Zna li netko dobar remote controler s kojim bi mogao napraviti bas sve na drugom compu s time da vidim cijeli ekran drugog compa? Zna li netko gdje se moze skinuti krekirana verzija?
Treba mi brzo, brzo pa ako netko ima bio nih mu jako zahvalan!
Hrc kaže: Zna li netko dobar remote controler s kojim bi mogao napraviti bas sve na drugom compu s time da vidim cijeli ekran drugog compa? Zna li netko gdje se moze skinuti krekirana verzija?
Treba mi brzo, brzo pa ako netko ima bio nih mu jako zahvalan!
"And that is the most important topic on earth: peace. What kind of peace do I mean and what kind of a peace do we seek? Not a Pax Americana enforced on the world by American weapons of war. Not the peace of the grave or the security of the slave. I am talking about genuine peace, the kind of peace that makes life on earth worth living, ..."
Potpisujem za Remote Admin. Puuuuuno ugodniji za rad od VNC-a.
Npr. mis ide u realnom vremenu (a ne tockica i strelica koja kasni), mozes smanjiti broj boja koje vidis na client-u, pa prevlacis manje informacija preko mreze: citaj krece se brze i gladje.
Koristila sam Radmin..ako me sjećanje ne vara, moraš ga na svako računalo lokalno instalirat...Nije bio loš.
DameWare mi se više sviđa, jer instaliraš ga na 2000 (ako si Admin) jednostavnim pokretanjem sa svog računala (radi kao Service), za 98 imaš Wizarda kojim radiš skrpitu, pošalješ mailom i korisnik ga samo pokrene. Nema potrebe da ideš tamo. Meni puno znači jer održavm računala na više udaljenih lokacija i neda mi se samo zbog toga vozikat okolo. Istina , mislim da radi samo na umreženim računalima i preko TCP/IP-a, nema mogućnost modemske veze, ali ako se na mrežu od doma kačiš call-backom stvar šljaka.
Potpisujem za Remote Admin. Puuuuuno ugodniji za rad od VNC-a.
Npr. mis ide u realnom vremenu (a ne tockica i strelica koja kasni), mozes smanjiti broj boja koje vidis na client-u, pa prevlacis manje informacija preko mreze: citaj krece se brze i gladje.
sick, ne mogu se sloziti s tobom, niti jedan remote control ne radi u realnom vremenu (osim X11, ali to je druga prica), jer uvijek moze biti negdje usporenje ili cep na mrezi pa je realno da da u tom trenutku kad se to dogodi mis zastajkuje, a kod vnc-a, bas ta tockica ti govori koliki je lag... pa na nju gledam kao na pozitivnu stvar kod vnc-a, a ne negativnu...
Drugo, osim sto vnc podrzava mjenjanje broja, tu je jos i mjenjanje rezolucije, mogucnost kompresije(bez gubitaka, nesto kao zip), i njeno postimavanje, onda mogucnost jpeg kompresije i odabir njenog levela, znaci sto se resursa tice, vnc je najbolji, o tome nema price, jer se moze solidno vrtiti preko 56k, a kamoli ne na 10 ili 100 mbita!
I ono sto mi se najvise svida, mislim da ima svega 70 kilobajta!!!!
KRT kaže: sick, ne mogu se sloziti s tobom, niti jedan remote control ne radi u realnom vremenu (osim X11, ali to je druga prica), jer uvijek moze biti negdje usporenje ili cep na mrezi pa je realno da da u tom trenutku kad se to dogodi mis zastajkuje, a kod vnc-a, bas ta tockica ti govori koliki je lag... pa na nju gledam kao na pozitivnu stvar kod vnc-a, a ne negativnu...
Drugo, osim sto vnc podrzava mjenjanje broja, tu je jos i mjenjanje rezolucije, mogucnost kompresije(bez gubitaka, nesto kao zip), i njeno postimavanje, onda mogucnost jpeg kompresije i odabir njenog levela, znaci sto se resursa tice, vnc je najbolji, o tome nema price, jer se moze solidno vrtiti preko 56k, a kamoli ne na 10 ili 100 mbita!
I ono sto mi se najvise svida, mislim da ima svega 70 kilobajta!!!!
Ne, ne, vidi se da nisi radio sa Remote Admin-om. Miš na client-u ne zatrzava. Štos je u tome tome da se miš miče samo na client-u, ne i na server-u, pa kad klikneš na nešto, ili zastaneš na sekundu-dvije, onda se samo informacija o koordinatama prenese na server. Nedostatak je da moraš zastati ako želiš vidjeti da li je nešto na web stranici link, npr., jer potraje sekundu-dvije dok se strelica miša ne pretvori u kažiprst, ali je zato značajno ugodnije raditi (radio sam s VNC-om dok nisam "otkrio" Remote Admin i vjeruj mi, značajno je bolji i ugodniji za rad).
Također sam probao na 56K i radi sasvim pristojno. ako reduciraš boje na 256 (jer ne vidim smisla imati više s obzirom da taj software uglavnom služi za održavanje računala s mreže/interneta), radi značajno brže od VNC-a (verzija s kojom sam ja radio nije dala reduciranje boja). Takodjer ima mogućnost redukcije frekvencije (slika koje se šalju sa servera na client-a u sekundi). Ovo je prednost, jer prevelika frekvencija dovodi do zagušenja. Preko 56k modem-a, 10 slika u sekundi je sasvim dovoljno za ugodan rad sa desktop-om.
--------------------------------------------------------------------------------
KRT kaže:
sick, ne mogu se sloziti s tobom, niti jedan remote control ne radi u realnom vremenu (osim X11, ali to je druga prica), jer uvijek moze biti negdje usporenje ili cep na mrezi pa je realno da da u tom trenutku kad se to dogodi mis zastajkuje, a kod vnc-a, bas ta tockica ti govori koliki je lag... pa na nju gledam kao na pozitivnu stvar kod vnc-a, a ne negativnu...