| Off Topic Chat, spam ma sve s kratkim rokom trajanja, a srcu drago |
 |
|
20.08.2009., 04:56
|
|
|
Prvi korisnik
Registracija: Mar 2009.
|
Pozdrav svima dobri ljudi!
Čujemo se u dogledno vrijeme.
Uživajte.... 
|
|
|
20.08.2009., 09:11
|
|
|
Trenutno baniran
Registracija: Oct 2006.
|
Quote:
homer11 kaže:
Ma nista ba, ponovo radim pa mi muka 
|
Hehe, kapiram taj filing, ali brate da ne radiš, ne bi mogao da odeš na more.  Tako da - to ti je što ti je. Ma ko voli bre da radi???  To je moj ćale uvek govorio (a vredan je čovek vazda bio) - ko voli da radi?? Ja kao klinac razmišljam, kako ko - pa Japanci?  Nas u školi indoktrinirala profesorka geografije kako Japanci vole da radu, ulažu u svoju firmu, etc. Stvarno sam dosta dugo verovao da je to tako, e danas - nisam siguran, ali nije isključeno da je bila u pravu.
Quote:
Na moru je bilo super, nema nista bez nase muslimanske drzave hrvatske
|
Haha, pa samo se ti nadaj od nekakve hrvatske džamahirije.
Quote:
Ma probacu, pa taman crko
|
Dobro, da se pripremim za najgore... 
|
|
|
20.08.2009., 09:15
|
|
|
Trenutno baniran
|
Quote:
Ana Lana kaže:
uh stvarno, zaboravila sam da si vegetarijanac 
bit će drugi put onda nešto bez mesa. nije da se hvalim (ili ipak  ), ali radim stvarno dobru pizzu - tako mi rekli oni koji su preživjeli
|
Aha, pa znaš šta, možda je bolje da ne preživim ako tako dobro praviš pizzu?  Mislim ono, za svaki slučaj bolje da ne preživim? Pusti ti to, u ova vremena više ništa nije sigurno i nikom nije za verovat.
Quote:
|
za sada evo mala voćna torta, baš mi mljac izgleda
|
Fala ti k'o bratu! Ovo ti nikada neću zaboraviti. Kad ti ono beše rođendan?
Quote:
joj počele mi sline curit... btw tko nije skužio, ja sam pravi gurman (iako se to na mojoj kilaži uopće ne vidi, da netko krivo ne pomisli)
|
Pa i ne vidi se - ne vidim nigde išta, slova u tvom nicku nisu ništa deblja, ne pišeš deblja slova u postovima - šta je dakle(m) problem?
Quote:
stvorenje kaže:
Pozdrav svima dobri ljudi!
Čujemo se u dogledno vrijeme.
Uživajte....
|
Hej, bro, pozdrav, pa di si ti, nema te k'o ljubavi međ' hrišćanima?? 
|
|
|
20.08.2009., 19:50
|
|
|
ravno do dna
Registracija: May 2009.
|
Quote:
No Nick kaže:
|
ma samo se ti šali, ali ja stvarno radim dobru pizzu. uostalom, oni koji su ju preživjeli, nisu se uopće žalili zbog toga što su preživjeli. dapače, billi su sretni!
Quote:
|
Pusti ti to, u ova vremena više ništa nije sigurno i nikom nije za verovat.
|
molim?? kako sad ovo, pa prije si izjavio da mi vjeruješ
Quote:
No Nick kaže:
Jel? Pa verujem ti, naravno.  Posebno ako veliš da s kolačima nikad ne zabrljaš...
|
Quote:
|
Fala ti k'o bratu! Ovo ti nikada neću zaboraviti. Kad ti ono beše rođendan?
|
nije mi bio još ročkas. tek treba uslijediti.. 2.mjesec, po mogućnosti kada padne puno puuuuno snijega 
|
22.08.2009., 20:03
|
|
|
Trenutno baniran
|
Quote:
Ana Lana kaže:
ma samo se ti šali, ali ja stvarno radim dobru pizzu. uostalom, oni koji su ju preživjeli, nisu se uopće žalili zbog toga što su preživjeli. dapače, billi su sretni! 
|
Hm...Ok, važi, ali znaš da ne jem meso.
Quote:
molim?? kako sad ovo, pa prije si izjavio da mi vjeruješ
|
Verujem.  Tebi verujem, ali velim kako nije svakom za verovat. Ta valjda se može verovati hrišćanima??
