šta nije zabranjeno linkat druge forume
šalim se malo, rodazg, sva su mljeka morala mjenjat sastav nedavno, ne brini, izgleda da ipak netko vodi brigu o tome što se daje bebačima
Ja isto imam problem s prelaskom s Hippa 1 na Hipp 2. Ped mi je rekao da joj samo odjednom uvedem Hipp 2, da neće biti nikakvih problema. Napravila sam to i neću uopće pričati kako je završilo.
Zatim sam tetu u ljekarni pitala, ona mi je rekla da joj miješam 1 i 2, te da svaki dan dodajem 1 žličicu više dvice dok skroz ne prijeđem na 2. Tako sam i počela i onda pročitam na netu da se to nikako ne smije raditi.
Sad smo opet na 1 i nemam pojma što da radim i kako da prijeđem na 2.
Lilly možeš prijeći bez problema. ja sam prešla s prehippa na hipp 1, tako da sam svaki dan dodavala po jednu dozu više hippa 1. i nije bilo nikakvih problema. mislim da nije problem kad se mijenja mlijeko istog proizvođača, nego kad prelaziš na neko sasvim drugo.
ja sam probala HIPP, Aptamil, Bebimil, Novolac....
i razliku sam primjetila jedino kroz bebine grčiće.... ovo ostalo kako moja imenjakinja Lake napisa - isti shit
__________________ 45°46´04"N,15°51´08"E Lice djeteta ne priča nam samo o njegovim unutarnjim svjetovima. Ono nam priča i o svjetovima svih onih kojima je dijete okruženo...
Lilly možeš prijeći bez problema. ja sam prešla s prehippa na hipp 1, tako da sam svaki dan dodavala po jednu dozu više hippa 1. i nije bilo nikakvih problema. mislim da nije problem kad se mijenja mlijeko istog proizvođača, nego kad prelaziš na neko sasvim drugo.
ne mora značit, ovisi kako kod kojeg bebača...mi smo morali napravit postepeni prijelaz sa prehippa na prehipp kojeg je proizvođač mjenjao (morali su ubacit ove LCP kiseline itd. po regulativi EU) i taj novi prehipp je totalno bio drukčiji od onog starog, izgledom, okusom, svime...i unatoč postepenom prelasku on je imao grčeve i tvrdu stolicu jer je takav, muku je mučio sa grčevima do 6 mjeseci a i kasnije ih je imao na neke namirnice koje smo uvodili...