Ovako imam u planu kupit renault clio prve gneracije 1996 godina , sa 1.4 mašinom 55 kw , pa me zanima dali neko ima iskustva s tim modelom , točnije koliko troši , kakav je za odrzavat , dali se puno kvari , kakva je mašina , dali je dovoljno jaka za taj autic, udobnost .itd uglavnom dali se ispalti kupit taj auto
Jako dobar gradski autic,imao sam ga i bio vise nego zadovoljan. mala potrosnja,jeftino odrzavanje,udoban ko i svaki renault,samo je moj bio 98 godina. cista isplativost za te pare
Ja imam taj auto, odosno caca i mater, moj je 1.4 75ks 97 godiste
Auto ti ful malo trosi, u gradu Zadaru..otac kaze da misli da ne pije vise od 7 litara po gradu, prosjek je 6
Prvi smo vlasnici tog automobila i ja od kad znam za sebe, ne znam da je imao ikakav mehanicki kvar... auto ima samo 77 000km u 15 god
--Odrzavanje -- kod nas jako jeftino i minimalno, dakle obvezan servis(ono filtere, ulje, pumpu.... ) i to je to
--Nisam jos polozio tako da ga nisam nikad osobno tjerao, al sjedio sam kad ga je otac vozio(tjerao), ugl. po gradu kad ga tiras ide, al po gradu, nemozes nesto od ovog motora na autocesti ocekivat.. auto na 100 ok voznja, ide do 120 sa minimalnim suskanjem, sve priko nije za dugu voznju(moje misljenje)
--Udobnost...za to sam smotan, meni ti je svaki auto jednak(otprilike) jos sam mlad pa valjda ne vidim tako veliku razliku....auto za po gradu ok, da bi bas volio s njim putovat do Zagreba i nebi(al mislim da je ok u svojoj klasi)...
Ako je cijena solidna mislim da se isplati uzeti takav auto, pogotovo ako ti je auto potreban za grad i okolicu...nije bas za neka putovanja al isto moze ici...
Ja bi radije uzeo 1.8, mislim da clio leti s tim motorom....da ne govorim o clio williams-u
ne znam kakav je taj motor, al ovako laicki, itekako mi se svida
Mali bolidić, ali ti je već u trećoj skupini za registraciju, tako da bi ti se lako moglo dogoditi da te registracija košta malo više nego što očekuješ, a za tako malen autić i manji motor je OK. Ali ako nađeš neki, zašto ne.
Williams je posebna priča, to više nije bolidić, nego bolid
U čemu je problem? Ako je veća i nešto teža 19-ica letila logično je zaključiti da će Clio koji je nešto lakši ići još bolje. Ja sam samo konstatirao da bi Clio morao letiti još više na osnovi onoga što si ti rekao.
Clio 1 je imao prvo 80 ks a poslije je snaga smanjena na 75. Ja imam Clio 2, 200 godiste sa 1.4 motorom i 75 ks. Relativno sam zadovoljan, bilo je sitnih problema u vezi elektronike, bez razloga se upale neke lampice i slicno. Sa ovim motorom Clio ide odlicno, mada sam ga cesto vozio sam, znaci bio je i rasterecen. Uglavnom Clia je naslijedio moj brat, koji je zadovoljan takodjer, potrosnja se krece ispod 8 litara, sa motorom i mjenjacem nema nikakvih problema nakon 130 000 kilometara. Uglavnom moja preporuka svakako...
Clio 1 je imao prvo 80 ks a poslije je snaga smanjena na 75. Ja imam Clio 2, 200 godiste sa 1.4 motorom i 75 ks. Relativno sam zadovoljan, bilo je sitnih problema u vezi elektronike, bez razloga se upale neke lampice i slicno. Sa ovim motorom Clio ide odlicno, mada sam ga cesto vozio sam, znaci bio je i rasterecen. Uglavnom Clia je naslijedio moj brat, koji je zadovoljan takodjer, potrosnja se krece ispod 8 litara, sa motorom i mjenjacem nema nikakvih problema nakon 130 000 kilometara. Uglavnom moja preporuka svakako...
ja imam taj motor u meganu i prilično mu fali snage, no taj je auto i teži od Clia.
Teško ćeš ga poderati ako redovno mjenjaš ulje svaki 10 kkm, polusintetiku 10-40 od Elfa ili Shella. Trenutno sam na 277 kkm i ne troši ulje, ai kvačilo je još original. Nema pojedinačne bobine pa nema ni njihovih pregaranja. Prije 3,4 godine očistio TDC senzor i to je sve od kvarova
je taj 1.4e je nenadjebiv motor, prije će se sve drugo raspast nego motor, zbog motora dizat haubu netreba uopće osim kad se mijenja ulje, bar moja iskustva s tim motorom