[Sony Ericsson K850i/W910i] flash teme/shake it teme/shake it wallpaperi
Tražio sam puno i nigdje nisam našao ništa konkretno o ovome....
Zanima me dali se za ova dva mobitela mogu negdje skinuti flash teme, i koja verzija XS++ ili SEtool, te driveri koji trebaju treba da bi se stavile.....?
Shake it teme sam našao i odlična je stvar (mogu se skinuti na: www.eseth.net), ali sam vidio da se mogu napraviti i shake it wallpaperi ali nigdje nama tutoriala za to pa bih molio da netko tko zna da objasni.....
Molio bih nekoga tko je 100% siguran dali se može i kako se radi da napiše.....HVALA UNAPRIJED.....
Nema tamo flash tema tj. ima, ali tako se zovu teme koje imaju flash wallpaper, konkretno ona shake it pozadina sa w910i od teme eclipse, dobije se pozadina ali ne i flash meni od te teme......mene zanimaju teme koje imaju flash meni, i sigurno se ne prebacuju kao i obične, mora ići preko xs++ ili setool....
Ja ne znam na što točno on misli:
a) kao npr. K750 ne podržava flash menu pa se stave velike PNG ikone kako bi izgledao kao flash menu
b) flash menu kod svih mobitela nije flash već su to PNG ikone
Ja sam ga shvatio kao b) (što je krivo), a a) je točno.
recimo kod w serija i to novijih recimo w580. w610, w660 itd...ima flash tema+flash menu....i taj flash menu ide u tpa/preset/system/desktop/flash...i onda se tema konfigurira da kad ju staviš da ti se onda promijeni i menu....menu je swf format i to nisu nikakve png ikone....
Stavljao sam flash teme na s500i, w810i, w550i, ali setool ne paše za k850i kao za ove......a X-plorer je u pravu......
Na mobitele koji ne podržavaju flash teme (.swf + .thm), mogu se staviti ikonice da bi izgledalo kao da ima......
dejo6 posjeti www.forums.se-nse.net, učlani se i pogledaj pod downloads>themes>flash themes, skini jednu pa ćeš vidit od čega se sastoji flash tema.....
to za koji mjesec ne može trajati više od godinu jer je k850i došao na hr tržište oko 10mj. 2007., a mobiteli koji se još ne mogu moddat su k850i, w910i i noviji....
i zanima me samo xs++ 3.3, dali je izašao ili treba izaći, našao sam da on može čitati (ili će čitati; pošto nisam baš dobar sa engleskim) k850i/w910i/c910, ako može onda bi se trebale moći staviti flash teme na njih, ako pašu od prijašnjih modela rezolucije 240x320....zna li netko nešto o tome i link ako je izašao....?!
On može samo flashati CID 53, ali ne i A2 platformu. XS++ team je sam priznao da se sad više posvetio CID-u i (cross)flashu uopće na Linuxu, a neki od njih toliko mrze Winse da su rekli da nikad neće izdati verziju za Winse. Ja ipak očekujem punu verziju za XP. Za A2 platformu su rekli da će se poslije koncentrirati i da tek sljedeća ili ona poslije nje verzija će to moći.
Inače CID 53 flashanje nije neka novost, već se dugo može flashati s den_povim jdflasherom, a upravo taj den_po je zaslužan zašto novi XS++ može flashati CID 53.
Pa postoji li kakva krekana verzija tih programa (D-Client/Cruiser)....?
Ne, npr. D-Client radi na principu da ti kupiš LOG koji košta 20€ (bubam, ne znam napamet) i onda kad ideš flashati mobitel, spojiš kao za XS++ i onda odabereš što hoćeš, samo što kako bi to sve stavio trebaš LOG(ove).
Više o tome tu.
A Cruiser nije program, nego hardver, a potreban je za neke programe:
e zanima mae još nešto uvezi k850i, npr. w910i ima onu tipku koja se stisne i kad se mob protrese u playeru on prebaci pjesmu.....da li bi se nešto slično moglo napraviti na k850i...?npr. kad se playeru da se stisne tipka za slikanje (jer ionako ničemu ne služi osim za slikanje, ima samo funkciju kad se uđe u kameru, kad je se ovako stisne ne djeluje) i protrese mob da prebaci pjesmu.....
gledao sam na youtube naki video, uglavnom lik je na k850i stavio mjerač ubrzanja i g-sile, zna li netko nešto o tome kako se stavlja...?!ili i za to treba čekati...?
Shake it teme sam našao i odlična je stvar (mogu se skinuti na: www.eseth.net)
imam jedno pitanje ....ja sam skinuo teme na toj strani i neče mi radit na k850i...ko da nije za taj mob samo mogu poslat dalje...treba još nešt napraviti ili?......hvala unaprijed
gledao sam na youtube naki video, uglavnom lik je na k850i stavio mjerač ubrzanja i g-sile, zna li netko nešto o tome kako se stavlja...?!ili i za to treba čekati...?
Da moram ga pohvalit jer ga osobno poznam i iako je točno duplo mlađi od mene moram mu se divit koliko toga zna o tome, svakim danom sve više. Inače je iz Duge rese. Nadam se da se neće naljutit ako slučajno naleti na ovo hehe
(I da, moguće je stavit flash temu na SE W910i sa tom alatkom)