Ja sam pred koji mjesec uzeo tenisice (adidas kanadia gtx) preko njih, platio karticom (to je značilo da ne moram platit poštarinu), platio carinu i pdv, stigle za otprilike tjedan dana na poštu u moje selo. Ispale me sto kuna jeftinije nego kod nas u dućanu. Sve je bilo ok.
Vec je bila tema za ovo. Ja sam isto imao iskustvo kao kajjaznam, sve sam platio kako tamo pise u davanjima, na kraju me izaslo jedno 170 kn manje nego da sam kod nas uzeo.
Pa onda radije kupujte preko eBaya ili Amazona. Ispalo bu vas 30-40% jeftinije nego kod nas govorim iz prve ruke iskustvo je prvoklasno. Samo kupujte od provjerenih kupaca i tražite ih da vam pošalju kao poklon da se ne plaća pdv i carina
hej! Vidim da pričate o ovoj trgovini,koliko mi se čini njihovo sjedište je u Ljubljani pa ako je netko zainteresiran već par ljudi sam naručila na svoju adresu u Lj jer tamo studiram i ispalo je puno jeftinije a i bez carine
Mene zanima kako naši naplaćuju carinu. Gledam jedne Merrell za planinarenje i tu su u Intersportu 1079kn, a tamo su 81€ bez carine i poštarine. Koliko naši lupe carine obzirom na cijenu pošiljke?
Mene zanima kako naši naplaćuju carinu. Gledam jedne Merrell za planinarenje i tu su u Intersportu 1079kn, a tamo su 81€ bez carine i poštarine. Koliko naši lupe carine obzirom na cijenu pošiljke?
imas na njihovim stranicam na desnoj strani izracun koliko ti tenisice dojdu sa svim davanjima.
mislim da cijene vrijede samo za poslanu robu u HR .
ako robu salju bilo gdiej u SLO cijene su puno vise .
Ja sam već par puta naručila od njih, sbve super, stigne za par dana.
Jedino što preko 160 kn platiš carinu, ali se recimo za dječje patike super isplati.