eto mi ćemo sd 4. razred srednje ekonomske škole...pa također raspravljamo oko natpisa za majice....toliko toga sam našla na internetu, a najdraži su mi: "dođoh, vidjeh, jedva prođoh" i " ekonomist bit je fora, sjediš kući i primaš pare s biroa"...aa na kraju osmog razreda smo imali natpis - došli smo do kraja idemo iz "raja"....
ja kad sam završio srednju...zadnji dan škole svi smo obukli crvene majice a s obzirom da smo bili najgore odjeljenje u povijesti škole i stalno "ratovali" sa direktorom (čak su 2 učenika istjerana i prije vremena iz škole) natpis na majicama je bio: "JEBI SE DIREKTORE"...al majice smo obukli tek 10 minuta pred izlazak iz škole da nas neko ne bi vidio i ne daj Bože zabranio da u njima izađemo...
Molim vas predložite nekakav natpis za kraj školske godine, za osmi razred, i bez mudrovanja što će majice za kraj 8 razreda i tako, samo tko ima prijedlog neka ga napiše, hvala.
Molim vas predložite nekakav natpis za kraj školske godine, za osmi razred, i bez mudrovanja što će majice za kraj 8 razreda i tako, samo tko ima prijedlog neka ga napiše, hvala.
Pa zašto bi ti netko mudrovao što će majice za kraj 8. razreda, i mi ćemo ih imati, kod nas uvijek svi osmaši imaju te majice, to je normalno. Još ne znamo koji će nam natpis biti, ni oko boje majica se ne možemo dogovoriti.
Ako je vaš razrednik/razrednica iz hrvatskog, može i ovako:
eo vako , ja uskoro zavrsavam osmi razred , i uvjek se na kraju osmoga razreda napravi nekakva metafora za kraj skole pa se istiska na majicu , npr . Mi smo svrsili a vi jos gurate ,....
jeste li vi to radili i koje ste metafore koristili ?
ovdje nabrajajte sto vise skolskih metafora moguce ( mogu i proste ) !
eo vako , ja uskoro zavrsavam osmi razred , i uvjek se na kraju osmoga razreda napravi nekakva metafora za kraj skole pa se istiska na majicu , npr . Mi smo svrsili a vi jos gurate ,....
Uzmite obične bijele majice i kemijskom napišite: kakva majica, takva država
možeš ju još i poderat malo (po želji)
__________________ Mora da je teško osobama koje u autoritete gledaju kao u istinu, umjesto da u istinu gledaju kao jedini autoritet.
ja sam samo čula za natpis "svršili smo al još guramo"
nevezano za ove matefore naš razred se dogovorio i imati ćemo natpis "Nismo se drogirali, "malo" smo pili, al ' prijatelji uvijek bili!"
mi smo našoj razrednici dali fluroscentno zelenu majcu ma kojoj je pisalo : e naša Smiljo (tak nam se zove razka :P) nisi ti Ksena da se boriš protiv nas 17 kretena i svi smo se potpisali na leđa ... a mi smo imali : carevi smo kakvih nema u zbornici glavna tema :P i isto smo se ptpisivali jedni drugima na majce