Drugovi okolišari, moroni, moderatori, nemoderatori, bivši modovi i veterani, pikzibneri, pederi, haguše, kurve i oni koji misle da serem po defaultu čim zinem,
okupili smo se ovdje da odamo počast palom drugu. Zaboravimo na trenutak debilizacije koje krase pojedince od vas i ujedinimo se u jednoj misiji. Prije točno godinu dana naš je forumski drug, borac protiv nepravde i bolno naivni Endimion17 ostavio posljednji post i prdno u rosu.
Najteže su prošli oni koju su guštali čitajući njegove nedojebane bljezgarije, popravljanje spolnog života rekreativno drkajuć u pikslu od Pringlesa, njegovo križarenje po forumu, popravljanje krivih Drina itd. Palo je još moderatora zbog gluposti koja (je) dominira(la) i posljedica iste gluposti. Vremena se mijenjaju, karavane prolaze a lakrdije nikad dosta.
Endimione Sedamnaest, počivao u miru, nek ti je protočan kabel Mreže Svih Mreža i hladna glava kad prčkaš po laboratorijskoj staklariji.
Znači, mora imati što više tamnih kuglica. Jer one bolje provode supermikrosile iz svemira i upijaju bol. I obavezno mora biti iz Baltičkog mora. Naravno, bolje će djelovati ako je ostavimo na prozorskoj dasci da upija sunčevu svjetlost i tako se puni.
Da, kupila sam je. Pa šta? Popuši mi. :
Treba biti ovakva:
[IMG]http://www.ringaraja.net/lokalni/slike/clanki/1413/twoColor.jpg[/ IMG]
Znači, mora imati što više tamnih kuglica. Jer one bolje provode supermikrosile iz svemira i upijaju bol. I obavezno mora biti iz Baltičkog mora. Naravno, bolje će djelovati ako je ostavimo na prozorskoj dasci da upija sunčevu svjetlost i tako se puni.
Mislim da ova slika dobro opisuje 17-icu u njegovim nastojanjima da obrani svijet od ljudske gluposti i neukosti.
Najljepša ti dala za sve krive drine koje si, ćeš, i još uvijek ispravljaš.
Dragi Endi, ako postoji zivot nakon Foruma, sto ja duboko vjerujem, nadam se da ovo citas i osjetis nase misli koje ti saljemo.
Puno nam nedostajes i cesto te se sjetimo.
Ja ti saljem jedan glazbeni pozdrav po tvojoj zelji.
p.s.
Ja kao i ti vjerujem u reinkarnaciju, pa se nadam da ces se jednom vratiti makar kao obican i prosjecan forumas.
Nek ti je laka crna zemlja a nama nek bog pomogne. Evo jedna za tvoju dušu, i nek se čuje nadaleko i naširoko s tvog groba http://www.youtube.com/watch?v=Goc60da3VWE
Pušenje je ovisnost, a pušači smrde. ···•••··· Uostalom, držim da papu treba uhititi. ···•••··· Hrvatsku Wikipediju uređuju imbecili. ···•••··· Pirat
···•••··· Detektor sarkazma, razrađen, uščuvan, svježe kalibriran, s atestom, povoljno prodajem ili mijenjam za artikl po dogovoru. ···•••···
Uvijek se rado sjetim prvog kristala za liječenje kojeg si mi poklonio.
Počivaj u miru.
Nećemo zaboravit kako si se često dok si educirao neuke, osjećao kao da ti samo par centi fali da dohvatiš noktima onaj rub gdje će ljudi uključiti mozak.
.