Numeriraj slike biti ce lakse pratiti kad bude vise postova. Nego na sto mislim pod tradicionalno - klasicno, rustikalno, vintage, rococo dining, country style?
Posebno me raznježe biseri koji najozbiljnije tvrde kako "tamo gdje treba" pišu savršeno gramatički (sic!) - kao da je pismenost težak tjelesni i umni napor, kao da razmak u "ne znam" iziskuje trud na granici fizičke boli. (autor poznat redakciji)
Meni je to sve tipicno americki stil, kad bih ga onako na brzinu isla opisivati, ne mislim time nista lose. West Elm je isto zgodan.
3.
4.
Posebno me raznježe biseri koji najozbiljnije tvrde kako "tamo gdje treba" pišu savršeno gramatički (sic!) - kao da je pismenost težak tjelesni i umni napor, kao da razmak u "ne znam" iziskuje trud na granici fizičke boli. (autor poznat redakciji)
Dobro za izmjesati stil treba isto znati osnove , mene isto bodu one barske stolice gore, ja bih tu drvene stavila od drveta kojeg je i kuhinja.
7.
8.
9.
ja sam luda za ovakvim stilom uredjenja,pogotovo jos kad se malkice iskombinira sa modernim
jedino sto ni se ne dopada taj cisto americki fazon sa tamnim drvetom,onako generalno to tamno drvo me asocira na enterijere za kojima su bili ludi nasi roditelji
znate ono,lamperija na zidu ili do pola zida,brodski podovi,lamperija na plafonu,sve tamno drvo jer je to elegantno
ja mnogo vise volim,zapravo na prvom mestu mi je taj neki british/france country style,a odmah za njim onaj kako ga ja zovem americki ladanjski stil
poput njihovi kuca za odmor u Hemptons,Long Ajlend....
sigurna sam da ce moja buduca kuca biti u tom stilu,jer zapravo jedino u takvom prostoru mogu da zamislim sebe,a da mi je prijatno i udobno
ne mogu da se setim naziva filma u kom Jack Nicolson igra matorog momka od neke mlade cure pa dozivi srcani udar u njihovoj kuci,pa mora tu da ostane i zaljubi se u njenu majku
e ta kuca mi je san snova
__________________ ...od Banata prema Sremu nisko oblaci,noc se spustila,pa se ne vidi,samo moje misli po ravnici putuju,ja ih posaljem al` se vracaju...al` ti...ti se neces vratiti...ravno...nigde brda sve je ravno...ravno mi je sve...
trpezarija na 1-oj slici i kuhinja na 6-oj su mi savrsene
jako volim takve nape,mnogo su mi lepse nego one moderne od inoxa i stakla
__________________ ...od Banata prema Sremu nisko oblaci,noc se spustila,pa se ne vidi,samo moje misli po ravnici putuju,ja ih posaljem al` se vracaju...al` ti...ti se neces vratiti...ravno...nigde brda sve je ravno...ravno mi je sve...
Meni se, osobno, ne svidaju takve barske stolice uopce (sl.5), tako da ih ne bi stavljala ni u koji stil- naravno, da se stilovi ne mogu zbrda-zdola pomijesati (ovako to umjesni dizajneri interijera rade sl.10 i 11).
Spavaca soba na slici br.4 mi je jako lijepa, ali ovaj dnevni boravak mi je onak,prejednostavan, bezlican. Podsjeca me na Mima namjestaj.
Kupaona (sl.9) je ok, al mi nije wow- bila bi mi ljepsa da je u bijeloj boji. 10.
.11.
Ovo ovdje se malo drugacije zove nego bas klasicni stil. To je jedna tocno odredjena povjesna epoha.
19.
20.
21.
Slazem se, divan kamin. Steta sto su iznad nakacili televizor.