SaaN.tv je komercijalna usluga koja će biti dostupna hrvatskim građanima kroz koji dan. Za vrijeme trajanja testnog razdoblja nam je najvažnije da dobijemo što više feedback-ova od korisnika, tako da nam je u interesu da što više koristite SaaN.tv uslugu. Bili bi Vam zahvalni ako bi nam i dalje javljali svoja iskustva, mišljenja, primjedbe, prijedloge... u svezi SaaN.tv usluge.
Cijene, uvijeti korištenja i upute za SaaN.tv će biti dostupni na stranici www.saan.tv zajedno sa komerciajlnim početkom rada SaaN.tv usluge.
Za sada su na raspolaganju četiri hrvatska nacionalna programa, dok ne dobijemo informacije od korisnika koje programe bi htjeli gledati. Imamo riješena prava i za druge programe (npr. SLO1, SLO 2, RTS1, RTS2, ORF, RAI, BHT, KIKA, SUPER RTL ...) , koje ćemo ponuditi kada (i ako) bude zanimanja sa korisničke strane. Za sada nema nekog većeg interesa.
Četiri hrvatska nacinalna programa će biti prenošena u cijelosti.
Haj'mo sad svi saljite e-mails SaanTv Team-u trazimo da ukljuce jos programa.Ja osobno sam za to da nam daju bosankske i srbijanske programe kao i sve njemacke.
Jeste li vi decki skuzili kako manipulirati ovaj player,stvarno je cool.Kliknes datum na kalendaru i onda pomjeras misa po onom timeline zelenom bar-u na dnu i gledas program koji je emitiran ranije, znaci sve se automatski snima i mozes gledati program unazad nekoliko dana.Kasnije ce, kazu, postaviti i nazive progama (tabs na timeline bar-u) tako da odmah vidis sto zelis gledati.
Vrlo sofisticirano.Za sad preporucam da otvorite stranicu TV Profil http://tv.mediaking.hr/ u drugom tab-u IE browser-u i imate lijep pregled programa mnogih domacih televizija.
Life is good
Oprostite ako je malo bezobrazno,ali ima li koja dobra duša koja bi pozajmila username i password,može i preko privatne poruke,dok mi iz mediasaan-a ne pošalju moju! bitno mi je samo zbog utakmica ovaj vikend! hvala vam puno unaprijed!!!
Ako ima koja dobra dusa da podijeli svoju lozinku i pass za media saan jako bih bio zahvalan , moze na pm ako nije problem molim Vaasss, saljem im vec par dana mailove pa nikako da dobijem
Taj link prijatelju za internet tv je bez veze tu su sve neki ljevi programi koji ili rade ili nerade.SaaN.tv je real deal, kao i mediacitybeograd.com, skinuti Net TV Plus Player platiti oko70 eura za 3 mjeseca i to je premium programming, a ne te stranice koje su gratis i u kojim svaki tv kanal koji je malo bolji, ustvari i neradi.
Tko zeli njemacke programe tu je igocolo.com za 20 eura mjesecno.
Nema dzabe ni kod stare babe.
Dakle zanima me kako mogu gledati eurosport prekointerneta (live). Pronašao sam neku stranicu ali stalno govori na ruskom a ja tražim program na engleskom. Može pomoć od onih koji znaju ?
zanima me dali bi mogla gledati hrvatsku televiziju preko interneta?!
sad trenutno zivim u engleskoj a ponekad se zazelim hrt-a!
i nemojte mi odg kao sta ce ti hrt kad imas engleske programe-e pa na tih 800 programa nema nista za gledat bas kao i na nasa 4!
__________________ Under the mottled shell of the old tortoise beats the heart of a young dancer. She dreams of twirlin' on table-tops,turning cartwheels,kickin' up her heels at the Carnival ball. "Oh,who will kiss my cold and wrinkled lips,and set my dreaming spirit free?"
Matea05
Dear, pa pogledaj malo oko sebe procitaj postove koji su postavljeni ranije ovdje na "internet televizija" pa ces vidjeti kako se moze gledati HR tv i to jos uvijek gratis.Javi se deckima na SaaN.tv mozda ti jos uvijek daju user name i password i upute kako da gledas htr 1 i 2 rtl nova tv.
Ili vidi ovo www.nettvplus.rs
Evo, ja sam zatražio i dobio user i pass. Ali imam problem, a to je da mi neće pokreenut. U mozzili uđe ali nema niti slike ni zvuka, a sa IE neće otvorit uopće za login. Jel zna netko di je problem ili??
Klasican otovreni IPTV, vrlo skupo za nase prilike i radit ce dok ga neko ne prijavi ;-))
Probao, slika vrlo lose rezolucije uz to ovisi na kojem si provideru prikljucen kako kod nas tako i vani. Narocito sam cuo u Americi da se zale na net providere