Natrag   Forum.hr > Društvo > Ljubav, erotika, seks

Ljubav, erotika, seks Stvari intimne prirode. Neke teme zahtijevaju i rječnik koji možda nije za jako mlade (i jako stare).

Zatvorena tema
 
Tematski alati Opcije prikaza
Old 07.06.2007., 12:51   #121
Quote:
Actrice kaže: Pogledaj post
Meni je karakter podjednako bitan kao i fizički izgled. Ako jedna od tih dviju stvari nije onakva kako bi ja htjela, to ne vodi nikuda. Pokušala sam biti i u takvoj vezi,ali nisam uspjela, ali bar sam nešto naučila. Više neću pokušavati, jer povrijedila sam tog momka (samo time što sam mu rekla da me fizički ne privlači). Dakle, bio je stvarno dobra osoba, ali me nije privlačio. Jedna moja frendica je sad u takvoj vezi, ali nije sretna i stalno govori da je s njim zato što je dobar.
Kod muškaraca me privlači samopouzdanje, ne neka bolesna umišljenost, nego samo visoko samopouzdanje, da zan što je a što nije, da ima svoje ja. Ne smije biti iskompleksiran u smislu izgleda, mora voljeti sebe (ne narcisoidan), jedino mi takav može biti privlačan.
Ne smije vjerovati da će ga novac učiniti privlačnijim...iako se danas to može uzeti za istinu, dosta žena baš to traži. Meni je bitno da nastoji u životu stvoriti nekakve materijalne uvjete, tj. da se nastoji situirati. Lijenčine me ne privlače. Pretjerana ambicioznost me isto tako ne privlači, moj partner se treba znati i opustiti.Ne smije biti radoholičar, ali mora biti vrijedan.
Ne mora biti vjernik, a ako već jest, ne smije biti zatucan, mora sam izgraditi svoje stavove, a ne ih naslijeđivati. Ne smije imati primitivne stavove.
Mora voljeti dom i obitelj.
Može i ne mora imati smisao za humor, a ako već ima onda nikako ne smije biti vulgaran.
Mora biti spontan, aktivan, pun energije...a istovremeno pomalo mističan i smiren.
Mora biti spreman na opraštanje, ne smije biti destruktivan.
Dalo bi se tu još puno toga napisat, ali eto toliko od mene za sad....
Djevojko, probudi se. Nećeš takvog nikad naći. A to s fizičkim izgledom mislim da pretjeruješ, jednom kad se zaljubiš u nekog to će ti biti najmanje važno, a vjeruj mi da se možeš zaljubiti i u nekog tko ti nije jako privlačan.
@Purger@ is offline  
Old 07.06.2007., 16:28   #122
stojim iza svega ovog dolje navedenog

Kakvog muškarca žene žele

Ne trebate izgledati kao filmska zvijezda

Naravno, žena će se zaljubiti u muškarca djelomično i zbog toga što joj se sviđa njegov izgled. Ali za ženu, kada joj se sviđa izgled muškarca znači to da joj se sviđa izgled njegovih očiju kada je gleda. Svaka žena želi biti centar muškarčevog svijeta. Ako se tako osjeća u vašem društvu, poželjet će vas ponovno vidjeti. Kako dakle izgleda ženama privlačan muškarac? Muškarca koji je potpuno zaokupljen razgovorom s njom i koji ne gleda prekrasne žene za susjednim stolom svaka će žena smatrati neodoljivim.

Ne trebate biti bogati

Muškarci se često žale jer smatraju kako žene privlače samo bogati i moćni muškarci. Istina je da žene instinktivno privlači takav tip muškarca, ali većina žena je dovoljno pametna i sposobna ignorirati taj instinkt. Žene su danas dovoljno sigurne u svoje sposobnosti, te su odavno prestale tražiti muškarca koji će u njihov život donijeti financijsku sigurnosti.

Ako niste ni moćni, ni bogati, ženama još uvijek imate mnogo toga za ponuditi. Moderne žene žele društvo, komunikaciju, osjećajnost, suosjećajnosti, zaljubljenost i potporu. Imate li te karakteristike, svaka žena će biti sretnija s vama nego s nekim bogatim muškarcem.

Morate biti sretni

Žene privlače muškarci kod kojih osjete da je njena perspektiva bolja s njim nego bez njega. Dakle, želite li privući idealnu ženu, potrudite se bar izgledati kao da se dobro zabavljate. Misli li žena kako uživate u životu, privući ćete je, jer će pomisliti kako će i njen život postati zanimljiviji.