Quote:
nije mi bio još ročkas. tek treba uslijediti.. 2.mjesec, po mogućnosti kada padne puno puuuuno snijega
|
A još bi snega?  Ok, ako do tada budemo živi i zdravi, častit ćeš, ne brini ništa zbog toga. 
|
|
|
22.08.2009., 20:36
|
|
|
Lord Kassad
Registracija: Nov 2005.
|
Quote:
No Nick kaže:
Hm...Ok, važi, ali znaš da ne jem meso.
|
Si ikada probao soju umjesto mesa? Može biti jako dobro, al inesmiješ peći klasično jer popije previše masti. Uzmeš neku teflonku ili pečeš u rolu na onom čudnom papiru za kolačove. Možeš i pohaht. JAko je dobro prvo skuhati soju sa raznim čudnim zelenim biljkama tipa lovor ili komarač, i onda kasnije dosta začiniš. Preporučam vegetu sa onim okusima (piletina/grill), soli, papra i paprike. Ovisi kako to sve voliš naravno. U svakom slučaju, može se papat fino i jeftino, što je u ovo doba recesije jako lijepo za znat.
|
23.08.2009., 14:11
|
|
|
Trenutno baniran
|
Ej, shrike, zezaš me?  Ču' nisam prob'o soju, ali soja je smejurija što sve postoji od vegetarijanske ishrane.  Postoje razne kombinacije svega i svačega, retko sebi spremam takvu hranu pa tako i ne znam sve da nabrojim. Osim toga, soja nije preporučljiva previše za jesti, i veruj mi, vrlo je retko jedem, ne samo zbog toga. Možda zato što trenutno ima puno povrća, sezona još traje, pa možda zbog toga.
Neki dan drugar kupio chips sa ukusom piletine. Ma veruj mi da mi nije prijao, uzeo par komada i osetio da mi miris i ukus ne odgovara. Ne jedem piletinu, odnosno meso, već nekih...  u januaru će biti 9 godina. Odvikao sam se potpuno od mesa. Doduše, nisam vegan, pa zato umem ponekad da koristim mleko i mlečne proizvode, jaja i ribu. Vegetarijanci, po nekom pravilu, ne jedu "crveno meso," odnosno meso i mesne proizvode domaćih životinja (pa i divljih LOL). Jedno vreme u Beogradu uopšte nisam koristio ništa životinjskoga porekla, i iskreno - tada sam se najbolje osećao. Uz to sam imao još neka "pravila" o zdravlju, ishrani i slično, pa sam tad bio na najvećem duhovnom i intelektualnom stupnju, tada sam najviše postigao u svom ličnom usavršavanju. Onda sam nekako, valjda život ima svoje muke, spustio kriterije, ali sada se opet vraćam na iste.
Spuštanje kriterija - ništa posebno za mnoge, ali gle u čemu je reč. Npr., nisam redovno jeo. Umeo sam popiti ponekad gazirano, colu nikada, ali pepsi i nešto drugo da. Jeo sam voće kad stignem, a mnogo je bolje jesti ga pola sata pre svakog obroka nego li odmah posle. Jeo slatkoga i kad treba i kad ne.  Nisam baš bio u fizičkoj kondiciji. I još poneke slične stvari. Primetio sam da, od kada sam ponovo rešio da podignem standarde, bolje se osećam.
O cigaretama, kafi, alkoholu - to nema ni govora, takve stvari ne konzumiram punih 11 godina. 
|
|
|
23.08.2009., 14:51
|
|
|
Lord Kassad
Registracija: Nov 2005.
|
Ma, mrtav ozbiljan sam. Inače sam čuo da neki sumnjaju u soju zbog GMO-a, no nisam čuo sve izjave. Meni je iskreno sasvim OK. Nekada si napravim miks: soja, kukuruz, šampinjoni, sve spečeno na maslinovom ulju (zapravo u biti lagano popirjano). Evo, meni treba malo jače hrane pa jedem i meso ili ribu (zadnja tri dana samo ribu, krumpir, maslinovo ulje, češnjak i luk i peršin) i nejdem nikamo van. Inače, eto, znam da je soja čisti protein, a toga stvarno nije dobro jesti dugotrajno.
|
23.08.2009., 14:54
|
|
|
new times, old school
Registracija: Jun 2009.
|
Aj počnite napokon jesti ka ljudi 
|
23.08.2009., 17:20
|
|
|
Trenutno baniran
|
Quote:
Modern Gent kaže:
Aj počnite napokon jesti ka ljudi 
|
Jaoj, već mi ide voda na usta od svega što je pobrojao shrike.
