Tarti ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za super dobre nalaze (sorri kaj je malo vibrica ne znam zakaj neće onak brzo udarati neg moram pojedinačno, pa pomnoži sa bar 19)
ma ne sekiraj se...
hvala
Quote:
livadica kaže:
ajde super da si doma!
joj, guglanje je spas, ali nekad je i koliko mi je stresa u životu priuštio
pa jesmo li mazohistice ili nismo?
ja upravo tražim na youtube video prikaze histeroskopije
odoh sad kod gyn vaditi konce od laparaskopije..bas me zanima sto ce mi reci za bris iz trbusne supljine..ispast ce da se radi o infekciji staroj 30god usljed apendektomije
mislim kao i zorro, tarti samo uživaj i izležavaj se, a onda još malo pa ćeš biti trudna i ponovo uživaj. zorro, nadam se da će biti sve ok i da je brijs uredan
tartic, gustaj u tetosenju..nece dugo..skuzit ce te ubrzo
odoh sad kod gyn vaditi konce od laparaskopije..bas me zanima sto ce mi reci za bris iz trbusne supljine..ispast ce da se radi o infekciji staroj 30god usljed apendektomije
...ajme Zoro....kaj si ti doktorirala???'barataš nazivima za koje ja moram google upotrijebit....
....no sve u svemu...nadam se da nije nikakva infekcija....posebno ne klamidija....
__________________ Ne postoji nijedna tako kriva crta po kojoj Bog ne može pisati ravno.....
zafrina vruće nam je svima, užasno je, ja sam strašno nervozna kada mi je vruće i ništa mi se ne da raditi, zato sam stalno za kompom, nešto uradim i eto me nazad, jedini pametan savjet je pomalo.
je li te prošla panika od doktora? ma nije ništa strašno, imam filing, a ako ima kakav problemčić bolje ga je otkriti i što prije sanirati
Tarti i ja ti šaljem vibrica za dobre nalaze ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
A zoro tebi šaljem vibrice za bris iz trbušne šupljine ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Kako ste mi sve inače? Ima što novo? Ja sam u debelom zaostatku.. Ne znam više što se događa..
Sva sam u strci oko svadbe..
p.s. danas 6 dc već je pao jedan sex na 4 dc jer mi je ovaj mjesec bila skroz jadna i oskudna.
Danas su mi stigle i Evine kapi poštom.. Tako da od nedjelje počinjem s njima..
Ljubim vas sve
ma malo me prošlo... ali uhvatit će me sigurno još do ponedeljka.
a što je najsmješnije, mogla sam se naručiti jučer već za danas ili sutra
Quote:
livadica kaže:
ja danas laka kao ptica je konačno radi klima. napravila čak i neke zaostatke.
zato kad dođem doma
a još obećala mužu napravit lazanje!
noćas sam se probudila potpuno znojna!
ahh.. da mi je sad klimaaaa, sve bi napravila što trebam
i sad još ne mogu k kozmetičarki na šminkanje jer je sve popunjeno
tko će me sad šminkati u subotu??
a steta..
kako si onda sredila ciklus..ili ga jos sredjujes?
Sto tvoj dragi uzima?
Moj ima dobar spermio, ipak sam mu dala visoko dozirane minerale i propolis. Nece stetit.
Postoji jedna biljka koja je ovdje vrlo omiljena i ima slicno djelovanje kao vitex. Zove se Cimicifuga racemosa.
Taman sam mislila da se okusam, ali dobila sam posebnu tinkuru od profa..pa je bolje da ne mijesam.
Jongic, za sastav.
Dodaj na to 1g vitamina C
pa moj ciklus je oduvijek preko 30 dana ... a hormoni i sve ok tak da sad s obzirom da konopljika nije skratila neću više niš prtljat.
Iako realno gledano onda kad smo baš donjeli odluku da se bacimo na posao je kod mene sve malo pošandrcalo pa to pripisujem glavi koju sad pokušavam držat uravnoteženom
evo c/p što mi je slao pred par tjedana da pije ... pa ja slala tart
Iako mi neš sad rekao da je našao još neš al nisam to doživjela baš ... plus što su mu životne navike ono pohvalne
ne pije, ne puši, zdravo klopa, sport, sport, i opet sport, ne uzrujava se baš olako i tak ....
edit: kaže da je još neke stvari pio al to sad trenutno ne pije pa mi od toga nije dao linkove ..