Kada žene govore o muškarcu s kakvim bi htjele biti, najčešće navode ove kvalitete: dobra osobnost i smisao za humor. Pod tim misle da žele sretnog i zadovoljnog muškarca. Žele muškarca koji voli sebe i svoj život, ne žele muškarca koji mrzi svoj posao, svoj život, svoju bivšu, svoje roditelje, svoj izgled i svijet općenito.

Ako niste zadovoljni sa svojim životom, držite to za sebe i radite na rješenju problema.

Žene privlače muškarci koji znaju uživati u životu. Vaša partnerica ne bi trebala biti vaša psihoterapeutkinja ili odvjetnica.

Ako vas veza deprimira, prekinite je

Ako vas odnosi s partnericom deprimiraju, niste zadovoljni vezom i tražite drugu ženu koja bi je zamijenila, sigurno je nećete pronaći dok ste u vezi. Jedan od razloga zbog kojih ne privlačite druge žene je upravo nezadovoljstvo postojećom vezom.

Zbog toga nemojte ostajati u vezi za koju vidite da ne vodi nikud. Bolje biti sam nego s bilo kim. Kada ste na pola u vezi, a na pola tražite novu partnericu niste nigdje. U stvari niste potpuno dostupni za druge, a one to vrlo brzo osjete. Žene su sposobne osjetiti vašu nemogućnost da budete potpuno predani, a na taj način ostajete zaglavljeni u vezi koja vas ne ispunjava.

Projicirajte dobru sliku o sebi

Jeste li stabilni, uravnoteženi, smireni s obje noge na zemlji i s glavom na ramenima? Znate li tko ste? Ili se još uvijek tražite? Žene vole muškarce koji se doimlju čvrsto, a ne mekušce.

Jeste li pouzdani? Može li vas se u svakom trenutku pronaći ili ste tip koji zna iznenadno nestati, na kojeg se ne može osloniti i do kojeg je teško doprijeti?

Imate li čvrstu polaznu točku? Bi li se neka žena osjećala sigurno ako bi se udala za vas, bi li vam dopustila da koristite njene kreditne kartice, ispisujete njene čekove i najvažnije da budete otac njene djece? Bi li se osjećala sigurno ostavljajući svoju djecu kod vas?

Ako ste divlji i „lud“ tip osobe, takve ćete i žene privlačiti. Stabilne žene koje privlače divlji muškarci samo vas zavaravaju. Jer kada žena želi dugoročnu vezu, želi pouzdanog muškarca. Želi nekoga koga će moći upoznati s roditeljima bez i trunke nesigurnosti. Želi nekoga koga će moći upoznati s poslovnim suradnicima bez straha da će izgubiti posao ili da će je osramotiti. Želi nekoga na koga će se moći osloniti.

Kada ste spremni za ozbiljnu vezu, potpuno izbacite svoje mladenačko ponašanje. Dopustite ženi da vidi muškarca s kakvim želi otići kući.

Želite li se zaljubiti ili vam je stalo samo do sexa

Želite li samo seks bez ikakvog uplitanja emocija? Žene i ne privlače muškarci koji nisu sposobni voljeti, oni koji žele seks bez komunikacije, privlačnosti i predigre. U stvari ženama je važnije da misle kako se zaljubljujete u njih, nego da ste zgodni.

Ako osjećate da se ne možete zaljubiti, ili ste u prošlosti bili toliko povrijeđeni da se bojite biti otvoreni, morat ćete se potruditi i dopustiti mogućnost zaljubljivanja.

Zaljubljenost je važna, ali morate još više

Žene žele da se voli njihova duša, njihova inteligencija, strast, smisao za humor i trud oko vas. One trebaju osiguranje kako seks nije jedina stvar koju želite od njih.

Zbog toga želite li seks, zapravo trebate pridati seksu sporednu ulogu, te tražiti druge stvari koje vam se sviđaju kod nje. Pitajte za mišljenje. razgovarajte s njom. Neka misli kako vam je važna.

Pokažite poštovanje za njene sposobnosti izvan spavaće sobe. Bavi li se nekom dobrotvornom aktivnosti? Pokažite zanimanje i vi. Je li strastveni ekologist? Brinite se za okoliš. Što god nju zanima i ono što joj je važno, neka postane i vama, bez obzira kakvo prethodno imali mišljenje o tome. Ne morate se slagati sa svim što ona misli, ali pokažite sličnost.

Izučite umjetnost osvajanja

Naravno, želite seks. Žene to znaju i to očekuju. Ali većina muškaraca nikad se ne približi dovoljno ženi da bi došlo do njega. Oni rade male, neprimjetne korake, očekujući od žena strastvene odgovore. Ako žena ne reagira na vaše ponašanje to još uvijek ne znači „ne“.

