uništavanja okoline i nije potrebna. Imam dojam da su pustili njih dvojicu da si djele šamare na još neko vrijeme, satrali bi cijelu površinu planeta 
Pretjerano...
Quote:
router kaže:
...Uz sve ovo što je George prikazao u toj sceni borbe između njih dvojice svatko bi zaključio da je Yoda tu trebao poraziti Imperatora, a ako već radnja filma to ne dopušta tada je trebao odabrati nekakav drukčiji način za Yodino odustajanje od borbe, ovo mi nema nikakvog smisla. 
|
Ma da, Yoda objašnjava negdje u TESB kako nije dorastao Caru i Lucas se morao držati toga: vjerojatno bi objašnjenje borbe bilo da je Yoda predvidio svoj poraz i da je ovaj prejak za njega, pa je onda odlučio dati petama vjetra. Ali onda nema baš nekog smisla kad Car pokušava pobjeć na početku...
Ja glasujem za Lukea i Dartha u TESB, valjda zato jer mi se sviđa kad negativci rasturaju  a završetak borbe je fenomenalan.
|
|
|
29.05.2009., 15:46
|
|
|
Registrirani ovisnik
|
Quote:
Logan Grimnar kaže:
Ja glasujem za Lukea i Dartha u TESB, valjda zato jer mi se sviđa kad negativci rasturaju a završetak borbe je fenomenalan.
|
Misliš na onaj završetak: "No, i am your father!" - "Noooooooooooooo!" 
|
29.05.2009., 22:21
|
|
|
Jarl of Fenris
|
Quote:
router kaže:
Misliš na onaj završetak: "No, i am your father!" - "Noooooooooooooo!" 
|
Hell yeah!!  
|
|
|
08.09.2009., 02:01
|
|
|
6th division Captain
Registracija: Oct 2005.
|
Quote:
router kaže:
Teško da je jači od njega kada je Sidious nekoliko puta u brobi pokazao strah.
U početku je htio pobjeći iz one prostorije kada je Yoda rekao "ako tako moćan si, zašto odlaziš?", onda je počeo bacati one kapsule na njega i strujom mu je bacio mač jer nije dalje želio nastaviti borbu svjetlo-mačevima, shvatio je da je Yodimir tu prejak.
Kada je Yoda ipak prihvatio njegovu "igru", vratio mu kapsulu i odbio ga onom strujom bio je još jedan znak Sidiousove slabosti...
Uz sve ovo što je George prikazao u toj sceni borbe između njih dvojice svatko bi zaključio da je Yoda tu trebao poraziti Imperatora, a ako već radnja filma to ne dopušta tada je trebao odabrati nekakav drukčiji način za Yodino odustajanje od borbe, ovo mi nema nikakvog smisla. 
|
znam da je stariji post, ali obrati paznju na to da u trenutku kada je yoda trebao skociti kroz onu rupu do speedera, Emperor je vec bio sa svojom gardom.
A nije proslo puno dok se on provukao kroz onih par uskih prolaza. Moguce je da je pobjegao jer dok bi ponovo dosao gore, garda ( crvena ekipa ) bi vec bila all over yoda. A i nije bas da nitko nije znao za dvoboj, koji je moguce izgledao kao asasinat na Emperora. ( onaj senator koji je izasao iz sobe kada je Emperor na pocetku sprzio yodu je mozda upozorio ). Sve ima smisla. I zato je Yoda pobjegao. I rekao da je failo. I da mora u exile jer ce ga traziti ocito.
Quote:
Logan Grimnar kaže:
Složit ću se ovdje, mislim kužim da je dobar mačevaoc (vjerojatno je programiran tako) ali nema pojma o sili, pa što ga nebi onda par force trikova trebalo sredit?
|
General G. nije stroj lol. On je zivo bice cyborg. Jednom je bio normalno " bice" , ali zbog izgubljene ljubavi bla bla sad je takav kakav je. A sto se tice da li je on sith ili nije. Naravno da je sith kada radi za Darth Sidiousa. Sith nije samo Force sensative karakter. To je cijela organizacija. I storm tropperi su spadali pod sithove. Jer je njima vladao Sith.
Quote:
Logan Grimnar kaže:
|
Nije se znalo tko je jaci ni tko ce dobiti. Sidious je poznat kako ne voli prljat ruke previse u nista pa je moguce htio otici od yode i izbjegnuti borbu 1na1. A yoda nije znao kako ce zavrsiti. Iako je moguce da predvidi buducnost ona se stalno mjenja a i sjeti se quote: " The dark side clouds everything. Impossible to see the future is " 
Zadnje uređivanje H4ni8aLL : 08.09.2009. at 02:06.
|
|
|
25.05.2009., 14:49
|
|
|
Brilliant but lazy
Registracija: Dec 2008.
|
Anakin vs obi Wan
Zašto?
Jer najduže traje, vidi se najviše vještina, i stvarno ide intenzitetom kakav bi trebao biti lightsaber meč
|
25.05.2009., 18:36
|
|
|
ne nosi cipele
Registracija: Nov 2008.
|
Quote:
Volster kaže:
Anakin vs obi Wan
Zašto?
Jer najduže traje, vidi se najviše vještina, i stvarno ide intenzitetom kakav bi trebao biti lightsaber meč
|
Ta borba bi bila puno bolja da nema onih gluposti poput rušenja tornja, skakanje po platformicama nad lavom....koje samo unište dojam svega a i koreografski je lošija od borbe Obi Wan - Qui Gon vs. Darth Maul kojoj ide moj glas
a iz starih dijelova bih glasao za Luke - Vader (TESB)
|
28.05.2009., 17:41
|
|
|
Cartoon_Network
Registracija: Dec 2008.
|
Obi Wan Kenobi vs. Grievous  Šteta što borba nije potrajala malo duže........
|
28.05.2009., 17:48
|
|
|
maliciozni progonitelj
Registracija: Jun 2006.
|
jedan jedini, maul protiv oscara schindlera i rentona... 
|
 |
|
| Tematski alati |
|
|
| Opcije prikaza |
Hibridni mod
|
Pravila postanja
|