sjećam se dok sam bila na faksu uvijek sam dolazila prva na ispit kako bih prva odgovarala jer me ubijalo čekanje i neizvjesnost.
jasno ti je da sam totalno luda sad kad radim na bebici od 20 dc pa dok ne dobijem (ili nadam se ne otkrijem da sam t)
tartic, gustaj u tetosenju..nece dugo..skuzit ce te ubrzo
hehehe, sad skupljam energiju jer za vikend moram malo pomoć oko čišćenja apartmana.. Ma, ja sam ko od stijene odvaljena, sve će to bit čista 5ica!
vibram i tebi za bris da ne bude niš strašno ~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~11
i javi nam, znaš da smo mi znatiželjne babe (barem ja)
''Prije nego si bio začet, željela sam te... Prije nego si bio rođen, voljela sam te... Prije nego si bio ovdje niti sat, umrla bih za tebe... To je čudo života'' - M. Hawkins
Nijedna želja nam nije dana bez snage da je ostvarimo...
zafrina, šta ćete već početi dijelit pozivnice?
Mi ćemo tamo negdje mjesec dana prije svadbe, ionako već svi znaju datum, ovo će biti čisto da zadovoljimo protokol. Idući tjedan ih naručujem
sjećam se dok sam bila na faksu uvijek sam dolazila prva na ispit kako bih prva odgovarala jer me ubijalo čekanje i neizvjesnost.
jasno ti je da sam totalno luda sad kad radim na bebici od 20 dc pa dok ne dobijem (ili nadam se ne otkrijem da sam t)
ma i ja sam tako nestrpljiva, ali i paničar u ključnim trenucima pa odlažem neke stvari.
ako ćemo iskreno - taj sam termin izabrala da malo dobijem na vremenu, jer kad počnem s terapijom odmah ću biti T pa da onda to bude bliže svadbi da se još ništa ne vidi i ne zna
zafrina, šta ćete već početi dijelit pozivnice?
Mi ćemo tamo negdje mjesec dana prije svadbe, ionako već svi znaju datum, ovo će biti čisto da zadovoljimo protokol. Idući tjedan ih naručujem
da, moji će sigurno pozivati u 8mj jer je mama na godšnjem (učiteljica), a onda ćemo i mi pozivati polako prvo "glavne goste" a onda i prijatelje. neka u 9mj bude mir za završne aktivnosti koje treba obaviti, a u 10mj će polako nama pristizati gosti...
@mlada:
bit će fora sad kad gin na uzv-u vidi da sam T a ja nemam pojma
:još-pozitivnog-razmišljanja: baš sam prava vonabi
ako se obistine prognoze za lijep i sunčan rujan - jedva čekam : na plaži par penzića i galebovi, more čisto, sunčeko... aaaaa ljepote!!
imaš neki preseed gel za pranje, on navodno pravi pogodnu klimu da pivači žive dulje. Više o tome ti zna Jongerica, ona ga koristi, kupila na e-bayu.
Quote:
mlada38 kaže:
definitivno će pamtiti tu noć!
zamisli vara muža i on je okrije zbog ovoga, eto pa neka netko kaže da se nešto neće otkriti
ovo je kazin, odvalila sam se smijat, žao mi muža u ovoj situaciji, jer lako što je on doznao, doznao je svak tko ih pozna, a to je baš ono
Quote:
tartaruga kaže:
ako se obistine prognoze za lijep i sunčan rujan - jedva čekam : na plaži par penzića i galebovi, more čisto, sunčeko... aaaaa ljepote!!
još na plaži smo svi najplodniji i najopušteniji, pozz draga i koristi okolinu, neka te lijepo paze, doručak u krevet, čišćenje mmmm ma milina!
__________________ ... now I just wait,but someday I'll know,how you,my child,will live and grow, and no metter who you turn out to be,you'll always be loved by your daddy and me... PCOS ne more mi bit
samo mali ispravak - preseed nije za pranje, on se stavlja u vaginu prije seksa i tako omogućuje spermićima duži život
za doržavanje flore i faune postoje posebni intimo sapuni koji nisu tako agresivni, mada nije dobro niti prečesto se peruckati dolje jer se onda ispiru i one dobre bakterije koje su nužne za ravnotežu u ph rodnice.
