Nešto novo. Izumio ga sedamnaestogodišnji Rus. Nadrealno chatanje putem webcama sa nasumično izabranim sugovornicima koji se mijenjaju svakim novim klikom. Budućnost društvenih mreža ili uvrnuto eksperimentiranje?
Imaš i sličnu stranicu, samo nema tog videa, samo chat, al' na istoj funkciji radi, potpuna anonimnost (ako tko ne odluči drugačije )...pa ako se kome sviđa, nek izvoli www.omegle.com
__________________ Logika je najjednostavniji način da samouvjereno dođeš do krivog zaključka...
Imaš i sličnu stranicu, samo nema tog videa, samo chat, al' na istoj funkciji radi, potpuna anonimnost (ako tko ne odluči drugačije )...pa ako se kome sviđa, nek izvoli www.omegle.com
Quote:
uniform kaže:
pošto nemam web kameru ovo je baš interesantno
You're now chatting with a random stranger. Say hi!
Official messages from Omegle will not be sent with the label 'Stranger:'. Strangers claiming to represent Omegle are lying.
Stranger: hiiiiiiii
You: hi
You: from
You: me crpatia
You: croatia
Stranger: /ndia n u
You: hehe
Stranger: wanna fuck me
You: LOL
You're now chatting with a random stranger. Say hi!
Official messages from Omegle will not be sent with the label 'Stranger:'. Strangers claiming to represent Omegle are lying.
Stranger: hiiiiiiii
You: hi
You: from
You: me crpatia
You: croatia
Stranger: /ndia n u
You: hehe
Stranger: wanna fuck me
You: LOL
To je najčešće muško ima ih i ozbiljnih, pa čim napišeš spol (ako nije ženski), "...has disconnected" xD ali kad naletiš na nekog tko je spreman na zafrkanciju, Omegle postane zanimljiv
__________________ Logika je najjednostavniji način da samouvjereno dođeš do krivog zaključka...
chatroullet
Ip mi je blokirana dali pomaze restart rutera dobijem jer pokazao 2 puta istom liku srednji prst iz zajeb.Dok neki drkaju kurac pa opet budu omfg gluposti
Za one koji ne znaju engleski ima sad hrvatska verzija na http://sretno.com/ Tu sam pričao s jednim Bosancem i on kaže da ima brata u Zagrebu, jel ga možda poznam? Meni smiješno, a na kraju ispadne da igramo skupa nogomet.
Ima dobra fora kad staviš oko pred kameru a ovaj misli da je ...ona stvar. Evo video http://www.youtube.com/watch?v=Bq6xj...layer_embedded
mali je kralj
nego mislin da san bi naleti negdi u novinama da je neki lik ovo otvori po prvi put u životu i da mu se neko obisi ili tako nešto ... ili je to bi CSI
ovo je nedavno napravljeno, i msm da je dobra zamjenam navedenoj stranici a bit je u tome sto je skvadra samo sa prostora 6 republiku koje su kao cjelina cinile Jugoslaviju! nije lose, preporucio bih ga svima, a stranica je tek otvorena pa joj treba vremena da stekne kolko tolko popularnosti!