Čim se vidi PS3 i Xbox u listi platformi zna se da će biti nastavak dvojke tako da i maloumni konzolaši mogu igrat tako da je ovo kao i Fallout 3 uvrijeda originalnoj igri.
Šansa da bude pravi nastavak jedinice je zanemariv rekao bi (mada se nadam da sam u krivu i da će biti pravi nastavak).
Čim se vidi PS3 i Xbox u listi platformi zna se da će biti nastavak dvojke tako da i maloumni konzolaši mogu igrat tako da je ovo kao i Fallout 3 uvrijeda originalnoj igri.
Šansa da bude pravi nastavak jedinice je zanemariv rekao bi (mada se nadam da sam u krivu i da će biti pravi nastavak).
Jest da drugi dio nije bio ni do koljena prvoj i Jedinoj valjanoj igri franšize (zasada), ali kako god, dobivamo nastavak. Meni dovoljno Yay!
Prerano je otvorena tema, ima još dok izađe preeeeeeeeviše vremena. Inače Deus Ex je po meni najbolja igra svih vremena, nastavak je čisti mediokritet, nadam se da će trojka napraviti neki iskorak...
Nova vijest vezana uz DE3: Igra će biti rađena na naprednijoj verziji enginea korištenog u "Tomb Raider: Legend". Izlazak se može očekivati u 2009. godini.
Nova vijest vezana uz DE3: Igra će biti rađena na naprednijoj verziji enginea korištenog u "Tomb Raider: Legend". Izlazak se može očekivati u 2009. godini.
Ovo je vjerojatno najbolja vijest koja se može dogoditi. Eidos nije posegnuo za nekim bijesnim engineom nego stvara iz engina koje je optimiziran što je pohvala za Eidos. Barem nekomu u svijetu nije stalo da imaju mamojebačku i neoptimiziranu grafiku
__________________ Oh! Come and see the violence inherent in the system! Help, help! I'm being repressed!