Pedantan sam, kad nešta radim uvijek napravim najbolje šta može biti. Lijepo, detaljno, robusno, funkcionalno, ergonomično... sve. Takav je i Mercedes. Pa zašto ga ja onda nemam? Ako ga netko treba imati, to sam ja, zar nije tako? Oni koji nisu pedantni, perfekcionisti, nemaju uopće pravo željeti a kamoli imati(grijeh je da ga takvi imaju) Mercedes. Jel to zbog ove države? U Njemačkoj bi garant vozio Mercedes.
Nije u redu da radim dobru robu, a kupujem lošu.
Jel se čini da sam pio, e nisam ni kapi popio. Vidiš, rakija je tolko dobra da je više ne moran ni pit, pijan san i kad je ne pijen. A tudum baca dolare sa onim đekom i danijelom, a nemože se opit ko od rakije. Ovdje se za 2CAD ubijes ko majka, ima da ides na bolovanje 2 dana.
Saću u vašu čast popit jednu. I jednu za cijeli MK. I jednu za moderatore.
E vidiš tako bi bilo u NJemačkoj. U našoj državi ti vrijedi sve obrnuto pa za vožnju Mercedesa trebaš imati sve obrnuto od ovoga što si ti naveo. Možda da pitaž onog zalizanog Gotovca kako se dođe do Mečke?
Da su mi lijepi i kvalitetni auti - jesu no meni recimo uopće nisu na listi želja. Glupo je reći da bi netko radije VW kockaste tačke nego Mečku no evo ja bih. Radije bi obiteljski monovolumen. Jednostavno sam naučen da želim i težim onomu što trebam, Mecreces mi ne bi bio ni previše koristan ni financijski opravdan (da kažem ni VW Touran mi nije financijski dostupan, čak ni rabljeni). Pa mi ej dobra i moja 14 godina stara trica dizlo, samo možda da joj napravim neki tuning, recimo stavim natpise Mercedes.