Dosta žena čeka od muškaraca prvi korak. One su naučene da kao dobre djevojke ne žele seks. Što znači da i ako žele neće vas zgrabiti i strgnuti vam odjeću. One se također boje odbijanja.

Postoji jednostavno pravilo koje trebate slijediti. Žene čekaju da vi napravite prvi korak. Međutim, upotrijebi li rječicu „ne“ u bilo kojoj varijaciji, ne želim, nemoj, ili sl. ne smijete nastaviti. Budete li i dalje uporni, sve nakon tog trenutka smatra se seksualnim napastovanjem.

Uvijek postoji slijedeći put. U međuvremenu radite na svojoj romantici.

Želite li biti uspješni kod žena slijedite rituale, čak i kada mislite da su smiješni. Volite njen um i njene dobre osobine. Ako se čini sretnom nastavite. Pokažite svoju zaljubljenost i ona će vam uzvratiti istom mjerom.

DARK ANGEL is offline  
Old 07.06.2007., 16:35   #123
Quote:
dudo2905 kaže: Pogledaj post
Znate vi drage cure šta ću ja vama reći.. Sve ste vi napisale isto, samo što niste napisale ono što vas kaći. Svi mi znamo da bi vi " Macho muškarce " koji će biti kul i faca, koliko dobar vani u društvu toliko i u domu, odn. krevetu..
Postoji jedna stvar, takav dečko, koji ima to sve ( te sve vaše visoke kriterije ) neće si nači vas , nego če tražiti i on visoke kriterije...

Moj savjet Vama,
spustite kriterije, nađite si momka svog kalibra i bit čete sretne , jer ako ćete htjet, visokog,pametnog,fakultetski obrazovanog ( to je i punog para ), vi neće biti sretne jer će takva osoba tražiti ko i vi, djevojku lijepu,pametnu,visoku,iz dobre obitelji,s završenim faksem... itd..

probajte razmisliti realno, a ne živjeti u mašti...

Moje pitanje vama, koliko ste imali dečkiju koji su odgovarali vašim kriterijima ?
ma vi muskarci imate totalno iskrivljenu sliku o svemu.....ja ne trazim ni narocito visokog, ni punog para, ni iz dobre obitelji....ja hocu dobrog, privlacnog, ne glupog, postenog covjeka koji ce me voljeti i cijeniti...
tince is offline  
Old 07.06.2007., 17:04   #124
Quote:
Snjesko kaže: Pogledaj post

Naravno ako je ipak fizicki izgled, materijalno stanje, auto i to vaznije, pa eto recite mi...
istina boli ali tako je...sve ostalo je manjeg prioriteta. naravno ima izuzetaka ali vrlo malo. ali ne trebamo sad glumiti da to nije istina. to ti je odgovor na tvoje opcenito pitanje...sad se to moze ograniciti i relativirati na geografske polozaje (hrvatska, zapad, istok...selo, grad) ili drustvene klase.
mislim da cura koja je cjeli zivot provela na selu negdje na brdu nije toliko pokvarena danasnjim materijalizmom i da vise gleda na subjektivne kvalitete...i to bi bile za mene najpozeljnije cure kad bi bile zdogne, pamtene, nacitane i pune ljubavi i povjerenja ...
Esoterian is offline  
Old 07.06.2007., 22:21   #125
Quote:
Aphex kaže: Pogledaj post
gle, logično je da ćeš to reći ako nemaš para i nemaš cure, jer lakše je to nego si priznati da si papčina.
U tvom svijetu izlazaka od 10 kuna i cuganja bambusa iz vrećice možda i ne vrijede ove devize, ali u ostalom da...

Pare stvaram a curu nemam jer ne želim imat
.keskin. is offline  
Old 07.06.2007., 22:31   #126
Quote:
tince kaže: Pogledaj post
Sve si ti to lijepo navela, ala imas visoke kriterije...........ne znam da li ce ti poci za rukom da se usrecis sa takvim iz jednostavnog razloga jer mislim da ne postoji.........
daj ne zajebavaj...pa pun forum takvih
__________________
Mein Leben ist eine Achterbahnfahrt
bingooo is offline  
Old 07.06.2007., 22:43   #127
Quote:
bingooo kaže: Pogledaj post
daj ne zajebavaj...pa pun forum takvih
Mislim da ti fali zubo na kraju posta....
tince is offline  
Old 07.06.2007., 23:37   #128
Talking

prvo... bok ljudi. ja sam musko pa ... i btw nisam peder nego cu samo reci ono sto dosad znam.

