Evo malo si gledam na vipovom siteu i čudi me kako to da nisam na televiziji ni na radiju još ubrao reklamu
Ja kao zakleti prepaidovac sada uopće nemam dvojbe da mi se pretplata ne isplati
Pozivi unutar vip mreže - 0.91 kn
Pozivi na ostale mreže i fiksne tel - 1.91 kn
Ukoliko račun obnavljate putem kartice (amex, maestro i sl) samo treba potpisat ugovor s njima da ti automatski pune račun sa 150 kn mjesečno sljedećih 12 mjeseci i dobiva se na sve vip-me komplete u ponudi popust od 91% s tim da je komplet sa siemensom cv65 0.91 kn
Dakle čini mi se da zabadave dijele mobitele, jer stvarno je malo korisnika koji neće na mjesec potrošit 150 kn što je jedini uvjet za dobit mob+broj tako reć badave, a taj novi teret od 150 kn se može vezat za već postojeći broj dok se novi mob + broj ako ništa drugo komotno može prodat i spremit 1000+ kn u džep
Evo ja uzeo SE F500i u vip kompletu za 143 kn
Za razliku od SE K 700 ima 12mb memorije umjesto 40 mb, nema fm radio i nema bluetooth . Ostale stvari su iste s tim da mi je kamera nekako bolja od frendove na K700 iako nema nikakvoglogičnog objašnjenja
Na papiru su iste.
ma glupi t-com, pokušavam ih dobit cilo jutro u centru u splitu al se ne javljaju. Tribalo mi je neka informacija i zovem onaj br 1540 i onda ona priča, ja stisnem 4, a kad ono umisto da me spoji ide ista priča ali sa ubačenim t-com
mislim se nakon faking 5 godina da pređem na vip...
taman odlučim prišaltat se na VIP i uzet v525 za 191 kn kad mi dođe stari i pita oću li uzet t630 ili siemensacx65 za kunu
fak, šta sad, se t630 mi je lakše uzet, na 098 sam, al tako sam tila preklopni...
da uzmeme recimo se (ima bluetooth) pa ga minjam za motorolu?
I ima li uopće više igdi kupit 525
V 525 više nema u Rijeci ni pod razno jer se najviše traži.
Subotu su otišle zadnje. Oćel ih dobivat nemam pojma. Akcija traje do 30.11. pa valjda oće.
Danas više nemaju ni SE F500 i, ni Siemensa cv65. Navalili ljudi
Definitivno za sada najbolja ponuda u Hrvatskoj.
Na prepaidu dobit džabe mobitel
taman odlučim prišaltat se na VIP i uzet v525 za 191 kn kad mi dođe stari i pita oću li uzet t630 ili siemensacx65 za kunu
fak, šta sad, se t630 mi je lakše uzet, na 098 sam, al tako sam tila preklopni...
da uzmeme recimo se (ima bluetooth) pa ga minjam za motorolu?
I ima li uopće više igdi kupit 525
alfred stokes kaže: Evo ja uzeo SE F500i u vip kompletu za 143 kn
Za razliku od SE K 700 ima 12mb memorije umjesto 40 mb, nema fm radio i nema bluetooth . Ostale stvari su iste s tim da mi je kamera nekako bolja od frendove na K700 iako nema nikakvoglogičnog objašnjenja
Na papiru su iste.
+ izađe me takoreć badave
Jedno pitanje :SE F500i je podrzan u vodafone live
Koliko cesto ga koristis?
Upravo sam zvao službu za korisnike i kažu da nemaš šta obnavljat račun osim ako ne potrošiš više od 150 kn na mjesec pa ostaneš bez. Račun se obnavlja automatski.
a to nije kao pretplata? ili je to pretplata plus tih 150 kn? nije mi baš jasno mogu li i dalje ostati prepaid a da se te pare skidaju s kreditne? ili kak to ide?
Ja se totalno ne kuzim u mobitele, pa me zanima preporuka koji uzeti na ovoj Vipovoj akciji. Ak jos traje. Mislim, pise da traje do 30.11., ali jel su zalihe vec istekle ili jos traje. I ako netko zna gdje mob, tj. taj Vip.Me komplet pouzdano mogu naci. hvala
omar kaže: a to nije kao pretplata? ili je to pretplata plus tih 150 kn? nije mi baš jasno mogu li i dalje ostati prepaid a da se te pare skidaju s kreditne? ili kak to ide?
Nije pretplata - 150 kn koje kupiš i potrošiš. To je jedinih 150 kn koje trošiš. Nisi obavezan trošit niš povrh toga.
I dalje si prepaid.
Ako oćeš možeš uplatit i 1800 kn u kešovini ili na čekove
Naravno najelegantnije je sa kreditnom uzet na 12 mjeseci pa onda ni ne osjetiš trošak