Igra li tko tu igru i da li zna netko gdje se moze nabaviti? Igrao sam ju davno dok je jos izasla, al mi je kao klincu bila preteska, a sad bih htio odigrati tu hrvatsku avanturu?
P.S.
Ako je netko ima i voljan je dati/prodati za sitno volio bih da se dogovorimo prek pm. Znam da ovo nisu mali oglasi al molio bih za razumjevanje, ovdje su vece sanse da ju nadem.
Mmam original To je još bilo u staro dobro vrijeme Hackera. Sjećam se kad je izašao kupon u Hackeru za narudžbu Poslanika.
Koliko ja znam igru su napravili Fragile Bits, iako da , sada na Provoxu su oni navedeni kao autori.Valjda su promijenili ime.
A koliko je meni poznato izdavač LM Informatika se na kraju pretvorio u One2Play . MOžda griješim oko ovoga ,ali čini mi se da sam po imenima prepoznao neke ljude.
Navodno prodan u 300 000 primjeraka Mora da lažu. Dobio je iznimno loše ocjene na svim portalima.
Što se tiče same igre , dobra je bila , šta ja znam nekako si imao osjećaj da je bolja nego što je jer je bila od domaćih autora i na hrvatskom jeziku. Realno gledano je bila ispodprosječna igra. Dosta stvari nije bilo objašnjeno, priča je imala dosta propusta, a neke puzzle su bile nelogične i loše izvedene.
solidna avantura loše grafike, ne baš pretjerano kvalitetne priče, logičkih zagonetki. Ali ono najgore je bio onaj bug u jednom dijelu igre.... Ma ništa posebno. Da su se samo više trudili...
Mislim da je ocjena 81 Uostalom gamer.hr nije baš objektivan jer je domaća igra, pogledajmo neki drugi izvor npr:
Gamespot 6.2/10
IGN 6.4/10
Metacritic (najrealniji): 57/100
Blago rečeno nisu se proslavili, no mene je začudio podatak koji je naveden na onom linku gore; prodano 300 000 kopija igre To je jako jako puno za avanturu i posebno nekvalitetnu avanturu.