Danas sam konačno saznala da Lukasa u petak sele na Rebro. Prebacili bi ga navodno odmah ali nema mjesta.
To je za sad to. Ne vjerujem da ćemo prije drugog tjedna bilo što konkretno saznati jer sumnjam da će preko vikenda raditi neke pretrage, jedino ako procijene da je hitno ( ali kažu da nije ).
Javim vam kad bude šta novoga.
draga ako ce ti maleni bit na Neonatologiji 1 onda javi ako te sta zanima jer mi sogica gore radi
Danas sam konačno saznala da Lukasa u petak sele na Rebro. Prebacili bi ga navodno odmah ali nema mjesta.
To je za sad to. Ne vjerujem da ćemo prije drugog tjedna bilo što konkretno saznati jer sumnjam da će preko vikenda raditi neke pretrage, jedino ako procijene da je hitno ( ali kažu da nije ).
eto barem nekakav pomak...tamo će se brinuti o njemu dobro....mislim na vas
..meni termin ni nije još, tek 19-og, ali mali zmaj se nije mogla dočekati pa se počela buniti kak hoće da joj je svaki rođendan i praznik u cijeloj hrvatskoj, pa eto, sad već ima 12 dana.. nakon dan i pol trudova (za koje nisam ni znala da bi mogli biti trudovi ), rođena je 1.5. carskim rezom, mala dorotea, 48cm, 3kg..
Quote:
Lady_X kaže:
I mi prijavljujemo - Jan je rođen 02.05.'09., 52,5 cm i 3790 g.
Jako mi je žao zbog opracije, ali budi jaka i ne gubi vjeru .... nemoj da te Patrik vidi tužnu.... evo vibrice ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ i mali anđelak nek vas čuvaju http://www.cosgan.de/images/smilie/engel/c025.gif