Quote:
Nana_dbk kaže:
još na plaži smo svi najplodniji i najopušteniji, pozz draga i koristi okolinu, neka te lijepo paze, doručak u krevet, čišćenje mmmm ma milina!
hm, od svih silnih prijetnji i opuštenog seksa, nismo se još ovog ljeta nit pošteno kresnuli a kamoli da je bilo opušteno ili nabijeno nekim adrenalinom i ekshibicionizmom na plaži...
vibram i tebi za bris da ne bude niš strašno ~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~11
i javi nam, znaš da smo mi znatiželjne babe (barem ja)
onda se fino odmori do tada
evo me od ginica koji me operirao, bris je u redu, nema klamidija, ali opet nema ni objasnjenja otkud ta suspektna tekucina. ma mora da je kao zabokrecina od zadnje operacije prije 30god..jaoo..zaboravila sam kiretazu..haha
kaze da bi mi se i hormoni kroz ovaj op trebali sredti..on je optimistican glede nove trudnoce.
bas kad mi je vadio konce dobije poziv da hitno mora u bolnicu jer je upravo jedna bebica dolazina na svijet..on ih docekuje
ma nikad radije nisam rekla 'ma nema veze što idete' (nije mi uspio napraviti ultrazvuk). vracam se natrag i tako mi prolazi to uzbuđenje kad krenu trudovi, ta euforija. odmah mi kane suza, ma zacmoljila bi od dragosti..
eto pobudalila sam više, haha.
tarti, a ja i sama razmisljam sto s tim bestijama dolje..rekla sam se poceti prati nakon svakog posjeta wc-u kao arapkinje..ufff
bide zaista nije losa stvar..hm
tina2701, oprosti
ako ikad budem imala vremena, bacit cu se na studiranje alternativne medizine..ima li neki drugi izraz u hr? ovdje imas zanimanje 'heilpraktiker'
evo me od ginica koji me operirao, bris je u redu, nema klamidija, ali opet nema ni objasnjenja otkud ta suspektna tekucina. ma mora da je kao zabokrecina od zadnje operacije prije 30god..jaoo..zaboravila sam kiretazu..haha kaze da bi mi se i hormoni kroz ovaj op trebali sredti..on je optimistican glede nove trudnoce.
bas kad mi je vadio konce dobije poziv da hitno mora u bolnicu jer je upravo jedna bebica dolazina na svijet..on ih docekuje
ma nikad radije nisam rekla 'ma nema veze što idete' (nije mi uspio napraviti ultrazvuk). vracam se natrag i tako mi prolazi to uzbuđenje kad krenu trudovi, ta euforija. odmah mi kane suza, ma zacmoljila bi od dragosti..
eto pobudalila sam više, haha.
tarti, a ja i sama razmisljam sto s tim bestijama dolje..rekla sam se poceti prati nakon svakog posjeta wc-u kao arapkinje..ufff
bide zaista nije losa stvar..hm
tina2701, oprosti
ako ikad budem imala vremena, bacit cu se na studiranje alternativne medizine..ima li neki drugi izraz u hr? ovdje imas zanimanje 'heilpraktiker'
bravo za bris!
hm, što ćemo sad pregledavati? Nemam inspiracije....
inače, tih dan i pol koliko sam bila u bolnici, svako toliko bi se bebice plakale ,a ja sam zamišljala kako će se jednog dana tako i moje malo čudo ...večer prije zahvata sam ležala u krevetu i baš se rascmoljila, a onda mi je u misli došla pokojna baka i kako sam s njom kao mala znala prije spavanja izmoliti ''Anđela čuvara''... e onda sam se još više rasplakala. Sva sreća pa sam bila sama u sobi...
inače, tih dan i pol koliko sam bila u bolnici, svako toliko bi se bebice plakale ,a ja sam zamišljala kako će se jednog dana tako i moje malo čudo ...večer prije zahvata sam ležala u krevetu i baš se rascmoljila, a onda mi je u misli došla pokojna baka i kako sam s njom kao mala znala prije spavanja izmoliti ''Anđela čuvara''... e onda sam se još više rasplakala. Sva sreća pa sam bila sama u sobi...
ma necemo nista vise pregledavati...rijesile smo se bestija, sad ce valjda i rad uroditi plodom.
ma ja sam sigurna da ce te plus iznenaditi. evo mastam da ces biti u frci za pripremanje vjencanja..i uto ce se i desiti..hm? sto kazes?
nema ništa, taman sam došla iz grada, nevista i ja gledale opremu za bebe, svidila nam se kolica Graco ultima plus to bi ja kupila nećaku ili nećakinji samo ne znamo jesu li kvalitetna pa se mislimo