postoje dva kljucna faktora kod muskaraca koja privlace zene:
prvi je izgled a drugi je mentalna zrelost, osobnost, pamet i slicno( ako me kuzite)
- ja bih se slozio sa mnogim zenama da je najbitnije ono unutarnje ja, ali jbg kako biste stvorili kemiju medju suprotnim spolom, a da vas on fizicki neprivlaci.
-Sve u svemu ljudi se nisu puno promjenili odkad su se popeli na 2 noge . I dalje ljudima vladaju nagoni koji se nisu promjnili kroz silne godine. ti su nagoni pomagali ljudima da prezive i da se "razmnozavaju".a koliko ja vidim ni danas nema neke velike razlike...
Muškarce privlace dominantne zene sa dobro ravijenom muskulaturom... da vam dam primjer cvrsta guza, zategnuta i podignuta... to se postize vjezbom ili jednostavno razvijanjem misica koji ce drzati guzu visoko i koji ce ju zatezati btw guza je najvaznija jer guza u omjeru 3:4 je povod za sigurno donosenje djece na svijet.
isto tako je i sa grudima. muski rod u biti neprivlace velike grudi u cem mnogi grijese, nego ih privlace dobro razvijeni misici koji nemoraju nuzno biti veliki da bi pristajali nekoj osobi. znam ja puno mackica koji imaju umjerene grudi pa su i dalje "aaaauuuuuuuu"
u biti ak vas zanima sto privlaci muskarce googlajte...
____________________
nema neke velike razlike kod zena...
na fizickoj bazi zene privlace dominantni muskarci ( ne nuzno ali...).
muskarac bi trebao imati ( sve je jednako vazno pa sotga nemojte smatrati ovo nekom top ljestvicom)
1.razvijena prsa, tj veliki kapacitet prsnog koša koji izgledom podsjeca na trokut. prije je to muskarcu bilo potrebno kako bi u prsni kos mogla stati velika pluca velikog kapaciteta da bi muskarac mogao dulje trcati. tojest da bi mogao biti mnogo izdrzljiviji.
2. nije lose vidjeti nekog covjeka sa dobro razvijenim rukama, ne'?
to je pak bilo potrebno... a vise manje i za ono za sto je danas bilo potrebno. podizanje tereta, udaranje itd.
3.lijepo lice i oci
obrazlozenje nemam valjda da bi stvarali dominantno i uspjesno potomstvo.. tko bi znao.
4.bujnu kosu- problematicni dio kod nekih muskaraca jer je 96% muskaraca do 50-te ( od ranog puberteta pa na dalje) pocne gubiti, tj. ocelavi do neke granice ili potpuno... ako vas to detaljnije zanima googlajte
5.malu zategnutu guzu. koja pokazuje takodjer covjekovu izdrzljivost!
6. lijepe noge a i razvijene... bez posebnog objasnjenja ali istina je
7.zene takodjer vole da im je partner dobrog izgleda, (sto ukljucuje neke od ovih stvari) kako bi ih partner mogao zastiti... isto tako i danas zene vole muskarce koji se znaju brinuti sami za sebe a i za njih, zar ne cure?
8. i da nezaboravim dobro razvijene trbusne misice ( nikake six packove netrebate imati, samo ravan donekle razvijen trbuh[ mislim razvijen misicima, ne pivsku skembu]) - trbusni misici su plosni misici koji spajaju gornji i doljni dio tjela, pa tako i prsne misice sa penisom sve u svemu treba i njih imati dobro razvijene....
______________
ovo su vam bile neke stvari koje su zenama bile bitne u proslosti kad su ljudi nastali, a koliko ja vidim neke se stvari do danas nisu promjenila
_________
ima jos stvari koje bih rado podjeli s vama al ostajem bez kabla dok skola nezavrsi
btw imam 15 godina
ajte bok


darkie is offline  
Old 07.06.2007., 23:38   #129
Talking procitajte...

prvo... bok ljudi. ja sam musko pa ... i btw nisam peder nego cu samo reci ono sto dosad znam.