Quote:
red_shrike kaže:
Ma, mrtav ozbiljan sam. Inače sam čuo da neki sumnjaju u soju zbog GMO-a, no nisam čuo sve izjave. Meni je iskreno sasvim OK. Nekada si napravim miks: soja, kukuruz, šampinjoni, sve spečeno na maslinovom ulju (zapravo u biti lagano popirjano). Evo, meni treba malo jače hrane pa jedem i meso ili ribu (zadnja tri dana samo ribu, krumpir, maslinovo ulje, češnjak i luk i peršin) i nejdem nikamo van. Inače, eto, znam da je soja čisti protein, a toga stvarno nije dobro jesti dugotrajno.
|
Da, GMO je problematična, ali mislim da u Vojvodini nešto i nemamo tih problema, bar do skora se nije ona uzgajala, ali svejedno, koristim je zaista retko. Ako ćeš mi verovati, u poslednjih godinu dana - pa brat bratu, nisam je koristio više od 20 puta, možda je i to puno, no ok, znam da više nisam sigurno.
Inače onaj mix što si napravio - to ti neću zaboraviti, sada mi dođe da pojedem ovaj komp od muke.  Ide mi bre voda na usta, k'o da nikad nisam jeo, tako sam gladan. 
|
|
|
23.08.2009., 19:00
|
|
|
Trenutno baniran
|
Ah, tako sam se oraspoložio uz pesmu Balaševića - Anđela. Tako je neverovatna, no comment.
Ovaj zvuk je tako buđav, da ja nemam reči.
http://www.youtube.com/watch?v=KaAlRysjfwI
Ako bi neko našao neki bolji, ja bih mu bio zahvalan.
Pesma je neverovatna. Prava šmekerska. Imam jednu curu na umu kada čujem ovu pesmu. 
|
|
|
23.08.2009., 19:14
|
|
|
Trenutno baniran
|
Idem da gledam tenis, Novak versus Federer. Možda i pobedi onaj buđavi Novak, nervira me u poslednje vreme. 
|
|
|
23.08.2009., 19:36
|
|
|
ravno do dna
|
Pitanje No Nick: kakav je to buđavi zvuk i buđavi Novak?? dakle, što znači riječ buđav? 
|
23.08.2009., 23:43
|
|
|
Trenutno baniran
|
Quote:
Ana Lana kaže:
Pitanje No Nick: kakav je to buđavi zvuk i buđavi Novak?? dakle, što znači riječ buđav? 
|
Video sam da je 17 puta otvarana pesma Anđela na youtube.  Buđav - ah, malo slenga.  Nešto bezveze, tričavo, jadno, bljak. Vidiš da je zvuk na spotu užasan?? A Novak retard kako je izgubio, no mislim da to i nije loše za njega.
Inače, šta ima? Svi umreli?? 
|
|
|
24.08.2009., 14:13
|
|
|
ravno do dna
|
hvala No Nick, sad razumijem što znači buđavi. ubuduće molim manje slanga ili odmah objašnjenje.
nego prijatelji hajde malo veselih tema i razgovora. baš sam nešto tužna danas 
|
24.08.2009., 15:15
|
|
|
Trenutno baniran
|
Quote:
Ana Lana kaže:
hvala No Nick, sad razumijem što znači buđavi. ubuduće molim manje slanga ili odmah objašnjenje. 
|
Ok!
Quote:
nego prijatelji hajde malo veselih tema i razgovora. baš sam nešto tužna danas
|
Eh, baš mi žao, neko buđavo vreme, jel?
Da li si znala da 3 milijarde ljudi živi sa manje od $ 2 dnevno?? 
|
|
|
24.08.2009., 18:26
|
|
|
ravno do dna
|
Quote:
No Nick kaže:
Eh, baš mi žao, neko buđavo vreme, jel? 
|
ma prije mi se čini da mi je život nekad buđav.. ma tako to obično bude: danas buđav, sutra super.
Quote:
Da li si znala da 3 milijarde ljudi živi sa manje od $ 2 dnevno??
|
nego, ovakve stvari meni osobno baš ne pomažu. ne može se čovjek uživiti u ovako nešto, bar ja ne mogu. 
ako uskoro ne nađem posao i ja ću biti među ovih 3 milijarde, kakvu ćeš mi onda tek utjehu smisliti 
|
24.08.2009., 19:17
|
|
|
Trenutno baniran
|
Quote:
Ana Lana kaže:
ma prije mi se čini da mi je život nekad buđav.. ma tako to obično bude: danas buđav, sutra super. 
|
Čuj, i ja sam tog "horoskopskog" znaka, veruj mi. No, što preostaje nego da idem dalje, kako god?
Quote:
nego, ovakve stvari meni osobno baš ne pomažu. ne može se čovjek uživiti u ovako nešto, bar ja ne mogu.
|
Iskreno, više sam to želio da shvatiš kao neku info koju do sada nisi čula, ne kao neka uteha. Nešto ni meni to ne pomaže previše, taj podatak da pola sveta radi za male pare. U par navrata ja sam radio za malo više, pa se pitam u koju kategoriju spadam?
