Bench klupica, utezi, šipke i ostalo za kućnu teretanu
Evala.
Vise-manje sve pise u naslovu.
U klubu smo imali teretanu donedavno,i zbog nekih svoji razloga,trener je maka.
Za par setova bucica cu se snac,ali kako stoje stvari s benchom?
Naravno,ne treba mi nista extra,cisto nesto za montirat doma i tu i tamo ubit pola sata.
Gdje da pocmem gledat,i koliko cu itprilike morat potrosit?
btw,ne znam zasto,ali ocekivao sam da ce ih bit po oglasima...a naisao sam samo na 1.
znam da je ovo vjerojatno besmisleno pitanje ali nema veze .....
dali netko zna gdje bi se mogla nabaviti šipka za benč i utezi za nju? .. po mogućnosti po što povoljnijoj cijeni ... znam da si ju mogu i sam napravit al to je jako puno posla i zajebancije oko promjera utega i nabave šipke određenog materijala bla bla ....
znam da je ovo vjerojatno besmisleno pitanje ali nema veze .....
dali netko zna gdje bi se mogla nabaviti šipka za benč i utezi za nju? .. po mogućnosti po što povoljnijoj cijeni ... znam da si ju mogu i sam napravit al to je jako puno posla i zajebancije oko promjera utega i nabave šipke određenog materijala bla bla ....
hvala unaprijed
Javi mi se u privatne poruke ako ti još uvijek treba, pa ću ti dati link gdije biš mogao pogledati i tko ti može nabaviti..
Neću postavljati link ovdije jer neznam da li smijem zbog reklamiranja
Moje pitanje je, kako i od čega sklopiti najbolju, najjeftiniju kućnu teretanu?
Gdje kupiti opremu i sprave općenito?
Uvijet je bez multisprava, sve-u-jednom i slično...
Moje pitanje je, kako i od čega sklopiti najbolju, najjeftiniju kućnu teretanu?
Gdje kupiti opremu i sprave općenito?
Uvijet je bez multisprava, sve-u-jednom i slično...
nabavi materijal i nađi nekoga sa aparatom za varenje i nek ti napravi ove 2 stvari
e tnx! to već puno više pomaže!
jbg, meni onako malo fali ideja, ograničenost s prostorom, financjiska ograničenost, znaš kako to već ide he!
tnx a lot!
e tnx! to već puno više pomaže!
jbg, meni onako malo fali ideja, ograničenost s prostorom, financjiska ograničenost, znaš kako to već ide he!
tnx a lot!
a evo, sa ovim možeš praktički sve
ako napraviš ovaj prvi kavez, zavariš još i jednu šipku poprjeko po sredini za zgibove
znači možeš radit:
čučanj
mrtvo
bench
zgibove
veslanje u pretklonu
military press
ako staviš nešto pod jednu stranu klupe, onda i kosi bench...
pa da al ja sam 'vitkiji' lik, Liku ... tako da mi treba baš onako kvalitetniji weight lifting da bi malo nadošao hehe.
kod kuće već imam takvu spravu i namjeravam je prodat. Hoćeš kupit? Ozbiljno. Prodajem.