postoje dva kljucna faktora kod muskaraca koja privlace zene:
prvi je izgled a drugi je mentalna zrelost, osobnost, pamet i slicno( ako me kuzite)
- ja bih se slozio sa mnogim zenama da je najbitnije ono unutarnje ja, ali jbg kako biste stvorili kemiju medju suprotnim spolom, a da vas on fizicki neprivlaci.
-Sve u svemu ljudi se nisu puno promjenili odkad su se popeli na 2 noge . I dalje ljudima vladaju nagoni koji se nisu promjnili kroz silne godine. ti su nagoni pomagali ljudima da prezive i da se "razmnozavaju".a koliko ja vidim ni danas nema neke velike razlike...
Muškarce privlace dominantne zene sa dobro ravijenom muskulaturom... da vam dam primjer cvrsta guza, zategnuta i podignuta... to se postize vjezbom ili jednostavno razvijanjem misica koji ce drzati guzu visoko i koji ce ju zatezati btw guza je najvaznija jer guza u omjeru 3:4 je povod za sigurno donosenje djece na svijet.
isto tako je i sa grudima. muski rod u biti neprivlace velike grudi u cem mnogi grijese, nego ih privlace dobro razvijeni misici koji nemoraju nuzno biti veliki da bi pristajali nekoj osobi. znam ja puno mackica koji imaju umjerene grudi pa su i dalje "aaaauuuuuuuu"
u biti ak vas zanima sto privlaci muskarce googlajte...
____________________
nema neke velike razlike kod zena...
na fizickoj bazi zene privlace dominantni muskarci ( ne nuzno ali...).
muskarac bi trebao imati ( sve je jednako vazno pa sotga nemojte smatrati ovo nekom top ljestvicom)
1.razvijena prsa, tj veliki kapacitet prsnog koša koji izgledom podsjeca na trokut. prije je to muskarcu bilo potrebno kako bi u prsni kos mogla stati velika pluca velikog kapaciteta da bi muskarac mogao dulje trcati. tojest da bi mogao biti mnogo izdrzljiviji.
2. nije lose vidjeti nekog covjeka sa dobro razvijenim rukama, ne'?
to je pak bilo potrebno... a vise manje i danas je. npr za podizanje tereta, udaranje itd.
3.lijepo lice i oci
obrazlozenje nemam valjda da bi stvarali dominantno i uspjesno potomstvo.. tko bi znao.
4.bujnu kosu- problematicni dio kod nekih muskaraca jer je 96% muskaraca do 50-te ( od ranog puberteta pa na dalje) pocne gubiti, tj. ocelavi do neke granice ili potpuno... ako vas to detaljnije zanima googlajte
5.malu zategnutu guzu. koja pokazuje takodjer covjekovu izdrzljivost!
6. lijepe noge a i razvijene... bez posebnog objasnjenja ali istina je
7.zene takodjer vole da im je partner dobrog izgleda, (sto ukljucuje neke od ovih stvari) kako bi ih partner mogao zastiti... isto tako i danas zene vole muskarce koji se znaju brinuti sami za sebe a i za njih, zar ne cure?
8. i da nezaboravim dobro razvijene trbusne misice ( nikake six packove netrebate imati, samo ravan donekle razvijen trbuh[ mislim razvijen misicima, ne pivsku skembu]) - trbusni misici su plosni misici koji spajaju gornji i doljni dio tjela, pa tako i prsne misice sa penisom sve u svemu treba i njih imati dobro razvijene....
______________
ovo su vam bile neke stvari koje su zenama bile bitne u proslosti kad su ljudi nastali, a koliko ja vidim neke se stvari do danas nisu promjenila
_________
ima jos stvari koje bih rado podjeli s vama al ostajem bez kabla dok skola nezavrsi
btw imam 15 godina
ajte bok


darkie is offline  
Old 07.06.2007., 23:45   #130
Ovo je bulshit ja uopce ne padam na neke turbo macho razvijene tipove.....a vjerujem i vecina pametnih zena.
Ne kazem da privlacnost nije bitna ali meni moze biti privlacan muskarac koji bi po svim ostalima bio ruzan......naime to mi se i dogodilo ne jednom......nisu imali ni t o trokuta., liepog lica, bla bla...
tince is offline  
Old 06.10.2009., 22:43   #131
Actrice mozes mi se javiti na mail, nekim cudom si pogodila sve moje osobine
OBSERVERS is offline  
Old 06.10.2009., 23:32   #132
Quote:
Snjesko kaže: Pogledaj post
Htio bi da sada muskarci iz svoje perspektive i zenske iz svoje pokusaju docarat kakvi su muskarci najpozeljniji
Najpoželjniji je onaj koji će te prebaciti preko ramena i odvući u pećinu...i to toliko inteligentno da ćeš pomisliti da je sve to bila tvoja ideja.
__________________
sapiosexuality - a behavior of becoming attracted to or aroused by intelligence and its use
LillyOctober is offline  
Zatvorena tema


Tematski alati
Opcije prikaza

Kreni na podforum


Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 22:17.


Powered by vBulletin Version 3.8.4 (hrvatski)
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.
Site content ©1999-2016 Forum.hr
Ad Management by RedTyger