Quote:
ako uskoro ne nađem posao i ja ću biti među ovih 3 milijarde, kakvu ćeš mi onda tek utjehu smisliti
|
Pa, imaćeš moje društvo. 
|
|
|
26.08.2009., 11:49
|
|
|
ravno do dna
|
|
26.08.2009., 12:03
|
|
|
ravno do dna
|
ali prije torte, jedna (mala) pizza. vegetarijanska je budući ne papamo svi meso
uživajte

|
26.08.2009., 21:00
|
|
|
Trenutno baniran
|
Quote:
Ana Lana kaže:
ali prije torte, jedna (mala) pizza. vegetarijanska je budući ne papamo svi meso
uživajte
|
Ti to nešto na moj račun?  Hvala, hvala, predivno izgleda.
Quote:
Ana Lana kaže:
ljudi pa gdje ste?? 
vidim da bez mojih kolača nema puno života ovdje. evo jedna, meni od najdražih torta. tko nije jeo, kad budete u Zg-u probajte ju u Vinceku - toplo preporučam. 
|
E kada budem u Zg nadam se da neću zaboraviti na Vincek.
Kako si ti, deluješ mi bolje? 
|
|
|
27.08.2009., 16:54
|
|
|
ravno do dna
|
Quote:
No Nick kaže:
Ti to nešto na moj račun?  Hvala, hvala, predivno izgleda.
|
eh, tko će će paziti na koga, ako neće svoj na svoga? vidiš da ipak još ponekad funkcionira ova kršćanska ljubav
Quote:
E kada budem u Zg nadam se da neću zaboraviti na Vincek.
|
nemoj zaboraviti, najbolji kolači u Zgu.
Quote:
|
Kako si ti, deluješ mi bolje?
|
ma dobro je dobro. 
danas dobro, sutra tko zna.
nego vidim, ne ide nam tema baš nešto. u zadnje vrijeme sve slabije 
čak više niti kolači nisu djelotvorni kao prije.  a ja mislila da ljubav ide preko želuca??  
|
27.08.2009., 18:52
|
|
|
Trenutno baniran
|
Quote:
Ana Lana kaže:
eh, tko će će paziti na koga, ako neće svoj na svoga? vidiš da ipak još ponekad funkcionira ova kršćanska ljubav 
|
Jeste, u pravu si, ima nešto od te hrišćanske ljubavi.
Quote:
nemoj zaboraviti, najbolji kolači u Zgu.
|
Pa, nadam se da neću. Budem ja javio kada budem u tom kraju. Nikako da se desim tamo.
Quote:
ma dobro je dobro.
danas dobro, sutra tko zna.
|
Super, nisi jedina, ja isto tako.
Kako kome, meni baš ide dobro.  Možda ljudi nisu primetili. Ne znam di je Modern i stvorenje?  A ni ostali...
|
|
|
30.08.2009., 12:05
|
|
|
new times, old school
Registracija: Jun 2009.
|
Evo me najdraža forumska ekipo 
U obvezama sam, ispiti su stisli, ozbiljna veza sa ženom je tu pa i prema njoj iman obveze, tako da se nema previše vrimena dok ne prođu ispitni rokovi i bar se na tom planu ne oslobodin pritiska... A onda dolazin kod Ane Lane na kolače jer mi od učenja pada šećer 
|
31.08.2009., 17:12
|
|
|
Prvi korisnik
Registracija: Mar 2009.
|
Nikoga? 
|
|
|
14.10.2009., 19:15
|
|
|
ravno do dna
|
ekipa pa di ste?? šta bi da nikoga nema? 
ajde da vas čujem malo, kako život.. pa nećete valjda dopustiti da nam tema propadne! 
ugl ja sam tu i čekam 
|
15.10.2009., 20:30
|
|
|
Ej,bi,si,di,i,ef,đi...:-D
Registracija: Oct 2009.
|
Bok,ljudeki...pa gdje ste svi?
 svima... 
|
16.10.2009., 19:08
|
|
|
ravno do dna
|
ja još uvijek čekam staru ekipu. iako i novi su dobrodošli.
pa ne smijete dopustiti da dama dugo čeka, bonton i to. 
|
14.11.2009., 23:18
|
|
|
ravno do dna
|
još uvijek nikoga??  ajde dat ću vam još koju šansu i pričekati malo... 
dobri ljudi treba mi malo dobrog humora. 
|
| Tematski alati |
|
|
| Opcije prikaza |
Linearni mod
|
Pravila postanja
|