Trazim neki mobitel do 250KM (to je oko 1000kn). Razmisljao sam o sljedecim:
Samsung Galaxy Mini S5570
Samsung Galaxy Y S5360
Samsung Galaxy GioS5660
Galaxy Mini i galaxy Y su tu negdje u cijeni, ali Gio je malo vise od granice, ali mi se cini da se dati tih nekoliko KM.
Nebi uzimao mobitel koji nema Android. Naravno da ima Wi-Fi, malo bolji CPU, RAM memorije dovoljno, bolje osjetljiv touch, solidnu velicinu ekrana, kamera nije neki presudan faktor, takodje blic.
Ako ima neki bljimobitel do te sumo predlozite.
Najvise mi se svidjaju samsungovi mobiteli, xperia mi se nesvidja zbog OS, nekako mi nije privlacan.
Taj telefon u BiH kosta 400 KM, a ja trenutno mogu ici do 270KM, to je maximum i nemoze dalje.
Najvise mi lijeze samsung Galaxy Gio, jest da je skuplji, ali mi je besplatna dostava na kucnu adresu, a i dobar je, kako vidim.
Sta vi mislite, mobitel bi mi sluzio recimo za surfanje, pokoja igra, prepisancija za skolu..
Taj telefon u BiH kosta 400 KM, a ja trenutno mogu ici do 270KM, to je maximum i nemoze dalje.
Najvise mi lijeze samsung Galaxy Gio, jest da je skuplji, ali mi je besplatna dostava na kucnu adresu, a i dobar je, kako vidim.
Sta vi mislite, mobitel bi mi sluzio recimo za surfanje, pokoja igra, prepisancija za skolu..
Uzmi mini, ja ga imam mobitel mi je jako dobar, lijep, sluzi svrsi, igram nogomet po kuci sa njim i nista mu nije
Molim vas pomoć,kupila bih mobitel do 1000 kuna,bitno bi mi bilo da ima dobru kameru,sad trenutno koristim Nokiu N95 odlična je bila sad je već dotrajala koristi m je 4 godine???