Ova tema se stalno povlači po forumu, ali nažalost nigdje nisam naišla na diskusiju vezanu isključivo za Rijeku (barem ne na ažurniju verziju) pa bih vas zamolila za savjet i iskustva u svezi dobrog frizerskog salona u Rijeci, s naglaskom da kvalitetno farbaju/rade pramenove i da im cijene nisu prenapuhane jer cifre koje se vrte po forumu mi izgledaju kao sci-fi (da neko usluge šišanja, pramenova, preljeva naplaćuje 400 na više i to kao neki minmum??
ajde da nisam jedina izgubljena:-)
i negativna iskustva su dobrodošla (nadam se iskreno da ih nije bilo previše i premučnih, al ako kome možete pomoć da ih izbjegne nisu na odmet), sve da bi smanjili izbor mase salona koji se reklamiraju
Zadnje uređivanje incognitus : 02.05.2010. at 14:13.
Baš nemam neka iskustva jer sam sveukupno u životu bila kod frizerke jedno 4 jer mi inače tata samo skrati vrhove onak na ravno.Ali kad sam se išla ošišat na steopenasto u salonu Hera frizerka mi je užasno stanjila kosu i izgledala je ofucano i oštećeno a nisam ni tražila stanjivanje kose!I zbog toga sam se morala ošišat do ramena Također je mojoj frendici očepucala šiške .Ali moja mama je zadovoljna kako radi pramenove...valjda dobro farba,ali nezna šišat
Dakle ovako: pod hitno trebam dobrog frizera i stilistu koji bi prema kvaliteti moje kose i obliku lica ucinio najbolje što se može. ) Ušla sam u stanovite godine i već neko vrijeme osjećam da mi treba promjena što zbog dosade a što zbog osjećaja neugode jer imam istu frizuru kao kad sam imala 25 (manje-više). Cure pomozite, trebam adresu, savjet, štogod.... Fala unaprijed!
Iskreno ću ti preporučiti salon Betty Boop u Balokovićevoj, odmah kraj Avenue Malla. Frendica je išla s istom namjerom kao i ti i super je zadovoljna.
Ja sam njihov klijent godinama i nikada nemam nijedne zamjerke.
Sve frendice su nakon mene krenule, pa čak i one koje su išle u salone koji se ovdje dosta hvale, na koncu su bile zadovoljnije u Betty Boop.
Eto iskrene preporuke, pokušaj, pa javi rezultat odeš li.
Eto jedne dobre vijesti - upravo sam vidjela da salon Divas u Dubovačkoj ulici na Trešnjevci ima akciju.
Fen frizura košta 40 kuna, uz plaćanje u gotovini.
Čini mi se da je to vrlo povoljna cijena za Zagreb, a salon izgleda lijepo, čisto, velik je, nije neuredna rupa
pozdrav svima. molim preporuku za frizerski salon, zanimaju me zgat i estetic uvema u ilici 25. ako netko zna koliko su pramenovi za poludugu kosu? i kojeg frizera bi preporucili?
inače bila sam u nicole nicole, cure su super, nikolina super farba i šiša, al nisam zadovoljna s pramenovima..bila sam i kod ivana u royalu, dečko je mrak, čak razmišljam opet kod njega, al ipak bih nešto drugo..
inače želim pramenove boje meda tamnije, ona kao boja wiskya..bez pruga, neprimjetne..hvalaa
pozdrav svima. molim preporuku za frizerski salon, zanimaju me zgat i estetic uvema u ilici 25. ako netko zna koliko su pramenovi za poludugu kosu? i kojeg frizera bi preporucili?
inače bila sam u nicole nicole, cure su super, nikolina super farba i šiša, al nisam zadovoljna s pramenovima..bila sam i kod ivana u royalu, dečko je mrak, čak razmišljam opet kod njega, al ipak bih nešto drugo..
inače želim pramenove boje meda tamnije, ona kao boja wiskya..bez pruga, neprimjetne..hvalaa
Po mome skromnom mišljenju - govorim iz vlastitog iskustva - poimanje "tamnije boje meda", "tople boje meda" i slično u zgat-u je prilično misteriozno, pa se tu i tamo znade dogoditi da se nakon takvog opisa i pokazivanja slika s pripadajućim toplim medastim pramenovima van iziđe s pepeljasto bjelkastima...rekoh, iskustvo je vlastito, pa sad...možda sam samo pehist, tko zna...
Po mome skromnom mišljenju - govorim iz vlastitog iskustva - poimanje "tamnije boje meda", "tople boje meda" i slično u zgat-u je prilično misteriozno, pa se tu i tamo znade dogoditi da se nakon takvog opisa i pokazivanja slika s pripadajućim toplim medastim pramenovima van iziđe s pepeljasto bjelkastima...rekoh, iskustvo je vlastito, pa sad...možda sam samo pehist, tko zna...
a vjerujem, ne znam zasto ali tu mi je boju jako teško i opisati i dobiti..
jel ima netko iskustva sa frizerskim salonom antifriz u zvonimirovoj?
Ima li koja kakvih iskustava sa ovim salonom, prvenstveno sa bojanjem? Znam da su skupi, ali ako vrijede tih novaca nije mi žao platiti dobru uslugu.
Znam da tamo radi cijela vojska frizera, pa ako imate preporuku za nekoga konkretno - slušam!
__________________ I gotta pretty little mouth underneath all the foaming...
jel mislite da fakat u njima vrijedi usluga toliko koliko i košta ili je sve pitanje prestiža? moje je iskustvo da kod frizerke anonimke u haustoru imam ljepše pramenove i frizuru nego u renati, a još mi je i više od pol jeftinije, tj. nikad nije prek 200 kn.
kakva su vaša iskustva?
Na kraju moje potrage za savršenim frizerskim salonom, suglasna sam s prvim, gornjim postom na ovoj temi.
Nažalost, moje je iskustvo jednako, da je skoro svejedno kojemu se frizeru ode, a počesto oni jeftini ispadnu bolji od onih koji bi, barem sudeći po cijenama, trebali biti vrhunski...
Naročito se to odnosi na bojenje, u šišanju nekih malih razlika još i ima.
Meni se ne da više pretraživati, kupila sam Keune boje, folije i već sam se ofarbala doma, i baš mi se sviđa - topla svijetlosmeđa s narančastim odsjajem, što nikako nisam mogla utuviti u glavu nijednoj frizerki, a njihovu sam uslugu plaćala uredno i masno...
Eh, da ću nakon svega do ovoga stići - to nikada ne bih očekivala...
Znam da će mnoge od vas ovo nazvati blasfemijom, jer još uvijek tražite savršenu frizerku (za koju vjerujem da se može naći samo slučajno, i to tako da ona slučajno ima "svoj dan") ali, eto, ovo je forum, pa i ja imam pravo reći da se čovjek dobro može i sam ofarbati uz nešto znanja o miješanju boja...
Meni se ne da više pretraživati, kupila sam Keune boje, folije i već sam se ofarbala doma, i baš mi se sviđa - topla svijetlosmeđa s narančastim odsjajem, što nikako nisam mogla utuviti u glavu nijednoj frizerki, a njihovu sam uslugu plaćala uredno i masno...
Osim toga, Keune boje su ti najbolje, ma što frizerke pričale o tome, tj. o ostalim bojama (ugl. one koje koriste L'Oreal, a to je najčešća farba u zagrebačkim frizerskim salonima, pogotovo kao ovim boljim).
Keune je bolji, koliko god su me sto put pokušavale uvjeriti da nije.