Natrag   Forum.hr > Lifestyle > Rekreacija

Rekreacija Trčanje, teretana, plivanje, bicikl, joga, planinarenje, oprema, ostali načini dangubljenja

Zatvorena tema
 
Tematski alati Opcije prikaza
Old 29.09.2008., 12:59   #1
Exclamation Indeks tema i pravila podforuma Rekreacija

Čime se početi baviti?

Dvoranski sportovi:
Sportovi na otvorenom:
Grupno vježbanje:
Ples:
Borilački sportovi:
Mentalni sportovi:
Teretane diljem Hrvatske:
Sportska prehrana:
Zdrava prehrana:
Suplementi

Specifične vježbe:
Sprave i vježbanje za po doma


Razno:

Ukoliko netko misli da bi neka tema trebala završit u indeksu nek se javi moderatoru.

Zadnje uređivanje tvuk : 10.02.2016. at 13:16.
Bellwether is offline  
Old 29.09.2008., 14:10   #2
Najviši zakon. Ustav.

1. Najljepše vas molimo da PRIJE OTVARANJA NOVE TEME pročitate na indeksu podforuma postoji li već tema gdje biste mogli postaviti vaše pitanje. Ako postoji, vaša će tema biti spojena sa postojećom, a vi vrlo vjerojatno nagrađeni kartonom za kršenje pravila podforuma, prema tome nećete imati nikakve koristi od novootvorene teme koja pita već postavljeno pitanje.

a) odgovore na sva pitanja vezana uz mršavljenje nalaze se na temi Kako maknuti trbuščić i Osnove mršavljenja - trpanje samo dobrih postova. Također, ukoliko nemate živaca sve čitati, i svejedno želite postaviti upit, postavite ga na toj temi radije nego da otvarate novi topic. Postoje forumaši koji redovito posjećuju tu temu, i imaju određenog znanja, pa budite sigurni da će vam netko odgovoriti prije ili kasnije.

b) isto vrijedi za pitanja koja se tiču debljanja, točnije dobijanja mišićne mase (sumnjam da itko želi dobiti salo ). Tema je Kako dobiti mišićnu masu.

2. Uz to, molimo rekreativce da se pridržavaju svih pravila forum.hr po pitanju imenovanja tema, korištenju velikih slova u njima, chata, offtopika i ostalih. moderatori budno paze i nastoje držati red na podforumu - nemojmo im to otežavati

3. Ne otvarajte nove teme prije nego provjerite jesu li već otvorene slične -> http://i35.tinypic.com/2uiepeb.jpg

Zadnje uređivanje tvuk : 23.09.2014. at 11:17.
Bellwether is offline  
Old 17.05.2009., 17:21   #3
Pravila podforuma RiF

OPĆENITO:

1. Svako spominjanje korištenja u RH zabranjenih sredstava biti će obrisano, uporni prekršitelji biti će kažnjavani, a osobe koje će prodavati ili nuditi posredovanje u nabavi takvih sredstava biti će privremeno ili trajno uklonjene sa foruma.

2. Podforum Rekreacija težište ima na zdravom načinu života. Iako je za očekivati da to ne treba precizirati, ipak ću to učiniti:
a) Iako neki misle da su dijete po principu 20 kilograma u 30 dana zdrave, ovdje se to neće tolerirati. Takav režim zdrav je samo za ljude s BMI-jem preko 50, koji nemaju drugog izbora. Također, ako već i spadate u tu skupinu, bolji ćete prijem i smjernice naći na PDF-u Zdravlje, a ne ovdje.
b) Zdrav način života ne podrazumjeva isključivo teretanu i boravke u njoj. No,također, ne podrazumjeva ni psihičke devijacije poput kompulzivnog vježbanja, anoreksije, bulimije i ortoreksije. Riječ je o poremećajima koji zahtjevaju liječenje, i od kojih ne smije i ne treba patiti čovjek koji ima zdrav i umjeren pristup prehrani i vježbanju. Ono na čemu je naglasak je ravnoteža, bavili se vi fitnessom, buildingom, planinarenjem, plivanjem ili šetanjem psa po kvartu. Ekstremi bilo kakve vrste bit će sankcionirani, a ako imate sreće preseljeni na Zdravlje ili Psihologiju.

SLIKE FORUMAŠA + KOMENTARI NA SLIKE

1. Na temi "Slike forumaša" dopušteno je samo postavljati fotografije, uz odgovarajući opis.
2. Iako će mnogi žarko željeti podijeliti sa svijetom sve što misle o fotografiji, i to direkt na spomenutim "Slikama", savjetujem im da to ipak učine na sestrinskoj temi "Komentari na slike forumaša".
3. Svako komentiranje na temi sa slikama kažnjava se brisanjem, ili rjeđe bodovima. Ovo je uvedeno radi bolje preglednosti fotografija, kako se ne bi gubile u moru teksta.
4. Komentiranje je također ograničeno. Tolerirat će se ugodni razgovori i zajebancija vezana uz fotografije. Ako razgovor skrene na plaću Luke Bebića ili nove epizode Farme, to će biti premješteno na Čet, te adekvatno sankcionirano. Svaki pdf ima po jednu čet temu, pa tako i mi

Zadnje uređivanje TincH : 23.11.2009. at 14:21.
TincH is offline  
Old 23.11.2009., 14:18   #4
Kartoniranje

Obzirom na opetovane nejasnoće koje se javljaju pri sankcioniranju pojedinih forumaša, od sada se bodovi dodjeljuju po slijedećim pravilima:

- offtopic s tendencijom vrijeđanja pojedinaca ili grupa kažnjava se sa 100 bodova - ovdje ne igra ulogu samo vrsta uvrede već i ton, te općenito maliciozna "vibra" koja izvire iz takvog posta, i koja je u najvećem broju slučajeva više nego i kristalno jasna svakom forumašu, dok se samo autori takvih postova valjda prave blesavi
__________________
znas

Zadnje uređivanje Sheeva : 11.08.2010. at 11:59.
TincH is offline  
Old 22.07.2010., 14:51   #5
Rul za Slike Forumaša

Molbe za brisanjem slika, jer ste iz nekog razloga zaključili da to (ipak) ugrožava vašu anonimnost i iz "privatnih razloga", ne pale.
Inače bi nam topić bio prazan.

Za uploadanje fotki na forum, kao i uostalom za sve što pišete, ste (smo) sami odgovorni. Poslije fotkanja nema kajanja.
Sheeva is offline  
Zatvorena tema


Tematski alati
Opcije prikaza

Kreni na podforum
Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 03:29.