Ako treba skenirat ću ti je i poslati .."Gospić"
..Bilo bi super da mi to pošalješ
Eto da se IDIOT ponovo javi
Nakon dugog i mukotrpnog rata sa svim tim progr. sam shvatio jedno da ne mogu naći nigdje objašnjenja na razumljivom jeziku za onu tablicu sa ljeve strane u kojoj su razni alati (govorim o Photoshopu).
Ima mali milion fora i forica, ali nigdje objašnjenje šta pojedini komad "alata" radi?!?!

Specijalno me interesira kako da krenem, nakon što iz Painta prebacim crtež u Photoshop.
Tražio, rovao ali bezuspješno.. koju god opciju ili akciju poduzmem ništa se ne mrda ili sve sje*em.
Bio bih super zahvalan ako bi mi netko mogao objasniti ili pojednostaviti šta koji dio alata radi!!!
Da dodam pokušao sam sa svim mogućim tutorialima, ali badave jer me taj oblik stručnog ili teh. jezika toliko zbunjuje da po običaju odustanem.
-------------------------------------------------
"roci " Ne kuzim sto ne mozes otvoriti site ili?
Totalni sam početnik što se tiče crtanja i pravljenja stranica na web-u.!
------------------------------------------------
"WORlock" nemam pojma o kakvoj sječi govoriš!!! ....ha...ha...(dođe mi da plačem) Pokušavam naći dobru dušu koja bi imala živaca i time da mi približi photoshop bez teh. izraza za početak, jer dobio sam puno odgovora ali svi objašnjavaju u pojmovima koji me "plaše"...............
--------------------------------------------------
I'm lost in time and space!!!!